מתנה לאדם

תמונה שלי..../images/Emo39.gif

ותמונה גם של אדם.. תמונה שלי ממש ממש ממש חדשה.. הרגע יצא מהמצלמה.. היא לפני שבוע ככה.. שעשיתי תפוני.. http://img46.imageshack.us/img46/4762/img0021jz3.jpg http://img176.imageshack.us/img176/2053/img0020lg6.jpg הן תמונות מטושטשות בעע העלתי אותן רק בשביל שירה העגבניה הזאת.. והנה של אדם http://img176.imageshack.us/img176/5468/5786vy6.jpg בעצם גל אל תשימי אותן תשימי תתמונה הזאת
זוועהההה

טוולי

New member
בעדד יפההשליי :] אהממ..

גמאני מוכנה לעזור:] בעיצוב, אהמ.. אני מעצבת גם :] אםם באא לך, אני יעלה שתראי :] חיח,

Galush Sendler

New member
אני כבר כמעט מסיימת אז לא משנה..

אבל תעלי תמונה שלך ותמונה של אדם שאת אוהבת.. וברכה..

יא נכון טולטוללל...גמאת מעצבת../images/Emo39.gif

יפפפה.. כפרעלייךך! מווואה.. אבל גלו'ש התחילה לעשות..=\ תראי בכל זאת דוגמאות תמיד נחמד לראות חח

Galush Sendler

New member
הודעה סיכום! ../images/Emo42.gif

[אל תגידו לי למה פתחת הודעה, כי זה נושא מספיק חשוב וקשור ללהקה באיזה שהו מובן!] בנות! אנחנו במצב גרוע! אני כבר כמעט סיימתי... אתן אלה שלא מעלות! יש רק 9 בנות שרוצות להשתתף! אני רוצה שתתחילו להעלות תמונות וברכות!! במיוחד מי שכבר נתנה לי תמונה! ברכותתתת!!!!!! ליותר מחצי אין ברכות! לא צריך ברכות מעוצבות! סתם ברכה.. תאמינו לי.. עשיתי משהו שיצא ממש יפה גם בלי עיצוב! אני לא מבינה את זה! מה אתן לא בעיניין?!?! אפשר לבטל את זה.. רק תגידו.. אני יודעת שאתן לא רוצות.. אבל תתחילו לשתף פעולה!!! אני לא מתכוונת להתחנן לכל אחת.. אין לי בעיה לעשות עם מה שכבר נתנו לי! אבל אני רוצה שכולן יקבלו את האפשרות הזאת.. אז קדימה בנותתת!!! חשבתי על זה הרבה לפני שפתחתי את ההודעה! אז תעלו את הכל ביחד להודעה הזאת! אני צריכה מכל אחד שרוצה להשתתף תמונה שלה, תמונה שהיא אוהבת של אדם, וברכה! תשלחו את זה ביחד באותה הודעה! לא זה בהודעה זה בהודעה וזה בהודעה! הכל ביחד! מי שלא מעלה לה שתשלח לי לאייסיקיו! 321090131 ======================================== הבנות שנתנו לי כבר הכל או חלק:
אני-
יש הכל!
סתוונית-
יש הכל!
דילב- חסר ברכה!
ליאור-
יש הכל!
סטפני-
יש הכל!
שירה הנסיכה- חסר ברכה!
נטלי [טוששש]- חסר תמונה שלה וברכה!
דנה [סויסה]- חסר ברכה!
שירה [הבחורה לאדם מכורה]- חסר ברכה! ***** בנות למי שכתוב חסר לעלות לפה! ***** ======================================= בנות שעוד לא העלו כלום ורוצות להשתתף: להעלות: *תמונה שלכן *תמונה של אדם שאתן אוהבות *ברכה לאדם *אנימציה חמודה [רק אם יש לכן.. לא חייב..]

TOUSH

New member
../images/Emo77.gifמתנה לאדם../images/Emo77.gif

כל מה שקשור לנושא אך ורק לשירשור הזה

אתם לא מבינותתתתת?!

תקחו את עצמכן כבר בידייםם אוטוטו היומהולדת של אדם ולכם?! לא אכפתת..יאללה מה שאתם צריכות לעשות זה לשלוח לפה תמונה של אדם..תמונה שלכם וברכה..זהו מה כל כך קשה בזה אה?! אז יאללה תתחילו אם אדם חשוב לכן כי זה ממש לא יפה..שהוא יראה את המצגת שלנו ועוד של הפורום ויראה רק שתשע בנות בירכו אותו זה בושה לנו..וככה הם לא ייכנסו..אז כול הבנות אנא מכן תעשו מאמץץ...קטן ותשימו!!!!!!1

הברכה שלי לאדם..

לאדם המושלםם =]] הנה עברה לה עוד שנה וכבר חוגגים ליכבוד היום המושלם זה אני רוצה לאחל לך את מיטב האיחולים בריאות,אהבה,אושר ועושר הצלחה רבה ושתמשיך לישמור על כושר! מזל טוב עד 120 שנה-לפחות והלוואי שיתגשמו לך כל המישאלות אתה מהמם חמוד מצחיק ואני מעריצתך רוצה להזכיר לך שאני איתך בטוב וברע תמיד אני יעריץ אותך אני חולה חולה עליך אתה לא יודע כמה אהבה יש אצלי בלב!! אוהבת שחף נחמיאס

למעלה