שלי הייתה טובה כדי שנדע מי ניצחה..אני או סוניושקה
T TuTyBoP15 New member 25/8/05 #56 שלי הייתה טובה../images/Emo35.gif כדי שנדע מי ניצחה..אני או סוניושקה
S Sonia La Rebelde New member 25/8/05 #59 המשימה שלי אל../images/Emo26.gif מורוש/ויקה/לילך למצוא תמונה שבה מיגל נותן משהו למיה מתנה!
L legalyblond New member 25/8/05 #69 משימה שלי אל ../images/Emo26.gif תותי/ סוניה /נעמה המשימה היא: להביא לי תמונה של כריסטיאן ומאיטה מחובקים או קרובים פיזית בכל דרך
משימה שלי אל ../images/Emo26.gif תותי/ סוניה /נעמה המשימה היא: להביא לי תמונה של כריסטיאן ומאיטה מחובקים או קרובים פיזית בכל דרך
T TuTyBoP15 New member 25/8/05 #71 זה טוב../images/Emo35.gif זה נחשב הם קרובים פיזית..חחחח בנתיים אני אחפש אחת אחרת..אם זה טוב אז סבבה
S sweetaye New member 25/8/05 #65 זה לא ממש קשור להודעה אבל.. זה חשוב..כמה עולה הורדת התמונה ששמת לפאלפון?
T TuTyBoP15 New member 25/8/05 #75 המשימה שלי היא ל... נעמה/legalyblond(איך קוראים אותך?) / סוניה המשימה שלי לכן היא להביא לי חתימה של דולסה מריה.. אבל בחתימה של דולסה צריך להיות תמונה אחת של השיער השחור ותמונה נוספת עם השיער האדום.. בהצלחה
המשימה שלי היא ל... נעמה/legalyblond(איך קוראים אותך?) / סוניה המשימה שלי לכן היא להביא לי חתימה של דולסה מריה.. אבל בחתימה של דולסה צריך להיות תמונה אחת של השיער השחור ותמונה נוספת עם השיער האדום.. בהצלחה
L legalyblond New member 25/8/05 #76 חח קוראים לי ויקה אבל תקראי לי ויקוש אני יותר אוהבת ואני לא משתתפת כי אני חייבת ללכת אני אחזור בערב..
חח קוראים לי ויקה אבל תקראי לי ויקוש אני יותר אוהבת ואני לא משתתפת כי אני חייבת ללכת אני אחזור בערב..
N NaaMaZ 17 New member 25/8/05 #78 ../images/Emo79.gifלא יודעת אם זה נחשב חתימה...... תגידי את אם זה טוב או לא...
N NaaMaZ 17 New member 25/8/05 #80 ../images/Emo79.gifיופי.. ואין בעד מה!! חח../images/Emo8.gif עכשיו אני? שניה.. בהודעה חדשה......