או לה לה לה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif או לה לה לה

גם אני רוצה...
אוקי עקב עודף וסוג חדש של צריכת סרטי נעורים זבליים אמריקאים והעובדה שאני כבר גם ככה חצי חיה את חיי האידיאליים מצאתי את חלומי המצחיק ביותר, והוא להגיע לHighSchool-Lad , הייסקול לאנד היא ארץ שבה כל מה שקיים הוא המיתוס האמריקאי שמוצג לנו בסדרות נעורים על חיי בתיכון שלהם, החנונים, המעודדות,הפריקים,המורים הטישפיים העובדה שאף אחד לא ממש לומד אלא אם כן יש איזה מבחן ענק ואז כולם נהיים study-budis ובעצם לא באמת לומדים, הדבריםה מוזירם שמתרחשים ,תמיד יש את המורה הזה שהוא כזה טוב ומבין את התלמידים, השטויות ,המסיבות המוזרות .אני רוצה להגיע לארץ הזאת ולהיות עוד סוג חדש של טיפוס בתוך כל ההמולה הזאת , להטריד אנשים ליד הלוקרים ולהיות דבילית וקיטשית בצורה מיוחדת יל, כי אני הריי סוג חדש של יור בארץ הזאת, בה יש חוקים משלה והקשר בינה לעולם המבורים הוא מקרי בהחלט. מה היא הדרים לאנד שלכם? זה יכול להיות שירשור נחמד

As I Am

New member
D: ../images/Emo103.gif

זה מגניב לחלוטין. ^-^ אולי לא הדרימלנד שלי [אני עוד לא סגורה על מהי בכלל], אבל זה שווה לגמרי. *-* גיקים של ה"פ תמיד ישארו גיקים של ה"פ, הא?

sarah

New member
איזה דרים לאנד מעניין :)

אהה, לא יודעת, כאילו הדרים לאנד שלך לא היה דרים לאנד של אושר סתם ארץ חלומית כזאת אז... הייתי רוצה לגור בלונדון באמצע-תחילת שנות התשעים כך שיכולתי ללכת כל היום להופעות של סוויד וכל מיני להקות כאלה ומסיבות בריט פופ. אבל זה היה משגע אותי, אבל מרגש כזה!! אהה!!! וכזה הייתי עובדת באנ.אמ.אי. או משהו וכל הזמן כותבת עליהם כתבות ומהציורים המוזרים שלהם שכל חיים הינם רק תרבות מוסיקה דיי פופולארית וקונים בג'ים מוזרים לשים על החולצה המכופתרת כל הזמן. חולני אבל מרתק. ויש לי עוד כמה בשרוולי המלא חלומות :) אולי אכתוב אותם מחר

painapple

New member
אממ..

ללמוד בהוגוורטס תמיד נשמע לי מגניב ביותר. כרגע אין לי דרים לאנד, כי אני נורא לא סגורה על עצמי וצריכה שהכל הכל הכל יהיה שונה, אבל כשהייתי קטנה זה היה בעיקר מרוכז בזה שיש לי שיער מאוד ארוך, בזה שאני יכולה לעוף, ושיש מלא מלא ירוק מסביב, ובעלי חיים. ממ.. דרים לנד. אני אחשוב על זה.

S.Riddle

New member
../images/Emo48.gifיאוילנד.../images/Emo48.gif

אבל לא במובן הטריוויאלי שלה. יאוילנד היא מקום קסום, ממש כמו באגדות. יאוילנד היא מקום פורח, עם המון עצים, פרחים ואור שמש. יאוילנד היא מקום עם המון... יאוי. יש שם המון יאוי. (ושונן-איי.) זהו מקום אשר בו הבישוננים מקפצים בחדווה, הסמאים רודפים אחרי האוקאים ברחבי האחו, ושחקני הטניס... משחקים טניס. שזה כמו יאוי, רק עם מחבטי טניס, ולא תמיד סותר את הקונצפט הזה. יאוילנד היא המקום בו אקירה אישידה הוא אלוהים. ... הייתי רוצה להיות שם ;_;

Gizmo15

New member
פורוםלנד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

שבה כל הפורום גר בבית אחד לנצח, התככים, המזימות, השקרים, האכזבות/images/Emo3gif מפגש פורום תמידי עם אוכל של מפגש פורום ואווירה של מפגש פורום ומשחקים ובאפי וטלויזיה ובדיחות וביחד כל הזמן/images/Emo99gif בעיה- אין את מי לזיין/images/Emo7gif טוב, אז אפשר להזמין חשפן מדי פעם לפורוםלנד, נכון/images/Emo35gif כלומר, זה בסדר מצדכם, לא/images/Emo35gif/images/Emo3gif

ובכן

מקום שבו אנשים חיים את הקליפים של בריטני ספירס ובלק אייד פיז!! (ניו-יורק?) טוב בואו נשיר לכם שיר: and the base keeps runnin runnin and runnin runnin.../// אוקיי דיי. (מתכונן לסקילה.) (נו קדימה, סיקלו!)

Vilia©

New member
אחחחחח *מבט חולמני*

אין ספר שהדרים לנד שלי הוא................ חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי מושג...בבקשה תהרגו אותי! (בבקשה?) טוב קצת התחרפנתי.... בכל מקרה, אין ספק שזה מקום בלי ביצפר!!! *האפי* בעעע עזבו, אני מנסה לדחוף את עצמי לכל מיני מקומות... לא הולך לי...
טלי -התחרפנה קלות-

As I Am

New member
D: ../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

*דןחפת את טלי לכלמיני מקומות* ..... זה נשמע רע כשאני אומרת את זה, משום מה. :x

Vilia©

New member
אהמ...

זו רק אני או שהמקום הזה נהיה קצת מסוכן....? *תוהה* נו מילא! אני אוהבת את המקום הזה! *מחבקת את לין עד שהיא מתחילה להחליף צבעים* טלי -התחרפנה כלוט- הי הי הי הבנתם?! איזה תחכום!!!! אוקיי אני אשתוק עכשיו.....

thebaby

New member
בדיוק כמו היום רק../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

שיהיו לי כוחות פלא. מעל ומעבר לכל דמיון. אם אי אפשר אז הכי חשוב לעוף. אחרי זה מהירות וכוח מופלאים. אחרי זה פשוט כוחות קסם. כמובן שהייתי משתמש בהם לטובתי ושעשועי האישיים.

למעלה