שרשור חיובי

../images/Emo77.gif שרשור חיובי

בסופו של דף עתיר במלחמות, תאונות, שפיכת דם (של אתיופים) ועלבונות, אני מציעה לפתוח, לשם שינוי, שרשור חיובי. (אה, סליחה, היה בדף הזה משהו חיובי... זה היה בנושא של תרבות אירית). הנה למשל השלוש אגורות החיוביות שלי:
אתמול סידרתי את הארון. היום תרמתי איזה חצי טון של בגדים ותיקים לויצ"ו.
זה היה הרבה עבודה (חבל לזרוק... חולצה שלא לבשתי כבר שנתיים וכו'), ובכלל לא כייף לסחוב -- אבל יש לי רושם שלמקבלי התרומה הבגדים האלה יעזרו יותר. תרמתי לויצ"ו גם את אוסף התיקים המרשים שלי (לידיעת הקוראה שלילנד).
סוף סוף התחיל החורף. נזכרתי איזה כייף זה לאכול חמין.
וחוץ מזה, האם ידעתם שמערכת הבריאות בישראל היא מן המתקדמות בעולם??
תעבירו את זה הלאה.

לנקודה השלישית

לפחות התחכום, המהירות והיעילות של מערכת המחשוב של שרותי בריאות מכבי - הזמנת תורים, הוראות הגעה, מעקב אחרי בדיקות, הכל מהיר, יעיל, וממוחשב להפליא.

זהו בדיוק.

שאנחנו רגילים פה תמיד להתלונן על מה *אין* במערכת הבריאות. תרופות שלא בסל וכו'. אבל אנשים פה לא מודעים שיחסית למדינות אחרות, הסל הציבורי שלנו כולל הרבה יותר שירותים וטיפולים (שלא לדבר על הפרטי). - וגם יותר רופאים per אוכלוסייה - לימודי רפואה ברמה גבוהה ביותר - רפואה ציבורית נגישה לכול ועוד ועוד.

אלי ו.

New member
למה?

הכל ממוחשב, אפשר לקבוע תור לרופא מומחה דרך האינטרנט. אם מוכנים לחכות שלושה חודשים. דרך הטלפון זה לוקח ימים ספורים.

shellyland

New member
סתם השמצה.

אני קבעתי שם תורים די מהירים. אולי בירושלים זה אחרת.

shellyland

New member
הקוראה שלילנד

שמחה לקרוא שאת עושה משהו טוב עם עם הדברים שלך ולא משנה לה למי את תורמת, כל עוד את תורמת.

קשה לעשות שרשור חיובי, הא? ../images/Emo201.gif

שעות ספורות אחרי שפתחתי את השרשור, הוא כבר צנח למטה. רק הדיונים השליליים מלפני כמה ימים חוזרים ועולים לראש הדף.

נץ666

New member
זה באנגלית הפתגם

המדבר על "ספור את הנחמות/הברכות הקטנות שלך" הצהרה על הרפואה במדינה מאוד חיובית, אבל הנה כבר יש מחלוקת על השירות שהכללית נותנת, וכבר קיבלתי טלפון על איזו טעות רפואית שעשו באחד מתלמידיי. נתת בגדים לויצ"ו = בהחלט סופר חיובי. אם היית מספרת לי שהתארגנה קבוצה של נשים/גברים והחליטה לתרום במשותף, זה כבר היה יותר מלספר על עצמך כמה שאת טובה. אחח, הציוניות שלנו, חיפוש הפגמים. תכונה יהודית טיפוסית, ככה בגנים, אפילו הישראליות שלי נמתקשה להתמודד עם המוצא היהודי שלי.

נץ666

New member
המעבר היה מכוון, כמובן

מי שמכריז על תרומותיו כחדשות חיוביות , מה לעשות, לא מצליח לעורר בי פרגון מינימאלי.

למעלה