Back for lunch, מי פה???
ב בדרך לטיול New member 27/6/06 #4 לשעשע אותך...? אמממ.... אני לא בנאדם מבדר מדיי, אבל! יש לי רעיון, מי בעד לקבוע מפגש לשבוע הבא? (עכשיו, כל-עוד אפשר להתכוונן עם משמרות בעבודה וכאלה. יאללה??!!!???!!! אני דורשת מפגש לפני שאני טסה!
לשעשע אותך...? אמממ.... אני לא בנאדם מבדר מדיי, אבל! יש לי רעיון, מי בעד לקבוע מפגש לשבוע הבא? (עכשיו, כל-עוד אפשר להתכוונן עם משמרות בעבודה וכאלה. יאללה??!!!???!!! אני דורשת מפגש לפני שאני טסה!
ק קושקושית מתולתלת New member 27/6/06 #5 אני בעד! בעצם... תמיד הייתי נו טוב, בהצלחה אפרת!! אולי מישהי יקשיב לך... או למנהל החדש שלנו שיקום ויקבע חוקים.. איפה הוא???
אני בעד! בעצם... תמיד הייתי נו טוב, בהצלחה אפרת!! אולי מישהי יקשיב לך... או למנהל החדש שלנו שיקום ויקבע חוקים.. איפה הוא???
ב בדרך לטיול New member 27/6/06 #6 אז יאללה? נקבע יום ומקום? מקום כדאי בת"א (נראה לי הכי מרכזי?) ומתי? חמישי הבא בערב/רביעי?
ק קושקושית מתולתלת New member 27/6/06 #9 זה ממש בתחילת הטיילת או בסופה.. תלוי מאיפה את מתחילה אותה זה מקום גדול שיש בו דשא וזה נראה לי דווקא די נחמד
זה ממש בתחילת הטיילת או בסופה.. תלוי מאיפה את מתחילה אותה זה מקום גדול שיש בו דשא וזה נראה לי דווקא די נחמד
E exterior New member 28/6/06 #11 לא!!!!!! ימי חמישי אני בהתנדבות עד לפנות בוקר!!!!! אני מציעה את יום רביעי הבא. ניפגש בעזריאלי ונשב איפשהו!!!! אני מציעה להיפגש בתשע בערב. מה אתם אומרים?
לא!!!!!! ימי חמישי אני בהתנדבות עד לפנות בוקר!!!!! אני מציעה את יום רביעי הבא. ניפגש בעזריאלי ונשב איפשהו!!!! אני מציעה להיפגש בתשע בערב. מה אתם אומרים?