Wake Up Trix

New member
../images/Emo76.gif../images/Emo6.gif

למה בלונדינית לוקחת איתה שמיכה לבנק? כד לכסות את המינוס איך גורמים לעיניים של בלונדינית לנצנץ? מאירים לה עם פנס על האוזן. שאלה: מה בלונדינית עושה כשהיא רואה תמרור עצור?? תשובה:מביאה לו כיף איש אחד ראה בלונדינית עולה על כסא עם נעליים מלוכלכות כדי להחליף נורה. הוא אמר לה: "לפחות תשימי עיתון כל הכסא!" הבלונדינית ענתה לו: "אין צורך, אני מגיעה גם ככה..." שני בלונדיניות הולכות ברחוב. בלונדינית א' מוצאת מראה ואומרת לבלונדינית ב': "את יודעת היא מזה מוכרת לי!" בלונדינית ב' לוקחת את המראה ואומרת: "ברור אהבלה, זאת אני..." שתי בלונדיניות קונות-2 סוסים. הבלונדיניות לא ידעו איך להבדיל בינהם.אז הבלונדינית אומרת נקצוץ לסוס אחד את הזנב ואז נבדיל. עברו כמה ימים והזנב התארך. הבלונדינית שואלת עכשיו למי נגזור את הזנב לסוס השחור או הלבן? בלונדינית אחת מתקשרת לחבר שלה אומרת לו בוא מהר אני לא מצליחה לסיים את הפאזל הזה!!!! הוא בא מסתכל על הפאזל שניה מסתכל עליה... אומר לה תירגעי הינה קחי כוס מים תשתי אחרי זה אני יעזור לך להחזיר את הקרונפלקס למקום דייי אני לא יכול!! בדיחות על בלונדיניות הכי מצחיקות אותי!!!

demoloc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

האחרונה קרעה אותי! שתי בלונדיניות הולכות כל אחת מצד אחר של כביש . בלונדינית 1: סליחה! איך אני מגיעה לצד השני? בלונדינית 2: יא מטומטמת! את כבר בצד השני! זה מסידרה: בלונדינית: jane and louis sitting on a tree k-i...emmm...i...emmm well...you are ugly! בלונדינית אחת בסקוטלנד צובעת את השיער לשחור . היא מטיילת ופוגשת רועה צאן. בלונדינית:אם אני אנחש כמה כבשים יש לך , אתה תתן לי אחת? הרועה צוחק וחושב שאין לה סיכוי ומחליט לתת לה ניסיון. בלונדינית: 365 רועה:וואלה! נכון! טוב נו תבחרי. הבלונדינית מחפשת ולוקחת את הכלב הכי חמוד והכי יפה. אז הרועה אומר : אם אני אנחש את הצבע שיער הקודם שלך , את תחזירי לי את הכלב?

Snow fairy

New member
הרסת את הבדיחה האחרונה

אומרים: הבלונדינית מחפשת בין הכבשים ובסוף בוחרת אחת, שואל אותה הרועה: אם אני אנחש מה היה הצבע שיער הקודם שלך, תחזירי לי את הכבשה? אז הבלונדינית אומרת לו: בסדר. הרועה מנחש ואומר שהיא בלונדינית, אז היא שואלת אותו איך הוא ידע, אז הוא אומר לה: כי רק בלונדינית תיקח דווקא את הכלב מכל הכבשים...

Wake Up Trix

New member
מממ בדיחה אחרונה?

רק אני הבחנתי בזה שהתכוונתי לבדיחה האחרי אחרונה?
בלונדינית{?}

freak2100

New member
עדיין לא טוב...

כי צריך לא להגיד בהתחלה שהיא בלונדינית... אחרת מה הקטע של "צבע השיער הקודם שלך"?

כתוב שהיא בלודינית...

אני הייתי משנה את הסוף ל"אם אני אנחש מה הצבע שיער האמיתי שלך תחזירי לי את הכלב?"

