החתולית

New member
תביא להם חלקום מהרחוב שלך

(שכבר לא שלך, אבל אני מפרגנת לך). אנחנו בסוף נשארים בבית - מזג אוויר מחורבן מונע מאתנו לנסוע לחיפה, באיסטנבול אנחנו לא, ובערב יש הופעה שתל-אביב שאני מתה ללכת אליה ולסחוב את הבחור (שלי, מה יותר חשוב - ההופעה בטאו או המפגש בירושלים ?)

shellyland

New member
את כלבה, לא חתולית! ../images/Emo46.gif

גם אני כמעט הברזתי מהמפגש אצלי בבית בגלל ההופעה הזאת. אולי שאני פשוט אשאיר להם מפתחות? אם הבחור שלך מסכים ללכת להופעה, אל תחשבי פעמיים ותנשקי את הבחור שלי בשמי (וגם את הבחור של הציפורית). מסרי לו נסיעה טובה ושממש חבל לי שאני לא יכולה להגיע. ותזיזי ת'ישבן, תנענעי ת'תחת גם בשבילי.

D o r o t h y

New member
איכס יא מגעילה

אמרת שאם אין מילואים, אין חיפה ואין איסטנבול, את באה. יעני בעברית- שיקרת.

D o r o t h y

New member
אז מה? היא הבטיחה? ../images/Emo31.gif

האם אין שום משמעות להבטחות בימינו?????

החתולית

New member
היא ? למי קראת היא ?

את שוכחת דבר אחד, דורותי דארלינג היאאאאאאאאאאאאאאאאאאא צריכה נהג ורשות של הילד כדי לעלות לעיר החודש, הילד ממש לא שש לעניין ולנהג ממה לא בא, אז התפשרנו על תל-אביב, בה וז'וקה (וגם זה לא בטוח, כי הוא יוצא למילואים ביום ראשון) דרך אגב, דורותי, החברה שלך מירושלים קראה לי כלבה ואחר כך ביקשה שאנשק בשמה גברים ? פכככככככככככ.....

נו.. ו... מה חדש

היא הבטיחה, היא אמרה, זה כמו להאמין שהיא תביא פנס ונר ויד ביום חמישי הבא. נראה לי אנחנו נסתדר לבד בחושך בלי ידים פנסים ונרות. אבל באווירה נפלאה וטובה ובבוקר נאכל לה את הלב ונספר לה איך היה .

החתולית

New member
שופכים את דמי !

תגידי דודה, את מודעת לכך שהודעתי חגיגית לבחור שביום חמישי אני לוקחת את הרכב שלו ונוסעת לראשל"צ, למרות שוהא חוזר ממילואים באותו יום ? היות שפקפקת בי ועשית חוכא ואיתלולא מכוונותי הטובות - אני לא מביאה נרות ולא מחזיקה לך אפילו אצבע.

חבל על כל טיפה

יאללה יאללה. את יודעת איזו דרך ארוכה אני עשיתי כדי להגיע ליום הזה? ומעדיפה הופעה? בחור, נעלים , על פני ערב מצחיק מבדר ש.... תהני

shellyland

New member
בינתיים המפגש היחיד שהיא הגיעה אליו

הוא זה שהיה אצלה בקיבוץ.

החתולית

New member
ברור לכם שכולכם תשלמו, נכון ?

אתם כבר צריכים לדעת שאני לא נשארת חייבת. למשל, חשבתי להזמין אתכם לעליה לתורה של הילדון - אבל התחרטתי ואתם תפסידו את החוויה הזאת. למשל, חשבתי לתת לשלי עוד DVD אחד שקיבלתי של הופעה חיה מדליקה - אבל ויתרתי. למשל, חשבתי לעשות מבצע ולצלם את ספר הזהב (עם החתימות) - אבל ויתרתי.

החתולית

New member
זו לא הפעם היחידה שאני לא משלמת

יש לך מושג כמה הופעות אני מתכוונת לראות בחינם בעתיד הקרוב ? אף אחת מהן לא בשבת - רק בימי חמישי ומוצאי שבת - איזה מזל שהם כולם מחליטים להיות דתיים, נכון ? דרך אגב, קיבלתי המון אישורי הגעה לעליה לתורה...

החתולית

New member
אני עדיין לא יודעת

עוד לא החלטתי אם שווה לי לבוא או לא - יש לך איזה תמריץ ?

נמרה.

שנשלח אותך לגבעתים? יש שם שניים שמחפשים אותך כבר שנים. הם לא יבדקו אם את נמר או נמרה הם פשוט יתפסו אותה אל תשארי חייבת. אל תפזרי איומים פשוט תבואי ונשב בין ידידים. יאללה נו.. גם אני דחיתי נסיעה לכינרת

Yuvalenko

New member
מגיע מגיע, אפילו שלא מגיע ../images/Emo3.gif

אני מתכוון להכין איזו עוגונת, אבל לכי תדעי איך היא תצא... לא לבנות עלי! "לא לכתוב את זה!" (זוכרים כן?) בקשר לפריט ירושלמי - לא יודע.. אבל אני מביא ת'קלטות אודיו שליף זה בטוח. (הפטחתי!)

emh

Member
חסר פריט ירושלמי? מה דעתך...

שנביא להם את הכותל?

למעלה