מתנה לחג 2

Smelly

New member
../images/Emo41.gifמקום 4../images/Emo41.gif

גם על המקום הרביעי ערן הולך להתפלא. שניה לפני שלושת הגדולים מגיעה להקה שכבר היתה במצעד. השיר מקיים יחס ישיר עם הסרט "בחזרה לעתיד" ואף כולל התוכו את השורה: "like one in a film I've seen". בבריטניה הגיע השיר אל המקום השני, ובמקומות אחרים באירופה (כמו אוסטריה, בלדיה וגרמניה) אל המקום ה-21. בשנת 2006 חידשה להקת האחים ג'ונאס את השיר וב-2007 נכנסה אל המקום ה-40 במצעד האמריקאי, ככל הנראה בשל מספר ההורדות הרב של השיר. הלהקה ניסתה להעניק לשיר אופי שיתאים יותר לאוזנם של הילדים ובני הנוער, ואכן השיר זכה להשמעות מרובות ברדיו דיסני.
הקליפ
גרסת האחים

ofirshai

New member
../images/Emo3.gif כל כך גבוה?

שתבינו, אין בעייה איתם, פשוט אני לא חושב שהם תרמו כל כך הרבה לפופ, ועוד במקום כזה גבוה שהם עקפו את קיילי וכריסטינה...

Shexy Peanut

New member
תכ-לס ...../images/Emo45.gif

מה הם תרמו באמת..? חוץ מלעשות נחמד בלב לכמה בנות בגיל העשרה
עקפו את כריסטינה ושאקירה והם גם כל כך טובים..
בנוסף הם גם התפרקו.. (כן?)

just jenny

New member
מאודד../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הייתי מביאה להם מקום 1
.

ערן1987

New member
שיר חביב שכזה

אבל אני אפילו לא יכול להביע את דעתי על השיר הזה במצעד שכזה.. המנון? yeah,right

Smelly

New member
../images/Emo41.gifמקום 3../images/Emo41.gif

את שלושת הגדולים פותחת אחת מדיוות הפופ הגדולות של כל הזמנים. אחרי שכולם כבר הספידו אותה, היא שבה מן השאול לרדוף את כולנו. מדובר באחד הסינגלים המוצלחים ביותר של הדיווה הבלונדינית שהיתה לקירחת, והגיע למקום הראשון בלמעלה מ-23 מדינות כולל ארגנטינה, בריטניה, ישראל ואוסטרליה. בארה"ב הגיע השיר למקום התשיעי בלבד! הוידאוקליפ לסינגל זה, אשר בוים בידי הבמאי המהולל, ג'וסף קאהן, זכה להצלחה מסחררת והיה מועמד לארבעה פרסי VMA בשנת 2004, אך הפסיד את כולם. לשמחתה, בריטני זכתה בפרס הגראמי הראשון שלה בעבור שיר זה, פרס הניתן לה בעבור שיר הדאנס הטב של השנה. השיר אף זכה בתואר שיר השנה לשנת 2004 במצעד השנתי של הפורום.
הקליפ

ofirshai

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif מעולה

אני לא אוהד גדול של בריטני (למעשה אני לא אוהד שלה בכלל), אבל זה המנון פופ מעולה, ממש מגיע לו.

למעלה