enjoi butterfly

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

30 שאלות שיש לתת עליהן את הדעת: 1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? 2.אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים,למה צריך לכבס מגבות אמבטיה? 3.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? 4.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? 5.אם שמן תירס עשוי מתירס,ושמן זית עשוי מזית, ממה עשוי שמן תינוקות? 6.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? 7. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? 8.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? 9. כשפנטומימאי נעצר,מותר לו לשמור על זכות השתיקה? 10.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? 11.האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת קפה? 12.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? 13. איך זה שדבק מגע לא נדבק לחלק הפנימי של השפופרת? 14. אם אתה אוכל פסטה ואחר כך אנטיפסטה,זה אומר שתישאר רעב? 15. אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? 16. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? 17. האם להתכונן לבלתי צפוי לא הופך את הבלתי צפוי לצפוי? 18. האם אפשרי להוציא ביטוח על הביטוח שלך? 19. למה קוראים לזה חיתולים חד פעמיים? מישהו התפתה להשתמש בהם שוב? 20. במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים? 21. אם מפציץ-חמקן מתרסק, איך יודעים איפה לחפש אותו? 22. למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"? 23. למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות? 24. אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות? 25. האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה? 26. אם הוא מטפל באנשים במצוקה,למה קוראים לו משרד הרווחה? 27. למה מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת הוא דתי, ומי שמדבר איתו ברחוב הוא סכיזופרן? 28. למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת? 29. אם החומר שממנו עשויה הקופסה השחורה לעולם אינו מתרסק, למה לא עושים את כל המטוס מהחומר הזה? 30. מה קורה אם שמים את שקית הפופקורן הפוכה במיקרו?

להיות עונה על שאלות מוזרות אלו...חח

1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? לודעת...אף פעם לא הייתי אצל מגדת עתידות. 2.אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים,למה צריך לכבס מגבות אמבטיה? יש לי עלייה תשובה אבל היא לא נעימה במיוחד... 3.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? שאלה טובה... 4.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? לא חושבת...אפשר לדון אותו למאסר ספסל. 5.אם שמן תירס עשוי מתירס,ושמן זית עשוי מזית, ממה עשוי שמן תינוקות? אני אשלח לד"ר פישר ואכתוב לך על זה בחזרה...שאלה מאוד טובה שצכה בירור. 6.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות,למה הלווייתנים נראים ככה? הם אוכלים הרבה דגים. 7. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? שניהם לדעתי. 8.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? לא אני תודה לאל... 9. כשפנטומימאי נעצר,מותר לו לשמור על זכות השתיקה? הוא חייב... 10.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? אין לי שמוץ... 11.האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת קפה? לא נראה לי....יש להם הפסקת תה. 12.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? לא נרדפת..? 13. איך זה שדבק מגע לא נדבק לחלק הפנימי של השפופרת? אני אלך לבדוק מקרוב...אין לי שמוץ גם לזה. 14. אם אתה אוכל פסטה ואחר כך אנטיפסטה,זה אומר שתישאר רעב? אני רעבה גם אחרי שאכלתי 2 ק"ג פסטה ואנטיפסטה...אני רעבה בכל מצבבבב 15. אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? נכשלתי זה מה קרה... 16. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? פראנץ' קיס? 17. האם להתכונן לבלתי צפוי לא הופך את הבלתי צפוי לצפוי? אכן הופך.. 18. האם אפשרי להוציא ביטוח על הביטוח שלך? אני אשאל את הביטוח. 19. למה קוראים לזה חיתולים חד פעמיים? מישהו התפתה להשתמש בהם שוב? גאאאאדדדדדדד נווווווו.....ושוב פעם אין לי שמוץ. 20. במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים? מה?! 21. אם מפציץ-חמקן מתרסק, איך יודעים איפה לחפש אותו? לא.. 22. למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"? כי הם משתמשים.. 23. למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות? כלום..אני לא מטיילת...וזה לא אמור לעניין אותי בכלל..שתאכל,למה מישו מפריע לי כשאני אוכלת?..טוף שלא יחטוף כאפה.. 24. אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות? מי כתב ת'שאלה המפגרת הזאת?? 25. האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה? לפחות אני... 26. אם הוא מטפל באנשים במצוקה,למה קוראים לו משרד הרווחה? ממש לודעת ולא מעניין אותי.. 27. למה מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת הוא דתי,ומי שמדבר איתו ברחוב הוא סכיזופרן? אני גם מדברת איתו בבית..בשירותים ובמקלחת...אני סכיזופרנית? -לא...סתם אחת שאוהבת לדבר לאלוהים. 28. למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת? השאלה הזאת חולת נפש לגמרי.. 29. אם החומר שממנו עשויה הקופסה השחורה לעולם אינו מתרסק, למה לא עושים את כל המטוס מהחומר הזה? מטוס לא צריך להיות שחור... 30. מה קורה אם שמים את שקית הפופקורן הפוכה במיקרו? המיקרו מתנפח...

