Instant ClassiK - מביא בראש

volatile

New member
../images/Emo77.gif Instant ClassiK - מביא בראש

שלום חבר‘ייה את המיקס הזה הכנתי בעיקר כי הייתי צריך שירים טובים של היפ-הופ שמביאים בראש עבור האוטו. אז במקום להכין לי כבעבר אוסף אינסופי החלטתי אם כבר לעשות מיקס כמו שאני יודע משירים שמבחינתי הם קלאסיקות וכולם נותנים בראש ומרשימים באוטו ובמועדון. מקווה שתהנו לשמוע, אני נהנתי לאללה להכין את זה . טראקליסט: 01. Skee-Lo - I Wish 02, House of Pain - Jump Around 03. Onyx - Slam 04, Wu-Tang Clan - Triumpth 05. Notorious BIG - Hypnotize 06. Dr. Dre - Keep their Heads Ringin‘ 07. Kriss Kross - Jump 08. DMX - Ruff Ryders Anthem 09. Big Pun - Twinz (Deep Cover 98) 10. Pharoah Monch - Simon Says 11. Method Man & Redman - Da Rockwilder 12. ODB - Baby I Got Your Money Feat. Kelis 13. Blackstar - Definition 14. Big L - Flamboyent 15. High & Mighty - B-Boy Document 99 Feat. Mad Skillz & Mos Def 16. Busta Rhymes - Fire It Up 17. Tommy Tee - Takin‘ Ova Feat. Shabaaam Shadeeq, Mr. Eon זמן ריצה: 54 דקות ו - 30 שניות. להורדה פה (למי שלא מצליח לו לשמור ישירות, קליק ימני->שמור בשם על הלינק להורדה)

volatile

New member
אני לא אוהב טופאק

צר לי. אני כן אוהב את הדוקטור וסנופ דוגי דוג, ויש פה שיר של הדוק וגם הפקה שלו (לביג פאן). אין בטראקליסט הזה שום דבר משוחד. השיקולים של איזור בכלל לא עלו בדעתי.

אין כזה דבר

מתוך מיליון קלאסיקות, אני בטוח שגם אתה יכול למצוא אחת שתאהב. אלא אם אתה משוחד...

volatile

New member
אז זהו חסה שאין לי בעייה לשים טופאק במיקסים

אבל מאחר ואני בן אדם אגואיסט ולא מנסה לשמור על סטטוס קוו מסויים וזה לא מה שמטריד אותי לא כשאני שומע מוזיקה ולא כשאני עושה אותה, אני לא רואה סיבה (אלא אם כן מדובר בבקשה כמו זאת לשים את זה ספציפי) לא לשים את מה שבראש שלי באותו הרגע. וכדי לפשט דברים המטרה שלי במיקס הזה היתה לפוצץ אותו בדברים שאני מחשיב כקלאסיקות עבור האוטו. אתה רוצה תתמוך, אתה לא רוצה אל תתמוך. מעבר לזה אתה מוזמן לפנות למסנג'ר שלי אני לא אפתח את זה פה.

Da Judge

New member
גדול!

לא רחוק בכלל מאוסף דומה שהכנתי בזמנו, קבל ח"ח עצבני.

Rapid נאור

New member
אחלה אוסף...!

רק שהייתי שם את טייקינג אובה בגירסא המקורית (הנורווגים נותנים בראש, לא אוהב את הגרסא הזאת)

volatile

New member
תודה חבר'ה חשוב לי להדגיש אבל

שזה לא אוסף, לא מדובר באסופה של שירים בקובץ אחד אלא מיקס אחד מעורבב ומעורבל. מדובר במיקסטייפ לכל דבר עם מעברים, מאש אפים ושאר ירקות.

TakTik

New member
אני מקווה

שלא אכלת את זה מהעיראקי שבכיכר בשחם... תגובה על המוזיקה בקרוב, אבל לפי הפלייליסט, נזרק ישר למערכת של האוטו ולא יוצא משם

Funky Giraffe

New member
אני מכיר 80% מהשירים שיש פה

אין פה שיר שאני מכיר ולא אוהב בצורה כפייתית. אז אני מניח שאני אוהב גם את אלה שאני לא מכיר. כל הכבוד פלג, הפעם באמת יצאת מלך!!!

למעלה