ת-ח-ר-ו-ת

p r u d e n s

New member
טוב...אחת החתימות היותר../images/Emo176.gif

טובות שילי: "מוווו!" אמרה ענת. "מוווו!" החזירה לה שותפתה לרפת. (מתוך "יום בחייה של ענת") "מצטערת, זו חנות לבני אדם בלבד" אמרה המוכרת. "אבל אני רוצה חולצה כזאת!!" אמרה ענת בעצב. "אז לכי לדוד משה" החזירה המוכרת בקרירות. (מתוך "אנשים ופרות-זה לא הולך ביחד")

nina ni

New member
אז מה הפרס???../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif

אני דווקא אהבתי את החתימה עם קבוצת התמיכה!!! LOL

Roniii

New member
אני גאה להכריז על השופטת../images/Emo150.gif

של התחרות - פרודנס
. מסכימה? עם המוניטין שיש לך, את תעשי את זה הכי טוב (ובלי רחמים, הא?!)

p r u d e n s

New member
LOL....../images/Emo176.gif

איך אוכל לסרב?
ענת לא התייאשה והמשיכה לנסות לקנות בגדים לבני אדם. "די כבר!" אמרתי,"אם תלכי למקדונלדס הם ייתנו לך חולצה לבנה ירוקה." החתימה יצאה גרועה אבל ווטאבר...

סתיו מם

New member
יש לי גם!

"שלום, כאן קיבוץ מעגן מיכאל..." "סליחה, מצאתי פרה ברחוב. אולי היא ברחה לכם מהרפת?" (מתוך "המזכירה האלקרונית שלך קיבוץ מעגן מיכאל")

p r u d e n s

New member
החתימות הטובות בינתיים:../images/Emo176.gif

missy J "איפפ מה זה הריח הזה?" "כלום, סתם ענת נכנסה לחדר" ODana "מהי החלטת חבר השופטים?" "אנו מאשימים את ענת באי ציות לחוקי האופנה" סתיו מם "שלום, קיבוץ מעגן מיכאל." "איבדתם פרה? כי נראה לי שראיתי אחת ברחוב" החתימות לא כל כך מדויקות אבל הבנתם את הקונצפט. אם לא יהיו עוד חתימות טובות, החתימות האלה יעלו לשלב הבא...

הנה זה מגיע שוב ../images/Emo88.gif

אחרי טעות קלה בשרשור, אני שמחה להציג לכן שוב, איך עושים את זה באמת
: "שלום, אני רוצה להצטרף לפורום הזה" "אין בעיה. אתה רק צריך לחתום כאן, ולהוכיח שאין לך חיים" (מתוך שיחה אמיתית בכניסה לפורום) רגע, רגע. ומה עם: "שלום, אני רוצה להצטרף לפורום הזה" "באמת?!" (אותו מקום, למחרת) אה, וכמעט שכחתי את: "יומני היקר, אני כבר לא מנודה חברתית. היום בבוקר, זקנה דרכה עלי באוטובוס. זה טוב, נכון?" (מתוך "יומנה של גולשת ממוצעת בפורום") ולסיום: "אבל זה נורא! הן קראו לך פרה!" הן יכולות לינוק לי מהעטין" (מתוך "אמנות המשחק בקקי")

the cookie girl

New member
../images/Emo13.gif

"אני חייבת להגיד שלהיות מקובלת זאת לא עבודה קלה, אני צריכה תמיד להראות מעולה, בנים כל הזמן מתחילים איתי והבנות מחקות את כל מה שאני לובשת" (מתוך "ענת-סיפורה של שקרנית פתולוגית")

the cookie girl

New member
../images/Emo8.gif

"אני רוצה להודות לאנשים הטובים מצער בעלי חיים שתמכו בי בכל אורך הדרך..." (מתוך נאום התודה של ענת אחרי הזכייה בתחרות "פרת השנה")

p r u d e n s

New member
שינוי בהחלטת השופטת../images/Emo176.gif

שתי החתימות של קוקי מצטרפות לחתימות העולות לחצי הגמר... כל הכבוד קוקי...

nina ni

New member
עוד חתימה../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

הפרה ענת יוצאת מחיפה במהירות 8 קמ"ש בדרך היא עוצרת לבלוס חציר ולעשות מווו מתי תגיע לרפת? מתוך מתמטיקה 3 יחידות מאת: אספיס אהרון

Roniii

New member
פרודנס?../images/Emo78.gif

מה עם החתימה של נינה חתול שחור ני? אמא'לה, הצילו מלתעות רודף אחרי זה בסדר מתוקה, זה רק ענת מפהקת" מתוך חיות וחיוכים נראה לי שיש מצב להעלות אותה לחצי גמר לא?

p r u d e n s

New member
תקראי לי לא עקבית../images/Emo185.gif|טיחי לנצח|

אבל אחרי שראיתי את החתימה של נינה ני אני מעלה אותה לשלב הגמר, זה גאוני. וזה מה שאומר שהחתימה של ODANA תיפסל.. סורי, לב מתוק.

Roniii

New member
אוי דנה

אני מקווה שאת לא לוקחת את זה קשה מדי... תתנחמי בזה שגם אני נשארתי מחוץ לתחרות!

ODana

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נראה לך?
אני בכלל עסוקה עכשיו במשהו אחר, ממש ממש חשוב הרבה יותר. טוב, את יודעת על מה ני מדברת
, אבל כל השאר - זה ססססססססווווווווווודדדדדדד

p r u d e n s

New member
גרררר../images/Emo185.gif|טיחי לנצח בליבי|

נחשו מה? פיבי, היצור המושלם
, ממש כאן איתי!

למעלה