boolbool boy

New member
הינה עוד!!! ../images/Emo6.gif

שאלה: "מדוע בלונדינית איחרה לעבודה?" תשובה: "כי היא עמדה על הדרגנוע שבור..." שאלה: "למה בלונדיניות לא יודעות לצנוח?" תשובה: "כי עד שאין לומדות להשתמש במצנח המטוב כבר נוחת" מה משותף בין כדור פוטבול לבלונדינית: • שניהם עשויים מפלסטיק. • שניהם מלאים אוויר חם. • שניהם מועברים לעתים קרובות לגבר לגבר. • בעזרת שניהם אפשר "להכניס" טצ'-דאון. • שניהם נצפים לעתים קרובות בקרבת בחורים חמים ומזיעים. • שניהם מופיעים בטלוויזיה בתפוצה רבה. • שניהם לא אהודים במיוחד על ידי נשים שאלה: "מה ההבדל בין בלונדינית חכמה לחייזרים?" תשובה: "אולי יום אחד נמצא חייזרים..." שאלה: "איך יודעים שבלונדינית הולכת להגיד משהו טיפשי?" תשובה: "היא פותחת את הפה שלה..." שאלה: "מה אומרת בלונדינית כשהיא מסתכלת במראה?" תשובה: "אחותי, מה קורה..." שאלה: "מה אומרים על בלונדינית שלא קלטה בדיחה?" תשובה: "זה עבר דרך הראש שלה..." שאלה: "איך מזהים תאומות בלונדיניות זהות?" תשובה: "מה זה משנה, הן אפילו לא מבדילות בין אחת לבין השניה..." שאלה: "למה בלונדינית מתקשה להירדם?" תשובה: "כיוון שהיא כל הזמן שוכחת לסגור את העיניים..." לבלונדינית אחת נולדו תאומים, עד היום היא מחפשת את האבא השני... איש אחד חזר הביתה וראה את שכנתו הבלונדינית יורקת על הממטרה. הוא שואל אותה: "למה את יורקת על הממטרה?" אז היא עונה לו: "היא התחילה..." שאלה: "איך מזהים בית שנבנה על ידי בלונדינית?" תשובה: "כשנכנסים לחדר האורחים, רואים שמערבל הבטון עדיין בפנים..." שאלה: "איך מפילים בלונדינית עם רגל אחת?" תשובה: "מוסרים לה כדור..." שאלה: "מדוע בלונדינית יושנת בתחנת דלק?" תשובה: "כדי שיהיו לה חלומות פז..." שאלה: "איך מבלבלים בלונדינית?" תשובה: "אומרים לה לספור את המדרגות במעלית..." שאלה: "למה בלונדיניות אוהבות בדיחות על בלונדיניות?" תשובה: "כי זה גורם להן לחשוב שהן פופולריות..." שאלה: "למה בלונדינית בנתה גשר מעל הנהר?" תשובה: "כדי שיהיה צל כשהיא שוחה לצד השני..." שאלה: "כמה בדיחות יש על בלונדיניות?" תשובה: "אפס, הכל נכון..." (לראשונה!!! בדיחה על בלונדיני!!!) שאלה: "איך גבר בלונדיני מתקלח?" תשובה: "הוא משתין נגד כיוון הרוח..." שאלה: "למה הבלונדינית כעסה כשהיא קיבלה את הטופס?" תשובה: "כי היה כתוב 'נקבה' במקום 'הרבה' בסעיף המין..." שאלה: "מה זה בלונדינית עושה עמידת ראש?" תשובה: "שחרחורת..." שאלה: "איך מורידים בלונדינית מהעץ?" תשובה: "מנופפים לה..." שאלה: "איך מורידים בלונדינית מהעץ?" תשובה: "מנופפים לה..." שאלה: "איך בלונדינית מגדירה סוצאליזם?" תשובה: "חגיגות ומסיבות..." שאלו בלונדינית: "את רוצה להיות יפה או מטומטמת?" הבלונדינית ענתה: "מטומטמת, כי היופי חולף..." ילד קניבל שטייל עם אימו הבחין בבחורה בלונדינית. ילד: "אמא, אני רוצה את הבננה הזאת..." שאלה: "איך יודעים שבלונדינית עוברת יום רע?" תשובה: "יש לה טמפון מאחורי האוזן והיא מחפשת את הסיגריה..." שאלה: "למה בלונדינית לא מחליפה טמפון?" תשובה: "כי כתוב על האריזה אוולוייס..." שאלה: "איך קוראים לברונטית שעומדת בין שתי בלונדיניות?" תשובה: "מתרגמת..." שאלה: "איך חותכים לבלונדיניות את האף?" תשובה: "שמים זכוכית מעל ויברטור..." שאלה: "איך בלונדינית מכבה סיגרייה?" תשובה: "היא זורקת אותה למים ואחר כך דורכת עליה..." שאלה: "למה בלונדינית חצתה את הכביש?" תשובה: "אני לא יודע, ומסתבר שגם היא לא..." שאלה: "מה רואים כשמסתכלים לעיניים של בלונדינית?" תשובה: "את השיער שמאחורה..." שאלה: "למה ברונטיות יודעות כל כך הרבה בדיחות על בלונדיניות?" תשובה: "כדי שיהיה להן מה לעשות בשישי בערב..." טוב יאללה אני אפרסם עוד מחר...

פיה 504

New member
../images/Emo54.gif בושה!!!

אני אולי לא בלונדינית אבל זה דפוק שקובעים מישהו רק לפי צבע השער.... גזען! ולסיום מיאו
(הייתי חייבת)

demoloc

New member
זה הנקודה בהומור...

הבדיחות ל אנכונות באמת , הן פשוט מצחיקות?

Kps

New member
זה מבוסס

על הדעה של הגברים בשנות ה-50 ומוקדם יותר שאישה לא יכולה להיות גם יפה וגם חכמה, כי אם היא משקיעה בלימודים אז אין לה מספיק זמן להשקיע ביופי ולהפך. ומי יותר יפה מהבלונדינית הממוצעת?(שאלה רטורית)

לילשוש

New member
פיה 504...

רוב ההומור נאמר בציניות לדעתי, ואני לא חושבת שמישהו לוקח אותו ברצינות כל כך רבה, כמוך למשל, תבדקי בפורום הומור שחור אפילו, ותיראי כמה הם צוחקים על השואה, ועל שאר דברים, שאמורים להיות נורא רציניים, ושאין מצב שצוחקים עליהם, אבל מה לעשות, הם סדיסטים חולניים והם לא לוקחים את ההומור הזה ברצינות. בעצם, במחשבה שניה, אל תיכנסי לפורום שלהם אם את לא רוצה להתעצבן ולשלוח להם וירוסים... מקווה ששיניתי לך את נקודת המבט שלך על בדיחות על בלונדיניות.

Kps

New member
הומור זה דבר רציני...

אני בן ופורום (הומור) שחור, זה לא ממש הומור הייתי כותב שם פעם עד שהרמה ירדה מתחת לתחת. וחוץ מזה אין לי מושג על מה את מדברת...

פיה 504

New member
../images/Emo54.gif אני יודעת...

אבל זה פשוט מעצבן אותי בדיחות גזעניות! ודעות גזעניות בכלל.... אז אתם לא מתכוונים לזה אבל יש אנשים שכן צתכוונים לזה... בכול מקרה אני מעדיפה בדיחות כומר ובדיחות עורכי דין

למעלה