חחח זאת לא את שכתבתי לה את זה במשוב
ש שוטר82חזר New member 18/9/04 #30 אין לי מושג מה שמך אבל בחיים לא יהיה לב לפגוע באף אחד אני לא כזה וזה לא באופי שלי אפילו
G GILADOS New member 18/9/04 #1 לא הבנתי איך בדיוק מישהו יכול לראות את עצמו לא מודגש בתפוז כשהוא מחובר עם אותו כינוי?
A ailag New member 18/9/04 #23 כשהוא מפסיק להיות מחובר עם אותו כינוי. למשל, כשמחליפים כינוי או כשהולכים לחברים ומשם עולים לתפוז.
G GILADOS New member 18/9/04 #1 כן, אני יודע אבל אני לא הבנתי מה רוצה זה שפתח את השרשור, הרי אם הוא יוצא מהכינוי שלו, זו לא בעיה להתחבר שוב לכינוי.
כן, אני יודע אבל אני לא הבנתי מה רוצה זה שפתח את השרשור, הרי אם הוא יוצא מהכינוי שלו, זו לא בעיה להתחבר שוב לכינוי.
ש שוטר82חזר New member 19/9/04 #33 השאלה שלי כשמנהל פורום כותב לא מהבית שלו בתוך הפורום הפורום שהוא מנהל אותו הוא יכול להיות מנהל עם אדמין או שלא?
השאלה שלי כשמנהל פורום כותב לא מהבית שלו בתוך הפורום הפורום שהוא מנהל אותו הוא יכול להיות מנהל עם אדמין או שלא?
מ מלאך עיוור New member 19/9/04 #35 מההה????? למה אתם לא רואים את עצמכם שחור מודגש???? אני רואה את עצמי שחור מודגש תמיד