הפתעה

amr riki

New member
../images/Emo77.gif הפתעה

אלישע ושאר חברי הידד !!! הידד !!! הידד !!! מזמינה אתכם לללחוץ על הקישור המצורף . תודה ריקי http://www.edu-negev.gov.il/eilatftp/rikyamar/index.htm.html זו רק ההתחלה , אז בבקשה .................

psa

New member
ריקי היי אין מילים באצבעותיי..../images/Emo140.gif

אם זאת רק ההתחלה אז..... הגרפיקה מצאה חן בעיניי . מתארת לעצמי שההמשך שיבוא יהיה משגע לא פחות. יישר כח והמשיכי כך. בברכה

בראוו, כל הכבוד, שאפו

ריקי, בהחלט מרשים, לא רק למתחילים. הארה קטנטונת: כשאת מחברת דף אחרון לדף פותח קראי לזה חזרה ריקי, יש לך את זה... אני מחכה לבאות

nira85

New member
ריקי כל הכבוד../images/Emo6.gif

כמי שעקבה אחריך עם אמפטיה וסמפטיה ריקי, עכשיו את יכולה בהחלט לחייך חיוך רחב ומלא הערכה. בהצלחה בהמשך.

כל הכבוד

היי ריקי, ממש מדהים , והכל על פי הנחיות מרחוק ? מתי יש לך זמן ? מחכה להמשך.

toy toy

New member
ריקי כל הכבוד../images/Emo45.gif מורידה את הכובע../images/Emo140.gif

כשיש התחלה, השאר פשוט מתחיל לרוץ... כל הכבוד!!!

toy toy

New member
ובנוגע לשאלתך - לוח המודעות...

אסנת הציעה דרך... אני נהגתי אחרת, אבל כל דרך שנותנת את התוצאה היא טובה. אז- כפי שכבר כתבתי שני את המילה BACKGROUND ל- table לאחר שאת מייבאת רת הרקע לתא. את הצבע (orange) פשוט מחקי, מבין המרכאות- ללא תוספות. וכדי שהכתוב ירוץ יפה בתוך הרקע, שני את הפרמטרים ל-0 (זה יוריד את גבולות החלון) לדוגמא העתקתי כאן את הפקודות לאחר שינוי: style="BORDER-RIGHT: black 0px solid; PADDING-RIGHT: 0px; BORDER-TOP: black 0px solid; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; BORDER-LEFT: black 0px solid; PADDING-TOP: 0px; BORDER-BOTTOM: black 0px solid; BACKGROUND-COLOR: ;" מקווה שלא סיבכתי אותך.

motyka

New member
התרשמתי עמוקות

ובייחוד נהנתי מחוש ההומור יש לי רק הערה קטנה, בגלל שילוב מקורות, בדף הראשי (שרק עליו הסתכלתי) יש פעמיים הגדרת title פעמיים לפחות הגדרת body ואמנם זה עובד - אבל לא יפה אז כדאי לך לנקות את המיותר

amr riki

New member
לכ-ו-ל-םםםםםםםםםםם../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לאלישע , לשלומי , למוטי ולנעם על התמיכה , העזרה , היעוץ וההכוונה בכל פעם שרק בקשתי . תודה רבה ! (אין זה אומר שלא אמשיך לנדנד ...... ) לכולכם ביחד , ולכל אחד לחוד
ריקי

fency

New member
יופי של התחלה ריקי ...נהנתי לראות

שבזמן קצר אפשר להגיע לכל כך הרבה...זה כנראה כישרון טבעי...מתי את מספיקה? ממתינה להמשך ליאנה

ריקי - סחתיין!! ../images/Emo59.gif|

ראיתי, אהבתי. אהבתי את הקישורם מעמוד לעמוד ואת האניציות. טוב, נתראה כבר ביום ראשון ונתקשקש... חיזקי ואימצי יישר כח!! כל לחיי והכי חשוב ובא לציון גואל!!!

למעלה