אורהאודי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאורהאודי

נאמ ניסיתי לחזור דרומה מפתח תקווה אחרי מיונים לא מפרכים של צה"ל בחברת הכבשה המדוברת, אך הנהג הטיפש של דן לקח את התלוש של אגד מהשובר שלי אז הנהג ה-דיסלקט-אבל-יודע-לקרוא- של האוטובוס מת"א שעה התווכח איית שכתוב שם שזה לכלללללללל חבורת הנסיעה חוץ מאגד.גם אחרי שהראתי לו שנסעתי כבר באגד היום עםא ותם תלושי צה"ל ארורים ושאני אמורה לנסוע בחינם בסוף התחלתי לצרוח עליו שהוא אדיוט ושילמתי, אם כבר אז שירגיש קצת מטומטם כמו שהוא. אחרכך באוטובוס מב"ש שוב הייתי צריכה להבהיר לנהג ש-עגעגעג- אמנם השתמשתי בזה כבר אבל אני עדין צריכה להגיע הבייתה, הפעם הוא היה נחמד והקשיב לי במקום להקריא יל כמו ילד שמתלהב מזה שהוא יודע לקרוא. הו כן היה לי יום מעניין...הזוי משו.

ketty the sheep

New member
אורה את אומו!!!

היית צריכה לרדת מהאוטובוס הזה, כי עשר דקות אחריו בא אוטובוס של מטרופולין.
ניסיתי לצעוק לך את זה כשהוצאת את השטר של ה20 ובאת להביא לנהג. ;; (או יותר נכון לעשות לך תנועות של 'תרדי מהאוטובוס', אבל לא הסתכלת
).

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif עגעגעגעגע

מכוער! >< האמת שאם הייתי נוסעת 10 דקות מאוחר יותר הייתי מאחרת לדבר הזה שהייתי בו בב"ש ולא הייתי יודעת איך להגיע לשם.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifעגעגעגעגעגע

קטיאומו, אממ אממ. מיונים ירוקים. הולכת עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 |מקפצצת|

Thestral

New member
אורהאודי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

Gizmo16

New member
לא הבנתי../images/Emo68.gif../images/Emo28.gif

אבל אני שמחה שחברי הפורום הולכים בעקבותיו הכוסונים של אודי:X טוב, אז עקבותיו המשעשעים של אודי

ketty the sheep

New member
בשמחה ^^

'... אמאשלך!!! האם אתה מודה באשמה שלא הלכת לשתות ביום שישי?
' (כמובן שזה נשמע הרבה יותר טוב ברוסית
).

PopPy

New member
אין ספק ש"מודה באשמה שלא הלכת

לשתות ביום שישי" צריך להשמע יותר טוב ברוסית

למעלה