צפוניים יקרים!

De-Panther

New member
אל תדאגו אם המצב...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יחמיר הצבא ישלח את הנשק הסודי שלו - קסם שחור קסם שחור ידועה בתור בנאדם עצבני שאם היא רק תרגיש פוו של טיל היא תבעט אותו לאמאמאמאמאמא של מי שזרק אותו לכיוון שלה

Got XD

New member
נפלה כאן קטיושה לפני שעה.

בסטלה מאריס, שזה מאה מטר מעלינו- קריית אליעזר. הבית עינטז למספר שניות. הכל בסדר, רק מלא ב... הלם. כוסעמו. לא רוצה לחשוב על זה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifלימרו../images/Emo24.gif

יקירה שלי, אני שמחה לשמוע ממך... מבהיל כמה זה קרוב אליך! את מוזמנת לתפוס מקלט אצלי, בטוח בדרום

Kuroi Tenshi

New member
../images/Emo24.gif

הבנאדם הראשון שחשבתי עליו. טוב לשמוע שהכל בסדר.

DarkMagic17

New member
בעעעעעעעעעעעע../images/Emo28.gif

זה הקול היחידי שאני יכולה להשמיע כרגע
אני חייבת להגיד שזה ממש מצחיק- חברה שלי מיסוד כאן ליד נתניה עם המשפחה שלה, אני בנתניה וחברה אחרת מיסוד נמצאת ברמת השרון
אני ממש שוקלת לארגן פה מפגש של יסודניקיות
יאמ.

thebaby

New member
חה חה ../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

מישהו ציפה למשהו אחר
היופי הוא שבכלל בכלל לא ציפיתם להודעה ממני. הודו שהופתעתם. חידושים - אני עובד, המון. אין חיים, בכלל. הייתי בתורכיה שבועיים טיול טרקים בקצ'קר עוד שבועיים אני עושה טסט על רישיון לאופנוע עד חמש מאות סמ"ק. יש לי חברה ארבעה ומשהו חודשים. יש לי עוד אחיין(5) מלפני כמה ימים. אחותי חוזרת מארה"ב אחרי שלוש שנים עוד שבוע. אני כנראה הולך ללמוד שנה הבאה תואר כפול בפיזיקה והנדסת חשמל מטעם פרויקט "פסגות" של העתודה. ולהמשיך לעבוד. אם מישהו מתעניין במה אני עובד שיכנס ל www.jajah.com זאת החברה שאני עובד בה. אממ מה עוד? תשאלו, אני אשתדל לחזור לפחות לראות אם הגיבו. מי עוד פה ? נדב

Pure M

New member
מזלטוב!

יו, החברה הזאת שאתה עובד בה, זה VOIP, רייט? אני מתחיל לעבוד בזה בקרוב, שנה של עבודה ולאחר מכן אני הולך להקים חברה כזו בעצמי, כי הכל מתבסס על קוד שאני מתכנת וצריך רק עוד כמה דברים קטנים ואפשר לעשות את זה, אז ג'י, למה לא?

thebaby

New member
מגניב מגניב... בהצלחה =]../images/Emo101.gif

אני פועל שחור. בלי הסתכנות בלי יותר מידי כאב ראש. גם ככה יש יותר מידי =]

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מטוסים זעירים ללא טייס ^^.

על האחיין והרשיון לאופנוע, ועל האחות החוזרת כמובן. =)

coolit

New member
חח איזה מצחיק זה שאנשים מתבגרים..

אוניברסיטה וזה..
מזל טוב על האחיין :] [לי נולד אחיין רביעי לפני כמה ימים!
]

למעלה