לסוף שנה

../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gifלסוף שנה

לגננת לסייעת ולמחליפות מכל הגן ועוד רעיון למשהו קטן מאיתנו תודה

muga

New member
../images/Emo45.gif גם אני אשמח לשמוע ../images/Emo13.gif

יש לי רעיון למתנה

היא לא מתאימה לנו כי כבר נתנו בחג האחרון (איזה חג היה אחרון? לא זוכרת עכשיו כלום) ספר במתנה... אם יש לכן 6 מטפלות בגן ואתן רוצות לקנות לכל אחת מתנה.... וזה סיפור לא זול ומצד שני מתנה יפה בפחות מ50 שקלים אין בנמצא אז.... אפשר לתת להן במתנה ספר לכל אחת (אפשר את אותו הספר או ספר אחר לכל אחת). ואם תקנו אותו במבצע של צומת ספרים(ספר אחד+2 ספרים ב-10 שקלים -עד יום שני השבוע) זה אומר שתשלמו רק על 2 ספרים +20 שקלים ובכל זאת יהיו לכן 6 ספרים שווים ויפים לתת במתנה....טדאאאאאאאםםםם
המגוון די גדול, מספרי קריאה, ספרי בישול, ספרי ילדים וגם ספרי שירה (כמו: ספר שירים מקסים שקניתי אתמול במבצע: "הנביא" של חליל ג'ובראן).

Ani15

New member
שלום ליגה!

מתנה לצוות - הייתי קונה כרטיס שי, של גולף אנד קו או של צומת ספרים (או חנויות דומות) פרטי - חשבתי על לצרוב תמונה של הצאצא או של כל הגן או של הצאצא+צוות על חולצה או ספל. חולצה זה פשוט - קונים דפים מיוחדים (לא בדקתי אבל בטח יש באופיס דיפו), מדפיסים עליהם את התמונה במדפסת הזרקת דיו רגילה ומגהצים את התמונה על טישירט לפי ההוראות. זה פשוט וזול ואישי לטעמי. עוד אפשרות זה לסרוק אחת מהיצירות של הצאצא בגן ולהמשיך באותה דרך. לגבי הספל - אם את יודעת איפה אפשר לעשות את זה באזורנו, אני אשמח אם תכתבי...

את כל ההדפסות את יכולה

לעשות בהפנינג קניון הנגב או בחנות בשבילך בעיר בבית הילל הם מדפיסים כמעט על כל דבר גם אני חושבת ש GIFT CARD זה אחלה אבל שאר ההורים רוצים להשקיע בחיפוש מתנה ולא לתת כרטיס לדעתן זה לא יפה....... אז חשבתי אולי על אריזה יפה מנרות בשנקין/סבון של פעם

jojo04

New member
אצלנו

שנה שעברה: סט קרמים + בושם של בודי שופ השנה: שעון קיר יפה שעליו יכתבו כמה מילות ברכה ותודה

אמא 090606

New member
אצלנו בגן

אחת האימהות רוכשת כרטיס מתנה מוטען לגננת ולשלוש הסעיות בסכום שנאסף מההורים. הבנתי שזו שנה שנייה ברציפות ושבשנה שעברה, המתנה התקבלה בברכה ושמחה מצוות הגן. כך לא קונים שטויות ולא "שוברים" את הראש על רעיונות "מקוריות" וסתמיות.

גם אני בועד וקונה להם כרטיס מתנה מוטען אבל

משהו אישי אני מחפשת לכל אחת..............נראה מה

אילה272

New member
רעיון שלי

בגלל שביתי מסיימת שם שנתיים ועוברת לגדולים צילמתי אותה עם כל גננת/מטפלת אני מגדילה כל תמונה ומאיררת מסביב עם ברכה אישית לכל אחת

חמודבה

New member
גם אני מחפשת אבל

צריכה רעיון למתנה (ממני) יותר מושקעת מאשר הקרמים / סבונים וכו'.... (הצוות מקורב אליי)

רונית י

New member
אפרופו מתנות לגן

מה דעתכן, גן פרטי רגיל, נאספו 50 ש"ח מכל הורה למתנות. יש 3 נשות צוות ואני מניחה שיקנו מתנות גם למדריכות של החוגים. האם במצב כזה כדאי גם לתת מתנה אישית? אישית הכוונה רק ממני. הבן שלי מסיים שם השנה והבת תיכנס בשנה הקרובה.

בוליפלג

New member
אצלינו אותו סכום, 5 מתנות. אני לא מתכוונת

להביא תוספת אישית. (טוב, גם די עמוסת טענות השנה..
)

בוליפלג

New member
השנה נרשמה הדרדרות..

רוני נמצאה מחוץ לגן ללא השגחה וללא ידיעת הגננת... שינו את התזונה וזה לא לטעמי...יותר מדי קמח לבן...(אז התחלתי להביא כריכים מלאים מהבית וזה חזר...ובכל זאת יש יותר מדי פסטה...) הם רואים יותר מדי טלויזיה - אמנם רוני מגיעה ב9 והולכת ב13 ובכל זאת לא צריכה להיות טלויזיה... אני מרוצה בעיקר מהעניין החברתי ומהדרך בה הגננת פותרת בעיות ומתווכת בין הילדים. אז הריצוי שלי הוא חלקי
ובכל זאת חסרת מוטיבציה להשקיע בסוף השנה

memko

New member
אני בשוק../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif שרוני הייתה בחוץ ללא השגחה...

אני בהלם מזה...מפחיד... תשמעי בקשר לתזונה - אין הרבה גנים שתומכים בתזונה טובה לצערי... גם אצלנו האוכל די "זבל"... אצלנו אין טלויזיה שזה + ענק מבחינתי, תמיד אפשר לצייר, ליצור ולא חייבים טלויזיה, בגן הישן הייתה טלויזיה והם ראו המון... אבל דווקא בחלק החשוב של יחסי אנוש של הגננת והמקצועיות שלה את מבסוטית, זה הכי חשוב מבחינתי...!!מבינה את החוסר מוטיבציה של סוף שנה, גם אני לא קונה כלום ממני...רק מהוועד.

זה לא עניין של תמיכה זה פשוט

יותר יקר....חבי' פסטה יכולה לעלות גם 4 שקל ומשהו אחר הרבה יותר. רוב הילדים יוכלו פסטה ודברים אחרים פחות... אם אני יכולה לקנות חבי' ופלים/ביסקוויטים ב2.5 שקל או צריכה לחלק פרי לX ילד, תעשי את החישוב מה יותר זול......

למעלה