Got icon2006?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif Got icon2006?

בואו נבלות
אח האתר שלהם עושה לי כאב ראש זה חתיכת פסטיבל ארוךךך השנה.
מה9-14/10. תהיו שם. ^^.

PopPy

New member
כן ^-^

יש הדממה אז אני יכולה לבוא! ^-^ ובאמת הכל נורא עמוס השנה, סוף סוף יש הרבה דברים שנשמעים מעניינים. אומנם ביום חמישי רק לכמה שעות כי יש לי שמירה וביום רביעי אני אפספס כמה דברים שוב בגלל הצבא, אבל עדיין, הייתי בטוחה שאני אפספס השנה.

מתי יהיה גיימן? ._.;

האתר הזה באמת עושה לי כאב ראש. ואני לא מוצאת שם כלום.. גיימן - מתי וכמה? ^^;;; [וכאילו דה
]

תעשי אותי ../images/Emo99.gif

אבל מצאתי בישראבלוג מישהי שסידרה ממש את התוכניה בצורה טובה D:

De-Panther

New member
קלינגונית??../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

DarkMagic17

New member
מה../images/Emo35.gif מישהו אמר מפגש../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

לא, שאני אבין- מישהו אמר בואו נראה לאיזה יום רוב האנשים מגיעים ונקבע לעשות מעין מיני-מפגש באייקון
כי אני, אישית, חושבת שזה רעיון לא רע

DarkMagic17

New member
אררר שלישי ורביעי מסתמנים../images/Emo28.gif

כימים שהרבה הולכים להיות שם...
שלישי- ההרצאה על הארי פוטר וההרצאה של גיימן רביעי- מפגש שאלות ותשובות עם גיימן, הרצאה על הארי פוטר ונרניה, וסרט על אדאמס..
אז סמנו- מי שחושב שהוא יהיה שם ביום שלישי
מי שחושב שהוא יהיה שם ברביעי-
אני משאירה לכם כבר לבד להבין מה מסמן מי שמגיע בשלישי וגם ברביעי

איביין

New member
ש י ו - י ו - י ו ../images/Emo108.gif

המורה שלי לרדיו אמרה שאני אקח את המינידיסק כדי לראיין אנשים באייקון ולעשות כתבה או משהו בשביל תוכנית מגזין ^______________^ [ראיונות? כאילו ._. עם מי לעשות ראיון, מה לשאול.. צריך שזה יתקשר לחלומות וזה.. ורצוי להביא קולות מהשטח שאי אפשר לתפוס טלפונית]

thebaby

New member
מישהו מהעבודה שלי הולך ללוות../images/Emo101.gif

את גיימן בארץ אך מכיוון שאינני מעריץ אני לא מתרגש. אבל יש מצב שהוא יבוא אותו למשרד לאיזה ביקורון. וואו. אני לא חושב שאגיע =P

זה לקח שעות, אבל עשיתי את זה! ../images/Emo29.gif

הצלחתי להגיע למרכז ההזמנות של אייקון. יש לי כרטיסים לראות את גיימן ואף אחד לא יקח אותם ממני!! :X

למעלה