סופ"שארון!

היויו

New member
אחחח... הימים הטובים של נייטוויש...

כשענבר היה צועקת על אביעד ודניאל היה נותן לכולם עם הגרזן בראש על השטויות שהיו אומרים, שלא לדבר על עלומה }(המציפנית הראשית לרוב) שהיתה טוחנת את כולם עד דק ומגינה בחירוף נפש על גת'סנם שעד שהוא זוכה סוף כל סוף (למורת רוחי ונפשי) בחוליה החלשה - היא לא שם יותר...

Brombit

New member
אני מעדיפה את השלוה ../images/Emo189.gif ../images/Emo115.gif

אז היה מתוח מדי
או שהתעייפתי מהריבים (שכללו לפעמים גם אותי...) או שקינאתי במחוות האהבה הגדושות

נגמר הכוח

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: מנוחה דבר רע שקרה השבוע: חולה ועוד טריליון ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: להשלים לימודים אתר השבוע: מאכל השבוע: פרוסה עם חומוס התחדשות השבוע: אופטלגין ואקמול צינון ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: כל מני סרטים קיטצ'יים להחריד ביס 1 תגלית מגניבה מהשבוע: אם זורקים קנבס באוויר והוא נופל על משהו שפיצי הוא נקרע ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע - מה אתם אוכלים בארוחת שישי הערב? אורז, לפעמים תפו"א, תמיד סלט

yael627

New member
עשית לי חשק לפיצה ../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: restless שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - You Stone Sour - Bother אלבום/אמן השבוע: Blind Guardian דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: יש לי חור באצבע ]: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: - אתר השבוע: - מאכל השבוע: עוגת גבינה עם פירורים
התחדשות השבוע: קניתי 2 סריגים ממש מגניבים.. אבל עדיין אין מעיל ארוך
ספר השבוע: כרגיל
סרט/סדרת השבוע: ראיון עם ערפדון
תגלית מגניבה מהשבוע: עוד שבועיים יש לי טיול שנתי
ציטוט השבוע: תמונת השבוע: Yael: אוף בוא נהפוך את ישראל למדינה אירופאית Louis de Pointe du Lac: אם היה פה רכבות בינלאומיות XDDD Yael: "הרכבת לדמשק יוצאת בשעה 2 מרציף 5 - כדי למנוע אי נעימויות אנא דאגו לקשור את הגמל היטב בתא המטען. אללה אכבר!" שאלת השבוע - מה אתם אוכלים בארוחת שישי הערב? :0 התכנון היה סלט.. אבל האצבע פגומה ולאף אחד אחר לא היה חשק להכין

CoralP

New member
תתחדשי על הבגדים, ואמג!,../images/Emo187.gif

עוד שבועיים גם לי יש טיול שנתי!

למעלה