איזה חרוצה אני

../images/Emo78.gif איזה חרוצה אני

אחרי שעבדתי אתמול משש בבוקר עד שש בערב, הדגעתי בשבע הבייתה והיו לי בשמונה וחצי אורחים הכנתי תוך שעה וחצי הכל (האמת שבעלי עזר מאוד והתנהג למופת) הם היו אצלנו עד אחת בלילה עכשיו קמתי כי יש לנו יום הולדת של הבן של גיסתי ויש לי להכין 2 פשטידות הקיצר - לא משמעם לי אז נורא עצוב לי כי אני לא אהיה פה היום שתהיה לכולם שבת נפלאה דרך אגב, לא מצאתי תמונה של פשטידה, אZ שמתי פית\צה יללה, בנות - ולא לשכוח !!!!!! לא שוברים דיאטה גם בשבת !!!!!

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב לכולנו ../images/Emo84.gif

עשינו אתמול ערב בנות: 2 פרקים של "סקס והעיר הגדולה"
סרט "שירי"- "ואז הגיעה פולי"
פיצה
ערב מצחיק ונחמד
הייתי אמורה ללכת היום עם חברה לתערוכת סוסים שיש, אבל היא ביטלה לי את זה אז אני סתם פה בבית משתעממת...

ענתי 10

New member
הסופ"ש שלי -

אתמול כרגיל אכלנו צהריים אצל הורים שלי, ואז הלכו לבי"ח לבקר את חמי - הוא מאושפז במחלקת הלב, ולצערי המצב ממש לא מזהיר. חזרנו הביתה ב 7:30 התחלתי לנקות את הבית (אה, ולפני זה עוד עשינו קניות בטיב טעם - הילדים היו אצל הורים שלי). הפכתי את כל הבית - סיימתי ב 23:00. היום קמתי ב- 9:00, עשיתי "בוקר טוב" עם בעלי
אח"כ עשיתי אמבטיה עם שמנים וקצף
וארוחת בוקר - קפה וסלט פירות
אח"כ הורים שלי חזרו, למזלי עידן כבר ישן ולא התעורר. קילחתי את יואב, ישכבתי אותו לישון (בעלי היה בבי"ח). הלכתי לעשות סושי. תוך שעה וחצי יצרתי כמות נכבדה - משהו כמו 50 חתיכות. (חבל שהמצלמה הדיגיטלית שלי לא עובדת) את שאריות של פילה סלמון החמצתי (או יותר נכון המלחתי). אח"כ בעלי נסע ל"אסא" הביא צהריים. אכלנו, ועכשיו הזמן לנוח... בערב יכול להיות שנסע לחברה שלי, נראה איך יהיה מצב בביה"ח. האמת - מזמן לא היתה לי שבת כזאת כייפית

../images/Emo73.gif ולנו היתה שבת נהדרת ../images/Emo42.gif

למרות שבעלי לחוץ נורא לגמור את עבודת הגמר שלו, הוא הבין שבשבת כזו אי אפשר להשאיר את המשפחה בבית. אז נסענו דרומה, מצאנו חורשה נהדרת עם כלניות ושאר פרחים ואכלנו שם ארוחת בוקר. הרחק מההמון, ממש בחיק הטבע. היה כיף כיף כיף...

למעלה