people!!!!!!!!!!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifpeople!!!!!!!!!!

people people people people!!! תראו סימני חים נו? שירשור התפקדות, איפה אתם עכשיו? מה קורה איתכם? מה יהיה איתכם עוד חודש, חודשיים? ואם את מתגייסים, לאן?

וונקי

New member
מראה סימן חיים

אני עכשיו בית לא קורה איתי שום דבר אבל משתחררת עוד חודשיים וחצי כי נמאס לי לחתום קבע

טירונות >.< ../images/Emo57.gif

שבוע שני (פז"מ של שלושה, though). טירונות חובשות בבה"ד 10. אני כולי סימנים כחולים וישנוניות.

DarkMagic17

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif אאוץ'.../images/Emo28.gif

כולנו איתך, אור
מבטיחה לתת לך לדקור אותי עם משהו חד כדי שאחווה כאב הזדהות, בהזדמנות הקרובה ביותר

סיימתי טירונות!../images/Emo57.gif

קסם, את יודעת שיש לי קסם במחלקה? והיא גרה הכי רחוק ממך שאפשר! והיא מה-זה מזכירה לי אותך
היא פרסמה פתק בו היא מכריזה על אובדנו של "עט העונה לשם 'הפרקר של קסם'." ישר חשבתי עלייך!

DarkMagic17

New member
אני אכה אותך../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

ג'ון, לא אומרים דברים כאלה. אפילו בצחוק. המממ

gp53

New member
בגרויות וזה

מידי פעם גם מספיקה לנשום. המ, אחרי הבגרות האחרונה בספרות [26.6] או אחרי המסיבת סיום [6.7] אני ככל הנראה נעלמת עד הגיוס [11.2, הקדימו אותו.] ומה איתך, חתולסקי יקר?

DarkMagic17

New member
עברתי ליד מצפה רמון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

וגם ליד שדה בוקר
הייתי בסופ"ש באילת
והייתי עוברת אצלך, באמת, אבל הייתי עם חברה שלי ואבא שלה וחברה של אבא שלה (נווו
מסובך
) בכולופן, חשבתי עלייך, ועל לי, ועל כל האנשים שאני עוברת ליד הבית שלהם (שזה בעצם כל הפורום
כי בדרך הלוך נסענו דרך כביש החוף וליד אשדוד ובחזור נסענו דרך ירושלים והבקעה...) ופגשתי את דניאל
^_^ והלכתי עם חברה שלי למסיבה ולטיילת אלף פעמים
בקיצור, היה מגניב

כל פעם שאני רואה את זה אני חושב: "ע

"עברתי למצפה רמון!" ואז זה ממש מוזר... סתם אנקדוטה, לידע כללי

thebaby

New member
יושב בבית מחלים מקרסול נקוע.../images/Emo101.gif

תוך כדי עובד מהבית... עוד חודש? עובד. עוד חודשיים? עובד. אחרי זה עתודה כנראה, אם לא, אז סתם גיוס כללי. כן כן קרבי
. נראה כבר. טוב חזרתי לא לעשות כלום. חומוס !

GalBatz

New member
*מפגינה נוכחות*

מה קורה איתי? שומדבר מיוחד. אני חיה וכאלה.
עוד חודש אני מניחה שאני עדיין אחייה, אבל אלמד די הרבה היסטוריה. איכ. ועוד חודשיים? אדריך בקייצת ואשתדל לשרוד את זה.D: ואני מתגייסת, אבל עוד כמה שנים טובות. חהחה.

PopPy

New member
המ, בגרויות, והרבה כאלה.

מתגייסת למשהב"ט (בקריה) באוקטובר, ועד אז מקווה למצוא עבודה נחמדה אחרי הבגרויות כי התפטרתי משלי בגלל העומס. הו, וקניתי היום מצלמה כוסית להפליא שצריכה להגיע אלי עוד כמה ימים.

DarkMagic17

New member
מייזל טוף../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

זה רק אני או שחצי עולם קונה מצלמות לאחרונה

Mooa-Numi

New member
פירוט מצב

עכשיו אני מול המחשב וכואבים לי הציצים. יש לי מרכך חדש. עוד שעה וחצי אני כבר צריכה להיות בקן עם פעולה וישיבת בוגרת שאני צריכה להעביר (=סעמעמק) עוד שבועיים אני כבר כמעט מסיימת ללמוד, עוד חודש אני כמה ימים לפני 2 הבגריות האחרונות שלי. עוד חודשיים נגמר לי המלווה, אבל אני לא יכולה לקרוע את פרדסיה כי זה יקרע את המנוע. (Kia prime! כדי להרגיש תמיד בהילוך הלא נכון באוטומט!) ואני גם אהיה במחנה ז' עוד שלושה חודשים אני בסמינר חוות/משלחת ואז זהו, נגמרו חיי. ביי. מתגייסת באוגוסט 07 בערך ואז נגמרו חיי אך אורה, מישהי שהיתה איית בגרעין פעם הולכת למכינה שלכם בשדה בוקר, נראה לי. צ'או בומבינוס.

למעלה