גראוויטיישן?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 7/4/05 #17 גראוויטיישן? ../images/Emo3.gif../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif
L Lady_Voldemort New member 7/4/05 #18 ../images/Emo77.gif צריך לחנך אותך עם עוד אנימה חוץ מגראווי. ><
ש שניש New member 7/4/05 #21 בלע-תיקון.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif "מה לעשות שזו האנימה הטובה ביותר "
K Kouryuu New member 7/4/05 #26 הממ, מסתמן שסוקישו יותר טובה, מבחינת עלילה ודמויות, ויש שם יותר קטעי... את יודעת. וזה מותח להחריד ויש קליף-האנגרים כיפיים, וזה פשוט, גררר במיטבו.
הממ, מסתמן שסוקישו יותר טובה, מבחינת עלילה ודמויות, ויש שם יותר קטעי... את יודעת. וזה מותח להחריד ויש קליף-האנגרים כיפיים, וזה פשוט, גררר במיטבו.
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 8/4/05 #31 >___<../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif זו מעין שרואה גראווי כלהזמן. אני לא. הדבר היחיד שאני רואה זה הלסינג. ><
>___<../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif זו מעין שרואה גראווי כלהזמן. אני לא. הדבר היחיד שאני רואה זה הלסינג. ><
C cowgirl Ms New member 8/4/05 #35 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif^^../images/Emo80.gif
L Lady_Voldemort New member 9/4/05 #36 ../images/Emo77.gif לא לא אמנם קנשין זה אכן טוב( לפחות האובות) אך אין על הלסינג.
K Kuroi Tenshi New member 9/4/05 #37 ה-OVA ה-2 (או 3+4)= קטעים מהסדרה. אני עוד צריך לראות הלסינג. ופרינס אוף טניס. ואם להאמין לחברים שלוחצים עליי, גם ברסרק ונארוטו |נסקל|. ממה שראיתי (שזה די מעט, האמת, מלבד קנשין), קנשין הסדרה האהובה עליי בינתיים. אני פאנבוי של character development, שזה משהו שקנשין מצויינת בו.
ה-OVA ה-2 (או 3+4)= קטעים מהסדרה. אני עוד צריך לראות הלסינג. ופרינס אוף טניס. ואם להאמין לחברים שלוחצים עליי, גם ברסרק ונארוטו |נסקל|. ממה שראיתי (שזה די מעט, האמת, מלבד קנשין), קנשין הסדרה האהובה עליי בינתיים. אני פאנבוי של character development, שזה משהו שקנשין מצויינת בו.
T thebaby New member 7/4/05 #29 מאיפה כל האנשים האלה צצים../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif שלום[ ]