הי צ'נדלר..תתחדש!!

amst

New member
../images/Emo77.gifהי צ'נדלר..תתחדש!!

אז לפה נעלמת.. מה שלומך??? האם האנשים פה יודעים שהמנהל שלהם שפיץ במוזיקה וסלב ידוע בפורומים אחרים? כבוד! ראיתי שנתת פה "אזכורים תרבותיים" ושירים לפרקים.. מעניין מאיפה זה בא..(אני יודעת!) אהבתי! מה חשבת על ה"אזכור" של אבטיפוס?..היה obvious מידי לדעתי אני לא התעלפתי מהפרק היחיד שראיתי בינתיים..אבל הסיפור מעניין.. מותר לעשות קופי פייסט לפה מפורום אחר שכתבתי בו את דעתי על הפרק? בהצלחה לך לפורום ולסדרה

Chandler Rulz

New member
היי ../images/Emo13.gif

ברור שאפשר להעתיק, את כתבת את זה.. שלומי טוב:) ותודה על המחמאות..

amst

New member
קופי פייסט- שכטר ..סליחה מראש

היה מעניין אבל עשוי לא משהו ושכטר ,לדעתי,לא יכול להחזיק סידרה על הכתפיים קשה לי להסביר מה בדיוק בהבעה שלו מפריע לי אבל זה שם , כנראה.. במשחק החיים למשל..בדקות שלו..לא יכלתי לחכות שיגמר הוא קצת מרגרינה.. מין תחליף שמנוני וחסר טעם לשחקנים אמיתים..הוא מפורסם ויפה..ולא משחק נורא... להיט לא? ליאור אשכנזי היה יכול להיות אחלה.. אני יודעת ...אני יודעת..הוא כבר נהיה איבגי 2 ..בכל חור הוא נתקע.. אבל למה זה קורה....כי יש לנו מעט מאוד שחקני קולנוע.... אני חוזרת ..שחקני קולנוע יש לנו המון שחקני תיאטרון נהדרים (כל בתי הספר למשחק..הם למשחק על במה) אבל במעבר לקולנוע זה פשוט לא זה יש לנו מעט מאוד לידינג מן שיכולים להחזיק סרט ואבגי/אשכנזי הוא אחד מהם ולכן הוא מלוהק לכל פלוץ ..זה מה יש. טוב נסחפתי לי פה..איפה המסילה?? השיר של אבטיפוס גם עצבן אותי..אם היו שמים שיר פחות מוכר שלהם אולי הבדיחה הפנימית השחוקה הזאת היתה נשארת עם קצת יותר כבוד עצמי עד כאן ירידות על שכטר ולהקתו בסך הכל הוא נראה לי ממש בחור נחמד חוץ מזה ..העריכה, והצילום לא התיישבו לי טוב.. יש לי עוד טענות.. אבל אני לא רוצה להיות קטנונית... אין ספק שהסיפור היה מעניין והיה כיף לראות את עודד תאומי סובל ממניה דיפרסיה ואת ליאור מילר שותק ובכלל ..למרות ההתלהבות הקלה של המלהק/ת דווקא נחמד לראות כ"כ הרבה סלבס מכל כך הרבה תקופות וכיוונים שונים במקום אחד בטח מעניין שם על הסט הכי אני מחכה לצופית גרנט שתוציא יותר מ2 מילים אני בהחלט אראה ביום רביעי הבא..למה? דווקא. יאללה בי

amst

New member
אני חייבת להגיד שהפרק הזה היה יותר

טוב..שכטר פחות עצבן אותי..היה יותר אמיתי לדמות שלו עלה הרייטינג אצלי בגלל שפעם קראו לו המבורגר וזה עושה לו רע אם הבנתי נכון.. עדיין אני חושבת שהביצוע (בימוי , צילום, עריכה) לא טוב ולפעמים ממש רע הסיפור אחלה.. פספסתי חצי מהפרק כי אמא שלי לא הפסיקה להתקשר ולצעוק שאני אראה אמא מחליפה ונאמה לי נאומים נרגשים בקשר לתכנית..אי אפשר היה להתרכז ככה תביאו תקציר

רוניי

New member
שכטר

את באמת סתומה. לא מבינה כלום. המשחק של שכטר מדויק. הביקורת שלך פלצנית. זו פעם ראשונה שמישהו בארץ עושה דמות של עיתונאי אמיתי כל כך לא חארטה, אמא שלך ממש צודקת, את באמת צריכה להיות ב"אמא מחליפה"

amst

New member
תודה ..את ממש מותק הה?

אם דעות שונות משלך זה לא משהו שאת מסוגלת להתמודד איתו למה את קוראת תגובות של אנשים אחרים? חבל על העצבים שלך..לא?

למעלה