Lady_Voldemort
New member
../images/Emo77.gif סופשבוע?
(כן סופשבוע בשבילי הוא משישי עד ראשון...) היה לי סופשבוע מקסים, את רובו בילית בעבודה על פרוייקט גמר באומנות ש לי, לאחר שהמורות שלנו הפקידו בידיי מפתחות לדנא ולסטודיו בלי לדעת כמה מפתחות איבדתי עד היום (נשבעת לכם שזה יותר מ20
)אז לרקע גלגל"צ שמדי פעםן ניגן שיר מזרחי שאני או עוד מישהי שעבדה שם גם רצנו להחליף היה ממש מגניב,ונחמד ניסרתי דפקתי מסמרים וצבעתי( לעבודות שיפוצים ובניה אנא פנו לקמומיל א' א' א' ואחיהה.).. בשישי בערב הלכתי עם כמה אנשים ומישהי שבאה לבקר למקוםן שרוץ היפים ושרצנו שם יחד איתם בזמן שהחונך שלי שהיה שם גם מציע לי אלכוהול, אחרכך נמאס לנו מהמוזיקה וברחנו לשבת בפאב מסעדה חביבה על הצוק ,וטיילנו על הצוק. בשלב מסויים היה קר אז חברה אחת שלי התנחלה ציל וראינו זרט עד 2-3 לפנות בוקר( אחחח שעה נהדרת) היום בעצם למדתי רק שעה מתוך שעתיים במערכת הסופר חופשיה שלי כי המורה לאזרחות הבריז לנו, אולי הוא אומר שדווקא כשאני לא מבריזה אולי כדאי שהוא יבריז
איך היה סופשבוע שלכם?
(כן סופשבוע בשבילי הוא משישי עד ראשון...) היה לי סופשבוע מקסים, את רובו בילית בעבודה על פרוייקט גמר באומנות ש לי, לאחר שהמורות שלנו הפקידו בידיי מפתחות לדנא ולסטודיו בלי לדעת כמה מפתחות איבדתי עד היום (נשבעת לכם שזה יותר מ20