חלומות חלומות... ^^

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif חלומות חלומות... ^^

הומ. (אייקון חלומות?) כן בכלאופן . מה שלומכם? האם הארי מת לאחרונה? האם משמעות החיים זה 42? בכל אופן.. כן... התעוררתי אתמול ב3 לפנות בוקר מחלום ביזארי לחלוטין שיכול היה או לצאת ממוח מעוות של מנהלת הפורום הזה לשעבר או ממישהו שקרא החודש את כלל הספרים שוב ושוב ושוב( והייתי הרבה עסוקה מדי בלהטריד את ניל גיימן מכדי שזה יקרה.) בכל אופן... הייתי בחלום בבית גדול וחשוך עם 3 קומות. הייתה שם אווירה כמו בתחילת הרביעי. למעלה בקוהמ שהייתה עליית גג מרווחת ישבו 2 בנות וסידרו אותה מחפשות משהו הקומה האמצעית הייתה חשוכה לחלוטין.אני הדלקתי סלון מלא במנורות פלורסנט עם טלווזיה חשוכה. במאמץ מטריד עליתי לקומה השניה המפחידה והגיעה אלי ההבנה שוולדמורט הולך להופיע בחדר בכל שניה (!!11~) אז עליתי למעלה יותר ו2 הבחורות שישבו סיפרו באיימה גלויה שההורוקרוס מסתתר בבית הזה. ושהוא יכול להיות כלדבר בבית. בפאניקה התחלתי לחפש אותו לידן . עד שהסתברה לי ההבנה המאוד חלומית שזה כנראה בצורת פלסטר משומש ( מי ישים את החיים שלו בפלסטר משומש???) התעוררתי, באמת אבל ומצאתי את עצמי חושבת 10 דקות אפופה בשינה שוולדמורט הולך להגיע אם לא אמצא את הדברצ'יק.
כן בכל אופן.. היה לכם| סדגש| איזה חלום פוטריסטי באחרונה?

liorhikri1991

New member
חחח ממש הזוי!!!

אני מנסה לא לקחת את הארי פוטר כאילו הוא כל חיי,אז אני לא חולם עליו גם עכשיו שסיימתי בתוך כמה ימים תחמישי(בפעם השניה)ואני התחלתי תשישי.אני דואג יותר ללימודים אז יש לי יותר חלומות על בית הספר.

בהתחשב בשם המשתמש שלך

אני לא מתפלא שחלמת את החלום הנ"ל.
לי אישית היו חלומות בנושא, אך הם קראו מזמן ואני לא זוכר אותם, במיוחד לאור העובדה שכרגע לקחתי הפסקה מקריאת הארי פוטר. ועברתי לרומח הדרקון.

Guid

New member
בטח שהיה לי!

אבל ממש מזמן... חלמתי שאני קם (כבר מטומטם) אבל במחילה ופרד וג`ורג` קוראים לי לשחק קווידיץ`. אז לקחתי את אש המחץ שלי, לכולם היו ישנים יותר, וטסתי דרך החלון (שהיה בקומה ממש גבוהה, לא בדקתי...) ישר לאיזה שדה מאחורי הבית של הוויזלים ושם שיחקנו. בשלב מסויים התחלתי להרגיש שקשה להשתלט על המטאטא והוא לא מקשיב לי ואז התחלתי לצלול לכיוון האדמה וקמתי! (קמתי במציאות, כמובן...). זה באמת חלום הזוי...

מצטער לספר לך אח שלו אבל...

אני וג'ורג' קצת "טיפלנו" במטאטא שלך, בגלל זה הקפיצות.
מצטער אבל אני ואחי התאום לא אוהבים להפסיד בכבוד, וגם לא יודעים.

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifחלום הזוי ביותר../images/Emo6.gif

הממ, היו לי חלומות על ה"פ.. אבל הם לא היו לאחרונה ואני לא זוכרת כלום-.-

הו, היו לי הרבה.

