2 פרות.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif 2 פרות.

אידיאליזם: יש לך שתי פרות, אתה נישא ובת זוגתך חולבת את הפרות. ריאליזם: יש לך שתי פרות, אתה נישא ובכל זאת ממשיך לחלוב את הפרות. סוציאליזם: יש לך שתי פרות, אתה נותן פרה אחת לשכן שלך. קומוניזם: יש לך שתי פרות, המדינה לוקחת ממך את שתי הפרות ונותנת לך כל חודש בקבוק חלב. ליברליזם: יש לך שתי פרות, למדינה לא אכפת מקיומך, ובוודאי שאינה מתעניינת בפרות שלך. קפיטליזם: יש לך שתי פרות, אתה מוכר פרה אחת וקונה פר, מגדל עדר מוכר אותן ברווח. פשיזם: יש לך שתי פרות, הממשלה לוקחת ממך את החלב ואז מוכרת לך אותו. נאציזם: יש לך שתי פרות, הממשלה יורה בך ולוקחת לך את שתי הפרות. אנרכיזם: יש לך שתי פרות, תשאיר לעצמך את שתי הפרות, תגנוב עוד אחת, ותירה בממשלה. סאדיזם: יש לך שתי פרות, אתה יורה בשתי הפרות ומטביע את עצמך בחלב. מאזוכיזם: יש לך שתי פרות, אתה נשכב מתחת לפרה ומחכה שהיא תמחץ אותך. אריסטוקרטיה: יש לך שתי פרות, אתה מוכר את שתי הפרות וקונה פרה אחת גדולה באמת, עם אילן יוחסין. בעולם השלישי: אין לך שתי פרות, ואם יש אז אתה הממשלה. מדינת רווחה: יש לך שתי פרות, אתה חולב את הפרות ונותן להן לשתות מהחלב. הסתדרות: יש לך שתי פרות, ההסתדרות לוקחת את שתי הפרות יורה באחת, חולבת את השניה ושופכת את החלב. אפרטהייד: יש לך שתי פרות, אתה נותן לפרה הלבנה לשתות מהחלב של הפרה השחורה ולא חולב את הפרה הלבנה. בירוקרטיה: יש לך שתי פרות, כדי לחלוב את הפרה אתה צריך לרשום את הפרה, למלא 17 טפסים, לשלוח אותם בשלוש העתקים וכל זאת מבלי להספיק לחלוב אותן. אומות המאוחדות: יש לך שתי פרות, צרפת מטילה וטו על חליבתן אותו, ארה"ב ובריטניה מטילות וטו על חליבת הפרות אותך ואילו ניו-זילנד נמנעת. קיבוץ: יש לך שתי פרות, אתה נותן אחת לממשלה, נותן אחת לשחיטה, יורה בפרות, יורה לעצמך ברגליים, מנשק את הממשלה, יורה בממשלה, מקים וועדה, מקים דירקטוריון, מביא שכירים, מפטר שכירים, מפריט את המפעל, מאשים את השכירים, את הממשלה, את הדירקטוריון, את המפלגה את הבנקים ואת הפרות. הודו: יש לך שתי פרות, הפרות הן חיות קדושות כך שאתה לא יכול לחלוב אותן או לעשות איתך משהו מועיל. (נגנב מישרא.) פורום 666: יש לך שתי פרות אתה מלביש אחת כמו חתול וצולה אותה על האש את הפרה השניה אתה מביא למפגש וקורא לה שולה ומשחק איתה אמת או חליבה. פורום 60(מאנגה ואנימה): יש לך 2 פרות אתה זורק אחת לשירשור, מוחץ כמה פאנסלאטס, ומאכיל את כולם בבשר. פורום 160: יש לך 2 פרות , לא איכפת לך כי אתה בדיוק מפרסם פאנפיק חדש ומכחיש את מותו של סיריוס , עם אחת אתה סוקל את מי שלא משרשר נכון ואת הפרה השניה אתה משאיר למי שאוהב את הסרט. פורום 660: יש לך 2 פרות, אתה מחליט לעשות להן שיוני תדמית לקרוא להן בשמות יולי, ונחמה שם להן איפור ורוד בעיניים ולוקח אותן לבכורה של ה"פ והאסיר מאזקאבן. פורום מנהלים: יש לך 2 פרות, אתה עושה מפגש על האש בגן המשולש וצולה אותן בתקוה. פורום המורדים: יש לך 2 פרות , רוב הסיכוים שהן חולות במחלת הפרה המשוגעת . חבל
. קומונת יאווי ויורי: יש לך 2 פרות אחת מהן מנהלת והשניה יושבת וקוראת שוטות.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifקראתי הכל../images/Emo6.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

