Comfy ממליצים?

sil2006

New member
../images/Emo77.gifComfy ממליצים?

מה שמעתם על קומפי? יש עוד רעיונות למתנה ליוהולדת 1?

sil2006

New member
רק למי ש יש קשרים ../images/Emo8.gif../images/Emo77.gif

מציעים את זה.. שלא תחשבו....לנו יש פרוטקציה!

Angel972

New member
אפשר לקחת ממך את המשחקים ../images/Emo35.gif

תקבלי אותם חזרה אחרי יומיים

א מ צ י ה

New member
../images/Emo8.gif לא שאני יודע מה הכוונה שלך

אבל: - לא לשכוח שצריך גם כיסוי מקלדת יעודי לכל משחק. - וגם שהגרסאות של התוכנה שונות בין המכשירים השונים (סיראלי, USB...)

מאמיה

New member
גם שלנו מוצע למסירה

ובהסבר יותר ענייני - המשחקים יותר מדי יקרים ומממממממש לא הצדיקו את המחיר. מעבר לכך שגם ככה הילדים המון זמן במחשב ומול הטלויזיה ואני די נגד המדיות האלה. יש תוכנות מעולות של קומפדיה שמלמדות את הילדים להשתמש במקלדת ובעכבר רגילים - לא מתאים לגיל שנה אמנם, אבל בכל מקרה זה לא גיל בשביל התמכרויות מחשב. המלצות נוספות - בימבה - מומלץ בחום, חרוזים להשחלה, צבעי ידיים וטושטושים, בצק+כלים מתאימים (לגיל קצת יותר גדול, וכדאי לקנות משהו איכותי ולא זבל), כלי נגינה, ויש את האתר של לול שיש בו רשימת המלצות

3ונמיי

New member
שמעתי ש....זה לא זול ! ../images/Emo3.gif

זה עולה 430-450 שקל כולל CD שלב 1 (כל CD עולה 100 שקל). יש לנו את זה בבית -מאוד מומלץ (מרוצים מאוד- חוץ מהמחיר) . הבת הגדולה (7.5) שיחקה בזה עד גיל 5-6 עכשיו הקטנה נהנת (שתיהן התחילו בגיל 1.5)

sil2006

New member
ראיתי דרך האינטרנט ב350 ש"ח

כולל משלוח...למרות שלא מתכוונת לקנות דרך האינטרנת..

א מ צ י ה

New member
אולי לחכות ליומולדת2

יש לנו מגיל שנתיים. יכול להיות נחמד מאוד. חשוב שהמחשב יהיה במקום נגיש ונוח לילד, שולחן עבודה עמוס יהיה יותר מעניין מהמשחק והבלגן יחגוג. להיות מוכנים שילד חכם ומתקדם (ומי בעצם לא?) ישתעמם מהר וירצה משחק חדש ומתקדם יותר (וזה 129 ש"ח לכל משחק נוסף). המחירים מאוד אחידים ואין יותר מדי תחרות (המערכת ב399 וכל משחק ב129), אבל כדאי למצוא דילים (יש כאלה ברשת) שנותנים עוד משחק מתנה עם המערכת (חוץ מהמשחק הפשוט מאוד שמגיע עם המערכת). יתרון נוסף יש למשפחות דו-לשוניות, כי אפשר לשחק את רוב המשחקים בכמה שפות, כולל אנגלית רוסית ועוד. אני מכיר משפחה שמשחקים רק באנגלית כדי שהילדה תתרגל גם את השפה השניה. אל תתפתו לקנות מערכת ישנה (שמתחברת סריאלית או פרללית) אלא רק קומפי איקס שמתחבר לUSB.

למעלה