גמד- ענק

../images/Emo77.gif גמד- ענק ../images/Emo9.gif

מכירים את המשחק? בא לכם לשחק? אני אסביר בקצרה למי שלא מכיר או לא יודע איך משחקים על גבי הפורום.. מבין כל מי שירשם, כל אחד יקבל שם ובמשך השבוע הקרוב הוא יהיה הגמד של אותו אדם.. מה זה אומר להיות גמד? - להיות גמד זה אומר שבמשך היום צריך לתת מתנות, זה יכול להיות תמונות, ברכות בוקר\צהריים\ערב- טוב, קישורים לאתרים שאותו אחד מעריץ ועוד כל מיני דברים שכאלה.. כל יום צריך לתת לפחות 5 מתנות, לא משנה מה הן.. ההשתתפות מצריכה פתיחת ניק חדש "הגמד\ה של X " או משהו בסגנון אם הניק תפוס.. בסוף השבוע נחסוף את הגמדים והענקים של כולם, כמובן שהמטרה של הענק היא לגלות מי הגמד שלו והמטרה של הגמד היא שלא יעלו עליו.. בהצלחה לכל מי שישתתף =] מקווה שתשתפו פעולה =] מי שרוצה להרשם - לסמן להודעה הזו =] ובבקשה תרשמו שמות בתוכן, שאני לא אתקע בגלל השמות..

../images/Emo60.gifמעולה../images/Emo45.gif אבל לדעתי..

במקום שכל אחד יפתח ניק בתפוז, נפתח ניק מיוחד למשחק שכל גמד יכנס אליו ומאותו ניק ישים את המתנה.. ככה זה יהיה יותר מסודר! אחלה רעיון
אני אולי אגנוב לך אותו לפורומים האחרים שלי

אממ שמחה שאהבת..

אפשר לנסות עם ניק אחד, אני מקווה שזה לא יהיה מסובך.. השאלה איך כל אחד ידע שהדברים ששולחים מהניק הם אליו? ואם זה לא יצור בלאגן? טוב נראה כבר.. ואת מוזמנת לגנוב לאיזה פורום שמתחשק לך

../images/Emo60.gifלמה מסובך?../images/Emo9.gif

כל פעם שגמד ייתן לענק שלו אז הוא ירשום "מיועד לענק XXX" מה שבאלך
ותודה

למעלה