Kouryuu

New member
אויש, זה שולת.

יותר מידי זמן לא נאמר כאן שום 'שולת', אז הנה- שולתתתת!!!11, שולתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!111111111 ^-^

מלאכית16

New member
../images/Emo56.gif*שניש*../images/Emo56.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

בעולם השלישי: אין לך שתי פרות, ואם יש אז אתה הממשלה. זה היה הכי משעשע ^^

yo t a m

New member
חה. D:

יש את זה עם ארצות שונות. משהו בסגנון של רוסיה: יש לך שתי פרות. ארבע פרות. שמונה פרות. שש עשרה פרות. אתה מפסיק לספור, ושותה עוד בקבוק של וודקה.

sarah

New member
אורה

את לא מצחיקה!!! תפרשי!!! מוות!!! (תסלחי לי על האווירה הרעה בפורום כי הבטחתי לך לא לעשות אווירה רעה אבל מזמן לא עשיתי אווירה רעה אז זה לא כל כך גרוע לא? אוקי אני באמת מתנצלת על האווירה הרעה אבל את יודע שאני גם לא מתכוונת.זונה.)

וונקי

New member
../images/Emo6.gif

קראתי את כול זה וזה פשוט מצחיק בטרוף אהבתי את זה

../images/Emo13.gif

פורום סקס לנוער: יש לך 2 פרות, אתה ******* **** ************** ****** ***** ואז ***** ********* ואז אחת ******** לשנייה וכולכם ************.

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין ספק ש../images/Emo28.gif

בכל הדברים האלה אני תמיד מוצאת את עצמי אומרת "המממ, זה הכי הגיוני" על ההגדרה של קפיטליזם

Bakura

New member
מגניב ^_^ אבל נראה לי...

קומנת יאאוי ויורי- יש לך 2 פרות. אתה לא רוצה לדעת מה הן עושות בלילה, ולאיפה נעלמו השוטים מהמכלאות של הסוסים 0.0; קומונת יוגי הו (למרות שאני סבורה שאף אחד פה לא ראה, אז זה לא ישעשע אותו, אבל בשביל מה יש פיצולי אישיות? ^^): יש לך 2 פרות. אחת מהן היא הצד הטוב הקטן החננה ועם העיניים הגדולות והלא פורפרציונליות, והשניה היא הצד האפל המסוקס עם חוש האופנה המוזר להפליא והספייקים שמשפדים עליהם כל דבר ברדיוס של שני מטר, והמטרה שלהם היא להציל את העולם בעזרת פיסות קרטון שיש עליהם ציורים קטנים וחביבים ואמונה בליבם הקרטוני החמוד והשריף להפליא ^_^ פורום דיגי'מון: יש לך שתי פרות. אבל מתברר שהן לא באמת פרות, אלא מומומון, ואז הן יורות עליך "חלב דיגיטלי!!!!" בקול תרועה, ואתה מתפוגג לנתונים, למרות שאף פעם לא היית מורכב מהן, ואז הן מגכחות ברשעות ונעלמות 0.0 פורום פוקימון: יש לך שתי מילטאנק. אתה שולח אותן לקרב פוקימונים. נאם. חוש ההומור שלי הלך לביצפר ואני בבית. P:

למעלה