נינושש

New member
עונה אבל לא עונה

1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? ככה 2.אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים,למה צריך לכבס מגבות אמבטיה? כדי שיהיה לך מה לשאול! 3.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? מי אמר שקוראים לה עוזרת?! 4.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? בוודאי.. של יזוז מהספסל. 5.אם שמן תירס עשוי מתירס,ושמן זית עשוי מזית, ממה עשוי שמן תינוקות? מתינוקות... לא! 6.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? מבנה גווף!! 7. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס?גם וגם 8.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? מישהו! 9. כשפנטומימאי נעצר,מותר לו לשמור על זכות השתיקה? כן! 10.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? מי אמר שאפשר?! 11.האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת קפה? לא הפסקת תה.. העיקר הפסקה! 12.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? תגיד לי אתה. 13. איך זה שדבק מגע לא נדבק לחלק הפנימי של השפופרת? לא ניסיתי! 14. אם אתה אוכל פסטה ואחר כך אנטיפסטה,זה אומר שתישאר רעב? לא 15. אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? הצלחת! 16. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? נשיקה?! 17. האם להתכונן לבלתי צפוי לא הופך את הבלתי צפוי לצפוי? בטח.. מה שתגיד 18. האם אפשרי להוציא ביטוח על הביטוח שלך? אולי ואולי לא.. מה שבטוח ששזה אולי.. אבל גם זה בספק. 19. למה קוראים לזה חיתולים חד פעמיים? מישהו התפתה להשתמש בהם שוב? כי משתמשים בהם פעם אחת!! מי שמשתמש בהם שוב בעיה לו!! 20. במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים? שנייה 21. אם מפציץ-חמקן מתרסק, איך יודעים איפה לחפש אותו? אה?! 22. למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"? אולי כי כי כי כי בא להם! 23. למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות? להגיד להבתאבון! 24. אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות? תשאל אותו. 25. האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה? לא יודעת אני טובה במתמטיקה טזה מה שחשוב! 26. אם הוא מטפל באנשים במצוקה,למה קוראים לו משרד הרווחה? כי אנשים מרווחים מפנייהעליו?! 27. למה מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת הוא דתי, ומי שמדבר איתו ברחוב הוא סכיזופרן? כי ככהאמרו... אבל אל תתלהב זה לא אומר שהם צודקים! 28. למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת? שאלה טובה. 29. אם החומר שממנו עשויה הקופסה השחורה לעולם אינו מתרסק, למה לא עושים את כל המטוס מהחומר הזה? אממממ 30. מה קורה אם שמים את שקית הפופקורן הפוכה במיקרו? לא קורה! שאלון קצת הרבה מטומטם.. אולי אין לשאלות תשובות אבל לי יש תשובות להכל.. או לכמעט הכל.. חיחיחי

Aussie Girl

New member
יאיר לפיד ../images/Emo13.gif

זה פורסם ב7 ימים של ידיעות לפני איזה חודש. זה שמור אצלי כי מאוד התלהבתי. לא היה לי כוח לרשום את זה למחשב. באמת יהיה מצחיק לנסות לענות על זה

Aussie Girl

New member
ננסה לענות../images/Emo6.gif

1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? דרך לפתוח בשיחה (סורי, מושפעת מתנ"ך) 2.אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים,למה צריך לכבס מגבות אמבטיה? כי יש חיידקים באויר
3.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? כי לא נעים לקרוא לה פראיירית
4.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? לא, ישר דנים אותו לכיסא חשמלי (מושפעת מחוק וסדר) 5.אם שמן תירס עשוי מתירס,ושמן זית עשוי מזית, ממה עשוי שמן תינוקות?
6.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? תחשבו איך הם היו נראים אם הם לא היו שורפים קלוריות
7. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? פשוט מת. 8.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? מישהו מאוד מורעב
9. כשפנטומימאי נעצר,מותר לו לשמור על זכות השתיקה? כן ויש לו גם הזכות לעורך דין ואם הוא לא יכול להשיג אותו המדינה תספק לו אחד
10.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? שאלה טובה...
11.האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת קפה?
12.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? יש. מקבילה. 13. איך זה שדבק מגע לא נדבק לחלק הפנימי של השפופרת? כנראה מאותה סיבה שבה הדם במעבדות לא נקרש. 14. אם אתה אוכל פסטה ואחר כך אנטיפסטה,זה אומר שתישאר רעב? אנטיפסטה
יש דבר כזה 15. אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? שהצלחת להכשל 16. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? Baiser de Français 17. האם להתכונן לבלתי צפוי לא הופך את הבלתי צפוי לצפוי? עובדה שזה לא עבד אצל גרמניה בפלישה לנורמנדי ולמרותצ שהם התכוננו לבלתי צפוי הם הופתאו. 18. האם אפשרי להוציא ביטוח על הביטוח שלך? לא נראה לי... למרות שתמורת כסף? Who know. money can buy almost everything. 19. למה קוראים לזה חיתולים חד פעמיים? מישהו התפתה להשתמש בהם שוב? רק המחשבה
20. במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים?
21. אם מפציץ-חמקן מתרסק, איך יודעים איפה לחפש אותו?
22. למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"?
23. למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות? זה טבעי. כלום. 24. אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות? לא. 25. האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה? לא
26. אם הוא מטפל באנשים במצוקה,למה קוראים לו משרד הרווחה? הוא אמור להווי לרווחה ע"י טיפול במצוקה. נראה שפה זה לא עובד. 27. למה מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת הוא דתי, ומי שמדבר איתו ברחוב הוא סכיזופרן? באמת שאלה מציקה. במיוחד כמישהי שמאמינה שזה לא משנה איפה להתפלל. 28. למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת? מזכיר את הפרסומת עם "חותך נייר טואלט אוטומטי עדיין אין לנו אבל..." 29. אם החומר שממנו עשויה הקופסה השחורה לעולם אינו מתרסק, למה לא עושים את כל המטוס מהחומר הזה?
30. מה קורה אם שמים את שקית הפופקורן הפוכה במיקרו? כלום.

