מתנה לחג!

ofirshai

New member
לדעתי הגרסא של השוגה יותר טובה

לא בגלל שאני מעדיף אותן יותר, פשוט יש משהו יותר מגניב בקול הנשי שלהן שלסולן של הארקטיק מנקיז אין, והבי-סייד הזה (של red dress) היה הצלחה גדולה, הן אפילו הופיעו איתו בNME Awards.

Shexy Peanut

New member
אני אוהבת תשוגאבייבס..

אבל לא מתאים להם הסגנון הזה..
זה כזה מבאס שהמה שמה עזבה.. החדשה לדעתי פשוט נראית כאילו היא נדחפת בכוח

ofirshai

New member
לפי דעתי דווקא להפך

החדשה (עמאל, מרוקאית אסלית) דווקא מוסיפה משהו חדש במוזיקה, סגנון טיפה יותר רוקיסטי.את מיוטיה (זאת שתמיד תיזכר כ"זאת עם החצ'קון מהשוגביבז") לא ממש אהבתי, היא תמיד ניסתה להיות במרכז, וגם היו שמועות שהיו הרבה ריבים, שהבסיס להן הייתה היא.עובדה למשל שהקליטו את השיר i bet... הוא היה מיועד להיות בי-סייד של push the button (בימים שלפני שהיא עזבה), וכנראה לא היה משהו אז ויתרו.דווקא היא נראת כאילו היא השתלבה בקלות נינוחה, בלי יותר מדי בעיות וכותרות לצהובונים .החדשה לדעתי פשוט מעולה, ממש מזל שהיא הצטרפה, ואני מחכה לאלבום החמישי שלהן...

ערן1987

New member
אני גם מסכים איתך

חוץ מ-When The Sun Comes Down,לא מצאתי שום דבר מעניין בלהקה הזאת

NoWords

New member
אחלה שיר! ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אוהבת אותם. חמודים:) לא מזיקים כאלו:)

dor307

New member
כמה זה צפוי

לפעמים נדמה שאין מצעד בMTV2 שהארקיט מאנקיז לא מקום ראשון בו

Shexy Peanut

New member
קצת מאכזב המצעד..

Creep רק במקום החמישי ובכלל לא הכניסו את נירוונה הזו*ות

ofirshai

New member
קצת מעורערים שמה

אני זוכר שהיה בחופש הגדול מצעד 100 הקליפים הגדולים, ומקום ראשון היה שיר מכוער של בלו, שעקף שירים שאוכלים אותו בלי מלח בתור נישנוש של אחה"צ (frozen של מדונה, smells like של נירוונה, it's my life של נו דאוט, one של U2 ועוד רבים וטובים)

Shexy Peanut

New member
אולי זה מצעד שנקבע לפי מצביעים -

באינטרנט או משהו.. כי לא נראה לי שלמונקיז הייתה יותר השפעה מנירוונה.. זה פשוט מגוחך.. [או מ radiohead]

NoWords

New member
תודה לך! ../images/Emo140.gif

נחמד לראות את המצעדים האלה, ועוד יותר נחמד שמישהו כאן מזיז עניינים ויוזם שרשורים, כן ירבו.
אז ח"ח!

למעלה