שרשור הפרק היומי

Secret17

New member
אם תשימו לב, כשמאיה ביקשה ממנו

להישבע שהוא לא יעזוב אותם יותר לעולמים, הוא התחמק מזה ולא נשבע. אז הוא כנראה באמת מת, יונתן ומאיה שוב לבדם

נכון../images/Emo70.gif

גם אני שמתי לב לזה. אני כזה אומרת לעצמי: "הוא לא אומר להם כלום
כי הוא הולך למות. תגיד להם שאתה גוסס
"

סינטטית

New member
גם אני שמתי לב לזה!!

וזה היה ברור כשהיא שאלה אותו שהוא לא יבטיח כי הוא ידע שהוא הולך למות....

לאו13

New member
אויי איזה פרק..!!

היה ממש פרק טוב..** אני אוהבתתת פלשבקיםם**

Meijen Shaggy

New member
פרק משעמם ומיותר.. *פיהוק* ../images/Emo15.gif

1. בשביל מה פרק פלשבקים?! הפרידה של איה ואדם, הנשיקה של דדי ודגנית - את כל הקטעים האלה ראינו לפני שניה בערך, והם עוד לא הספיקו להישכח.. קיוויתי שהם ינצלו את אלמנט הפלשבקים בשביל להראות לנו קטעים שעוד לא ראינו (למשל: איך ומתי עמוס השתמש בטורבו-טיים) או כל מיני דברים אחרים שעמוס עשה "מאחורי הקלעים" בתור דדי.. בקיצור, קיוויתי שנקבל אינפורמציה חדש, שנבין משהו שלא הבנו קודם - אבל זה לא קרה לצערי! 2. עמוס בתור אבא של מאיה ויונתן - זה הגיוני. עמוס בתור אבא של איה וניני - זה גם הגיוני. אבל דדי בתור אבא של איה וניני - זה כבר די צורם באוזניים.. כי סך הכול, טל מוסרי, ידידיה ויטל והילי ילון הם פחות או יותר באותה שכבת גיל - אז זה נראה קצת חולני ומוזר כשטל מוסרי מחבק אותם ומשכיב אותם לישון..
הייתי מודה להם אם הם היו מחזירים את עמוס המבוגר, הוא הרבה יותר מתאים לדמות האבא. 3. ציפיתי משני ילדים אינטליגנטיים כמו איה וניני שיעשו את ההקשר בין השם "דדי" לבין המילה Daddy כלומר "אבא"..

ba r2 0 1 0

New member
פרק נחמד...! האמת שאף פעם לא אהבתי

את הפרקים האלה שנזכרים בדברים בעבר אבל זה לא היה כל כך נורא... לא היה יותר מדיי מעניין, היה נחמד...

איזה פרק יפהההההה../images/Emo99.gif

חח כול הפרק היה מבוסס על איה ניני ועמוס..
מאחד הפרקים המדהימים ביותר
פיי מעניין מה קרה לעמוס בסוף

ny22

New member
מנהל
היה פרק יפה ומרגש....

מאוד מקוה שדדי לא ימות!

chen010189

New member
../images/Emo7.gifבכיתי בפרק 55, בכיתי בפרק הזה...

אני כבר לא יכולה לחכות לפרקים הבאים.. גיורא גאון

Cindy Campbell

New member
למען האמת...

הפרק היה נחמד, אבל לא יותר. חוץ מהסוף שלו. לא נראה לי שדדי ימות, הוא בטח רק התעלף, איה וניני יבואו בבוקר, הוא יתעורר, יילך לטורבו טיים ויחזור כמה שנים אחורה
. היה יפה איך שהם התאחדו, ניני, איה ודדי והמשחק היה מצוין. אבל ציפיתי שאם כבר עשו פרק פלאשבקים זה יהיה משהו מעניין, לא סתם- דדי ודגנית מדברים, איה מתנשקת עם אדם... דרך אגב, מאיה ממש מכוערת
(בפלאשבק עם רותם). חשבתי שישימו את הסצנה מהפרק הראשון בה איה וניני מגלים שהם בני 15, כי זה חלק המסיפור של דדי, איה וניני. וגם לא ראיתי את הפרקים הראשונים בתוכנית
. לסיכום, היה פרק נחמד, היה יכול להיות הרבה יותר טוב.

למעלה