יקיריי ורבותי

De-Panther

New member
נדמה לי שאצל כולם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

המסיבת סיום\רונדו\איכשלאיקראולזה יוצא ב14

As I Am

New member
המ. לא. o.o ../images/Emo103.gif

אצלנו מחכים עד לסיום הבגרויות וזה. נשף. יאיי. >_>;

cowgirl Ms

New member
נשף נשף נשף DD:../images/Emo80.gif

אצלינו אי אפשר להביא בן\בת זוג שהוא מחוץ לשכבה.. >_> נהדר ><. אז אני הולכת עם ידיד שלי, שהיה לי איזה קטע איתו פעם @_@. זה יהיה מעניין ^_^ למרות שהוא בטח לא ירצה ללכת איתי בסופו של דבר ><.

Gizmo16

New member
יש כאלה שעושים אחרי פסח..../images/Emo28.gif

רק שאצלנו אחרי פסח יש בגרות לתאטרון (בעצם לכולם) ובגלל שתאטרון הם המלכים של היקום, מקדימים בשבילם את המסיבה

Gizmo16

New member
געעעעע, ביום ראשון../images/Emo28.gif

היום הראשון של עולמות ושל בומבמלה, ההורים שלי נוסעים לדרום ויש לי טרמפ למצפה
אני שונאת אותם. תמיד בזמנים הכי רעים
אני מניחה שאת באה לבאפי מיוזיקל.. לא? אם לא, אז אולי אני אסע אלייך איתם, אראה את התערוכה וניסע ביחד ביום שני חזרה למרכז

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif כיעורי

כמה זנות אני אדבר איתך באופן פרטי יותר על העניין

ToryMaster

New member
אני אל להיות יכולה ../images/Emo10.gif

אלא אם את רוצה לממן לי נסיעה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif:<

נאמ את רוצה לממן לי את כל נסיעות פסח?
נו בואי ארמ תשיגי כסף ממקור לא ידוע או משו

De-Panther

New member
ואת לא לרצות להוריד|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בגדים רעה רעה

S.Riddle

New member
אהובתי. ../images/Emo23.gif

*הופנתה לשרשור זה ע"י קסם* צ'מעי קטע שהיה לי היום עם אמי היקרה עד מאוד. אני: אמא, אני נוסעת למצפה רמון בשבוע הבא. היא: טוב. רק תזכרי את זה. אני: ..הא? היא: אני לא רוצה בכלל לדבר על זה. זה חוסר אחריות. אני: מה? היא: לסוע ככה לבד למצפה רמון, נערה בגילך. אני: אבל אני לא נוסעת לבד. היא: זה גם מה שאמרת לגבי קסם. {אאוץ' >_>;;} אני: זה לא אשמתי שהיה שינוי בתוכניות. היא: רק תזכרי, כשאת תרצי ממני משהו. אני: מה לעזאזל? היא: [מזיינת ת'שכל על זה שכשאני אבקש ממנה משהו היא לא תיתן לי אותו ובכך מנסה לשכנע אותי להישאר בבית]. אני: *מתחילה לצחוק* את משעשעת אותי. היא: [מתעצבנת] טוב, גם את משעשעת אותי. אני: [ממשיכה לצחוק] שמחה שהעשרתי את זמנך. ...כמה אפשר לשנוא בן-אדם? אבוי! ממש טרגדייה שייקספירית.
אניוואי, I'll be there, רק לא ברור ממש איך. אמור להיות לי איזה מבחן ביום שלישי בבוקר, אבל אח"כ אני באה. אני תוהה מה הסיכוי שגם אני אוכל לבוא ולחזור באותו יום @_@ (יש לי משו חשוב בביצפר יום אחרי זה... :-\). אבל אני באה. אז זה כבר טוב. ^_^

As I Am

New member
ברור, אני הכי חמודה. ../images/Emo103.gif

*נושכת* מחר את שלי, לא לשכוח.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifנאמ?*מבט תוהה*

"לסוע ככה לבד למצפה רמון, נערה בגילך. כן, ברור.>< ומה בדיוק ההבדל בינך לבייני?? אני נוסעת ככה ועוד, ,לבד! כבר איזה 4 שנים.. נומ דברי איתי לגביי הימים שאת באה שבוע הבא..
גאה בך.

S.Riddle

New member
אה, זה פשוט מאוד.

ההבדל ביני ובינך הוא שאמא שלי זונה.
גם אני גאה בי =^^= אוהבת אותך!!

למעלה