מישהו?

אלמרה

New member
../images/Emo78.gif מישהו?

לפני שאני יוצא לצעידת הערב אני מתכבד להציג את מה שאכלתי הרגע - היה קל להכין - קשה לאכול את הההההההכלללל!

אלמרה

New member
מה? כאילו גם את אוהבת ברוקולי?

המצע הוא בצק מהמם אפוי על אבנים לוהטות, ועליו ברקולי, עגבניות ורצועות דקות של פלפל ירוק והרבה גבינה צהובה... יצא טעים... נותר רק רבע... אם לא תגיעי תוך שעה - הלך עלייך. על הפיצה כלומר. אותך אני לא אוכל, אותך אטרוף.

בלו אייZ

New member
יאאאאאאאאאאאאאא.....

למה לעשות את זה למי שהחליטה להתחיל ממש היום - היום היום בדיאטה?!!?!?.... אחרי 50 דק' אירובי + מכשירים, משקולות וכעת סלט של "ארומה" - אתה בהחלט מוזמן להשאיר את תמונות ה
אצלך בבקשה
.... בלו אייZ - מתה על פיצותתתתתתתתתתתתת
(ואיטליה אמרנו?
)

אלמרה

New member
את לא זקוקה לשום דיאטה שומעת???????

היום בבנק באתי עצבני על מחדל של יועצת ההקשעות. לפתע ראיתי את מנהלת המחלקה שרזתה בכמה ק"ג... החלטתי להחליף דיסקט ופניתי אליה בזו הלשון: "אני דורש שתפסיקי לרזות! כי עוד ק"ג אחד אני כבר לא אזהה אותך ברחוב". הייתם צריכים לראות איזה יחס קבלתי היום בסניף...

בלו אייZ

New member
חחחחחחחחאצלי חנופה לא תעזור....

אני חייבת חייבת חייבת
איך מורידים 5 ק"ג בחודש? .... ואתה אל תתערב חביתוש

בלו אייZ

New member
כןןןןןן../images/Emo124.gif

רוצה לדעת כנגד הוטו של אלמרה.... ואל תגידי לי להרעיב את עצמי בסלט ומים ולהיות 5 פעמים בחדר כושר.....

בלו אייZ

New member
אז יאללה ביחד....נדרבן זו את זו....

כל עוד אלמרה לא שם לנו כאן תמונות מתבשיליו

אלמרה

New member
אדרבא! אתן תעמדו באתגר הכפול

גם לרזות (5 ק"ג ביחד טוב? לא כל אחת) וגם לצפות בפיצות ובפסטה שאני מכין ואוכל לבדי כל הדרך לבנק... כלומר לשוק לקנות קישואים ופלפלים כדי להכין את ה"ממולאים"...

בלו אייZ

New member
יאמממממממממממייייייייייייייי../images/Emo71.gif

דווקא ממולאים לא משמינים, לא?

jud1001

New member
אלמרה...די די מספיק...בכל פעם ../images/Emo41.gif

שאתה שם את תמונות תבשילך... אני רצה באמוק המיטבחה ומחפשת משהו טעים....

טוב מהתמונות של אלמרה לא נשמין

ואחרי שנרד חמישה קילו נבוא לאלמרה לחגוג אז יאללה מתחילות דיאטה לך זה ילך בקלות כי את מתעמלת מכון כושר וכאלו עד לפני משהו כמו חצי שנה הייתי "מכורה" לפילטאיס והתעמלות אבל נשבר לי אז דיאטה נהדרת ומהירה זה הפרדה של חלבונים ופחמחמות ליאור

בלו אייZ

New member
../images/Emo50.gif לנו....../images/Emo6.gif

הבעיה היא עם האימונים שלי שאני "פארשית"....מפשלת ומבריזה לעתים קרובות. הפעם משטר חזק
את תמיד יכולה לבוא להירשם פה....

אלמרה

New member
את? חמישה ק"ג? השתגעת!?!?!?!

שלא תעיזי! אמרת שאת 1.80מ' זה אומר שאת רזה! וחמישה ק"ג מניין ירדו? האאאא? אני מטיל וטו!

למעלה