עוף עם פתיתים בתנור
מתכון מומלץ וקליל שכולל מנה עיקרית ותוספת בקערה מערבבים חלקי עוף אחד ללא עור עם רבע כוס שמן, מלח, פלפל שחור, פפריקה, גריל עוף, שתי שיני שום כתוש, פטרוזיליה ושמיר קצוצים כמה שרוצים. משאירים במקרר ללילה, כדי שהעוף יספוג טעמים. מחממים תנור ל180 מעלות. שמים 1/4 ק"ג פתיתים בתבנית פיירקס, מפזרים מעל תבלין גריל עוף, ומכסים במים רותחים. אופים בתנור כ-20 דקות. מניחים מעל את חלקי העוף המתובלים עם החלק הפנימי למעלה. אם יש צורך מוסיפים מעט מים רותחים לתבנית וממשיכים לאפות עוד כשעה מכוסה בנייר כסף. (אני לא משחימה בנוסף, אבל אם רוצים אפשר) הילדים מלקקים ת'אצבעות.