"מי אמר למי?!"

../images/Emo78.gif"מי אמר למי?!"

היי מתוקים! איזה כיף שעניתםן לי הרבה בפעם הקודמת!
אני רוצה שעכשיו יהיה שרשור יותר גדול..... (איזה דרישות
) טוב אז אני מתחילה: (ואני מזכירה לא להציץ!
)
"אני ממש עוד כמה דקות מגיעה..."
"טוב לא כל כך הסתדרתי שם...!"
"אני רק רוצה לדעת מה היה ביניכם!"
"אנחנו נפתור כאן את כל הבעיות!" אז בהצלחה לכולם! ואני מקווה שכולם עונים! אני יתן מחר מתישהו את התוצאות
יאללה צ'או מתוקים
אוהבת
מירי!

Ch00kAr GirL

New member
אני ראשונננה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"אני ממש עוד כמה דקות מגיעה..." - אורית לנטע(הבייביסיטר..)
"טוב לא כל כך הסתדרתי שם...!" -מיקי לגולןן
"אני רק רוצה לדעת מה היה ביניכם!" -יונת לאליאןןן
"אנחנו נפתור כאן את כל הבעיות!" -דניאלה למיקיי..

אני שניההההה../images/Emo13.gif

אני ממש עוד כמה דקות מגיעה...":קרן לליאור "טוב לא כל כך הסתדרתי שם...!"וואי שכחתי
"אני רק רוצה לדעת מה היה ביניכם!":יונת לאליאן "אנחנו נפתור כאן את כל הבעיות!" שירלי (או דניאלה) למיקי

sivan 1 4

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifYוJה...../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

התשובות הן:...
"אני ממש עוד כמה דקות מגיעה..."-אורית לתום (כשהיא עדן ויקי היו במסעדה)
" "טוב לא כל כך הסתדרתי שם...!"-מיקי לגולן (בקשר לזה שהוא בא עם התיק לדירה אחרי שדניאלה בקשה שילך מהבית שלה...)
"אני רק רוצה לדעת מה היה ביניכם!"-יונת לאליאן (בקשר לזה שהיא באה לדירה של אליאן אחרי שגולן גירש אותה מדירתו,ושאלה על טיב יחסיהם..)
"אנחנו נפתור כאן את כל הבעיות!"-שירלי למיקו'ש (הקושקוש)(בקשר לזה שמיכאלה בקשה ממנו לעזוב...)
נראה לי שעניתי על הכל נכון...
מקווה שכן....

אני שניה !!!

אני ממש עוד כמה דקות מגיעה..."-אורית לביביסיטר
"טוב לא כל כך הסתדרתי שם...!"מיקי לגולן
"אני רק רוצה לדעת מה היה ביניכם!"-יונת לאליאן
"אנחנו נפתור כאן את כל הבעיות!"-שירלי למיקי

אנייי

אני חייבת לציין שפעם ראשונה אני עונה
"אני ממש עוד כמה דקות מגיעה..." קרן לליאור "טוב לא כל כך הסתדרתי שם...!" תאמת אין לי שמץ של מושג "אני רק רוצה לדעת מה היה ביניכם!" יונת לאליאן.. "אנחנו נפתור כאן את כל הבעיות!" דניאלה למיקי?!

תשובותתתת../images/Emo9.gif

"אני ממש עוד כמה דקות מגיעה"-אורית לתום "טוב לא כל כך הסתדרתי שם"-קרן לליאור
"אני רק רוצה לדעת מה היה בינכם"- יונת לאליאן "אנחנו נפתור כאן את כל הבעיות"- שירלי למיקי

עונה

לא ממש שמתי
הפעם אבל שיהיה:
אורית לתום/לבייביסיטר
מיקי לגולן נדמה לי
יונת לאליאן
דניאלה למיקי

dviridit

New member
הפעם זה קצת קשה כי חא ראי תי את כל

הפרק. 1. שירלי לדניאלה (תודו שלפחות זה משפט שירלטי טיפוסי) 2. מיקי לשירלי 3.עדו לקרן 4. ליאור לקרן מקווה שלא נכשלתי. עידית

dviridit

New member
טוב שוב נכשלתי ולפי התשובות שיש פה

בינתיים נראה שלא ידעתי כלום. אבל אתם יודעים מה? המשחק הזה מהוה עבורי תמריץ לראות את הפרק ואם איני יכולה פשוט להקליט אותו. עידית

dviridit

New member
הפעם זה קצת קשה כי חא ראי תי את כל

הפרק. 1. שירלי לדניאלה (תודו שלפחות זה משפט שירלטי טיפוסי) 2. מיקי לשירלי 3.עדו לקרן 4. ליאור לקרן מקווה שלא נכשלתי. עידית

orhila

New member
עונה

אני ממש עוד כמה .... אורית לבייבי סיטר טוב לא כלכך...מיקי לגולן אני רק רוצה לדעת....יונת לאליאן אנחנו נפתור כאן... שירלי למיקי בטלפון תנסי להקשות קצת, אולי ע"י יותר משפטים ובלבול הסדר שאת כבר עושה, או לבקש גם את הסיטואציה הזקנה

למעלה