אני מניחה שסיפרתי עליהם כאן, אבל מילא: היה לי חלום בו אני נמצאת במין כפר בהוואי במסגרת נופש אליו יוצאים כל תלמידי הוגוורטס. בשלב מסוים, הבקתה של סנייפ עלתה באש, והארי, כהרגלו, ידע להיות במקום הלא נכון בזמן הלא נכון, משמע- משוטט לו בדיוק ליד יזור הזריפה ונתפס על ידי סנייפ הזועם (שאגב, לבש חולצת הוואי פרחונית. באמאשלי). מסיבה מסוימת, קראתי להארי והתחלנו לרוץ במטרה לברוח מסנייפ. רצנו, ותוך חמש דקות היינו בשכונה שלי, מרחפים מעל גן השעשועים. ואז הצטרפה אלינו ילדה לבנה והארי אמר שאני הגיישה הכי יפה שהוא ראה בחיים שלו. סוף החלום. ועוד אחד? בזמן המלחמה חלמתי שאני יושבת במרפסת החיננית שלי בעוד קטיושה ענקית מאיימת לנחות בדיוק עלי, אבל אז דמבלדור מופיע והופך אותה לדובי. אני מביטה בו ושואלת בתדהמה, "אתה... אתה חי?!" דמבלדור מסמן לי להיות בשקט, מוסיף, "אני יודע שזה מאוד בוער לך, אבל אאלץ לבקש ממך לא לרוץ ולספר לחברייך בפורום 160", ונעלם (ואם זו הייתה התגלות אני היצור הכי אידיוטי על פני כדור הארץ
)

../images/Emo210.gifהו גאד!

איזה חלומות הזויים ומגניבים!!! את השני באמת כתב פה אבל הראשון....סנייפ בחולצת הוואי....XDDDD

yuvi217

New member
אוייי ../images/Emo6.gif

איך אהבתי! XD למה לי אין חלומות כאלה?!
!

פלאפאל

New member
לי היה את החלום הכי שווה! ../images/Emo2.gif

חלמתי שהחיזבאללה רוצים להרוג אותי אז שלחו את ספייק מבאפי להיות הבייביסיטר שלי
בסוף הייתי צריכה ללבוש שחפץ ואפוד מגן כדי שכשהחיזבאללה יירו בי הכדורים לא יהרגו אותי, אבל היה חם נורא בתוך השחפץ והאפוד אז במקום זה לבשתי סדין
הוא לא ממש עצר את הכדורים ומתתי. הארי פוטר היה איש החיזבאללה
אמא שלו. http://www.youtube.com/watch?v=L1z9Mp9l7tM (וזה הוא ששר ברקע.)

אנה92

New member
ואוהה כמה חלומות היו לי

אבל אני זוכרת רק 2 XD אז הראשון ממש ממש מציאותי ומאוד מעניין: יש שם אווירה של הספר השביעי אני מין מרגישה את הרגשות של הארי אבל אני כאילו עומדת שם ומסתכלת עליהם. היינו על איזו טירה ענקית, למטה היה ים והארי חיפש איזה הורקרוס ופתאום אני קולטת שמשהו כאן לא שורה. ואז הארי מרים את ראשו ורואה את וולדמורט בברדס שחור יוצא אליו מתוך איזה מרתף אפל כזה וזה היה מפחידדדדד אני ממש הרגשתי את הפחד של הארי ופתאום אני שמה לב שהוא מתקרב אליי ואומר "אני אחסל אותך פוטר" והארי שולח אליו קללה ומתחיל לרוץ להיתחבא ואני ממש בפחד זה ממש שיתק אותי, והיו מלא ברקים והארי ממש רץ מהר חבל"ז ואני רואה מישהו מהחברים של הארי עומדים באיזה הר מאוד רחוק ואני רואה פתאום כולם צופים בנו הרבה אנשים לא יודעת איזה אפילו. והאווירה היתה ממש אפלה, בגלל שהחלום היה לפני חודש אני לא זוכרת ממש אבל איכשהו הארי וולדמורט עשו איזה מרדף ואז וולדמורט שלח אבדה קדברה ואני כולי פחד ופתאום אני חושבת "הוא הרג מיליון אנשים" ושולחת אליו אבדה קדברה עם מלא פחדדד ואז אני מתעוררת חחח הכל בגלל הטלפון המעפן הזה שצילצל ולא נתן לי לראות מי ניצח.. אבל זה ניראה כ"כ אמיתי ובאותו רגע הרגשתי בדיוק איך שהארי הרגיש. החלום השני אני לא ממש זוכרת אבל כאילו אני הארי ואני במחילה עוברת ליד הבית של רידל על מטאטא ומרביצן רודף אחריי חחחח זהו חח XD

מה יא

New member
תמיד יש לי חלומות על סנייפ../images/Emo96.gif

חלומות ממש ממש הזויים. כל החלומות שלי הזויים, אבל בבוקר אני זוכרת אותם נורא במעורפל ><

אורה! |סגידה|

אני אמנם פה כמעט שנה אבל כל הזמן בטאגליינס אני קראתי דברים שלך ואת הודעת הפרידה שלך וויקי או ליאת מדברות לפעמים ומזכירות את שמך הנכסף, ואני מודעת לקיומך, בקיצור!! יופי קפצת לבקר! לי היו בעיקר חלומות על דניאל רדקליף. הם הפסיקו.

למעלה