נתי הגר

New member
השאלות הכי מפגרות בארץ...

כן כן... השאלות הכי מפגרות בארץ.... בחיים שלי לא שמעתי שאלות יותר מפגרות מאלו! אני בטוח שיאיר לא כתב אותם כי הוא די נורמלי !! (נראה לי)
אבל עדיין שאלות מפגרות! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

As היחידה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif=../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

נתייי???? אני לא מאמינה..
מה קורה??
למה עזבת????????
חזרת????????
מה נשמע??..
מה חדש????..
אתה הגבת רק בגלל שזאת הודעה של יאיר? או שחזרת?
המממ.. ו- יאיר נורמלי? וואלה?

אבל זה כל הקטע של השאלות שהם מפגרות

הוא קרא לזה בטור שהוא פרסם 50 הקושיות... כמו שבקושיות שואלים שאלות מפגרות...הוא שאל שאלות מפגרות כאלה שהכוונה היא לא לענות עליהן זה הקטע שלו להצחיק... וזאת היתה המטרה שהן יצחיקו לא שבאמת יענו עליהן...

spiritspirit

New member
כנסו כנסו כנסו כנסו זה קורע ../images/Emo3.gif

.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? כדי להכיר אותך יותר טוב ולברר פרטים
2.אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים,למה צריך לכבס מגבות אמבטיה?עדיף לך לא לדעת
3.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? כי עוזרת לעשות את כלללללללל העבודה כיאלו דהההההה
4.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית?
אולי במעצר יהיה לו בית? 5.אם שמן תירס עשוי מתירס,ושמן זית עשוי מזית, ממה עשוי שמן תינוקות?שמן תינוקות כאילו דהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
6.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? כי הם אוהבים גוף שרירי 7. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? חחחחחח גם וגם!
8.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 9. כשפנטומימאי נעצר,מותר לו לשמור על זכות השתיקה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 10.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית?
11.האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת קפה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 12.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 13. איך זה שדבק מגע לא נדבק לחלק הפנימי של השפופרת? ?????? מי אמר????
14. אם אתה אוכל פסטה ואחר כך אנטיפסטה,זה אומר שתישאר רעב?זה אומר שאתה תשמין
15. אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? אתה אחלה גבר
16. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? מואה מואה חחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 17. האם להתכונן לבלתי צפוי לא הופך את הבלתי צפוי לצפוי?עכשיו אני באמת מבובללבלבלבלבבלבלבלבלבללבלבלבללבבלבלבללת 18. האם אפשרי להוציא ביטוח על הביטוח שלך? ? לא
19. למה קוראים לזה חיתולים חד פעמיים? מישהו התפתה להשתמש בהם שוב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 20. במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים? חחחחחחחחחחחחחח 21. אם מפציץ-חמקן מתרסק, איך יודעים איפה לחפש אותו? ?!?!?!?!!??!? 22. למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"? לא הבנתי
תחזור שוב 23. למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות? להגן על עצמי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
24. אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות?
25. האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה?
אם אתה אומר 26. אם הוא מטפל באנשים במצוקה,למה קוראים לו משרד הרווחה? כי הוא מרוויח מזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
27. למה מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת הוא דתי, ומי שמדבר איתו ברחוב הוא סכיזופרן? סכי מה? 28. למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת? מה? 29. אם החומר שממנו עשויה הקופסה השחורה לעולם אינו מתרסק, למה לא עושים את כל המטוס מהחומר הזה? כי אנשים דפוקים והטכנולוגיה לא מתפתחת
30. מה קורה אם שמים את שקית הפופקורן הפוכה במיקרו?משמינים עוד יותר חחחחחחחחחחחחחחח

sh53

New member
יאיר ../images/Emo123.gif

הפורום התחרפן בגללך, עד אתמול הוא היה נורמלי D-:

cami y luly

New member
../images/Emo6.gif

אתה מזה ענתיקה!! פירסמתי את זה בקומונה שילי לפני איזה 10000 שנה!!

למעלה