מתנה לאדם

בנותת?! מה אם הימי הולדת..? כנסוווו

תקשיבו אולי שמישהי תסכם מה עם היום הולדת של אדם..? ובקשר ליום הולדת של שרוןן צריךך למהר ולהזרים רעיונותת ויש לי רעיון אחד.. אז ככה.. עושים ספר כזה שיש שם תמונות שלו מאז שהוטא היה ילד ואז שהוא יותר גדול ואז מראים את רוברטו או את הכתבה בראש 1 ואז מראים מלא תמונות של הגים בויז ביחד ותמונה של הפורום שלנו באחד הדפים [שבספר] ואז שמים תמונות של בלונים או בלונים אמיתיים והכל בדפיםם... בתוך ספר יפה כזה.. ומושקע... ומביאים את זה עם בלונים וקונים פרחיםם יפיםם ולגבעולים קושרים בלונים יפים ובפנים יש ברכה אחת יפה מכל הפורוםם... לקח לי הרבה זמן לחשוב אז מה אתן אומרות..? וסורי שפתחתי הודעה חדשה זה פשוט ישב לי בלבבב חחח
סמנו
אם אהבתן... ---------------------------------------------- בויז שליי גירלז שליי מחרר חוזרים לביצפר אז... בהצלחה לכולןן/ם ושנה טובה ומוצלחתת אוהבתתת לינוי

מה נסגר אם הברכה של אדם?! דחוףףףףףף

איפה זאתיי שעושה את זהה.., אני לא מוצאת אותהההההה... אני גם רוצה להעלות ברכהה ותמונה שלי איתוו אבללל בנות?! אני לא יודעעעתתת כאילוו איך להעלוותת..?! מהה פשוט לרשום את הברההה והיא מעצבת את הכל ביחדד אוו להעלות מעוצבב?! בבקשההה תענו לי דחוףףףףףףףףףףף מחררר כברר היאאא סוגרתתת את הכלל היא מביאה הכל לניצןן.. תעזרוו לייי.. אוהבת3>

וואי יש לך תאייסי שלהה משהו?!

ישש לך את האייסיי שלךך משהוו, אני חיבבת אותההההה.... וואי זה מלחיץ אני מפדת שהיא תמחק אותיייי....

TOUSH

New member
../images/Emo77.gifמתנה לאדם../images/Emo77.gif

כל הדיבורים לשירשור הזה

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo208.gif

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 עוד יומיים!!! בנות?? מה מארגנים?? זה דחוף.. כי אנחנו "מביאות" לו את זה שהוא מתראיין בתפוז לא?

purple rose

New member
בנות תארגנו ברכות

אני יכולה לנסות לארגן את המצגת עצמה. אין לי מה לעשות חחח

purple rose

New member
אממ ברכה נראלי

בעיקור אני לא חושבת שיש לי בעיה לעשות אבל אני יודעת לעשות רק בפוואר פוינט שזה הכי פשוט שיש אם מישהי יודעת לעשות בצורה אחרת זה עדיף

purple rose

New member
אממ לא בטוח בכלל

אממ אבל אני יכולה לדאוג שמישהו אחר יסיא לו (חח לפחות לנסות אבל כמעט בטוח שאני כבר ימצא)

למעלה