שרשור חיובי

falloutgirl XD

New member
../images/Emo76.gif שרשור חיובי ../images/Emo76.gif

שרשרו לכאן את כל התוכניות\פעילויות שלכם וכאלה לכל אחד מימי השבוע :] יום ראשון - יום שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת - שבוע טוב לכולם

אלוש 4

New member
אני :]

יום ראשון - לימודים ולימודים ושוב לימודים יום שני - בצפר ואחרי הצהריים נוסעת לעיר עם אורפז להביא תפוח בדבש למשפחות שכולות (זה דרך הבצפר) יום שלישי - לימודים ואולי שוק לא בטוח יום רביעי - חופש!!! יש סוף סוף התגעגעתי ערב חג אצלל הדודים שלי :] יום חמישי - אין לי מושג חופש אני כבר ימצא משהו לעשות יום שישי - אולי אני ילך לחברה יום שבת - דודים דודות אולי שבוע טוב ושנה טובה לכולם!!! :]

falloutgirl XD

New member
../images/Emo74.gif My Week ../images/Emo75.gif

יום ראשון - בביה"ס היה נחמד [וחם
] וכתבתי על היד שלי My Chemical Romance בעט שחור בשיעור פיזיקה כי השיעור היה כל כך "מעניין"
ואז הלכתי להביא את אח שלי מביה"ס ואולי אני אצא היום :] יום שני - שיעור קלאסי ושיעור ג'אז - 3 שעות D: יום שלישי - להקה - שעה D: יום רביעי - תחילת החופשששש
יום חמישי - להקה - שעה [גם בחופש יש לי חזרות של הלהקה] D: יום שישי - קייאקים בכפר בלום עם חברות שלי DD: יום שבת - לישוןןןן
שבוע טוב לכולם
וואו. פשוט מדהים.

שלהלהלהלה

יום ראשון - ממ..אצל חברות . יום שני - בבית ,לא יוצאת או משהו . יום שלישי - אורזת תיק למחר . יום רביעי - בית מלון D: יום חמישי - לישון ולישון בבית מלון בחיפה . יום שישי - בית מלון D: יום שבת - חוזרים הביתה מהמלון =\

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

יום ראשון- היה לי מבחן במתמטיקה 5 יחידות. יוווווווו היו שם 5 שאלות וכל אחת 20 נקודות.. אז הייתה שאלה אחת שהצלחתי וזה יצא לי נכון וכלכך טוב וכל הזמן חשבתי כמה שזה גאוני
אחרי המבחן כולם שאולים אחד את השני אם הצליחו את השאלה הזאתי והמ.. מה מסתבר? שאני היחידה בכיתה שהצליחה את זה חחחחחחחחחחחחחחחח אפילו החרשנים ביותר לא הצליחו
כל ההפסקה והשיעור אחרכך הסברתי לאיזה 15-20 ילדים.. ועוד שמעתי כל הזמן ילדים מדברים עלי שרק אני הצלחתי
מגניב
יום שני - יום ארוך. יום שלישי- יום ארוך. יום רביעי - בארשבע משפחה.. יום חמישי - לישון. יום שישי - לישון. יום שבת - לישון.

NoAmItA ChAn

New member
אני ^^

יום ראשון - אלך כנראה לדודים שלי 3: יום שני - אבא שלי D: יום שלישי - מפגש עם שני חברים :) יום רביעי - כנראה אפגש עם עוד חברה :) יום חמישי - לא יודעת XD יום שישי - משפחה! יום שבת - משפחה! D:

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif מוחעחעחע מיי שבוע!!!!!

יום ראשון - נממ... בבריכה של ידידי.. ואז הליכה עם חברה...בבצפר היה מסריח!! אע כן! גם לעשות שיעורים =\ יום שני - להתרגש מזה שאני נוסעת לאילת!!!!!!!!! אמממ... לקחת בכוח את הפרסה מידיד שלי!
כי אם לא אז לא יהיה לי לאילת!
יום שלישי - עאעאעאע נוסעת לאילת!! אבל רק בלילה!
יום אחרון לפני אילת!!!!! פה אני יפרד מכם! מוחעחעחע! יום רביעי - אילתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!! אילתאילת!! ואני יראה את אוווררר!!1
יום חמישי - אילת!@#$%^ וגם פה אני יראה את אור!!!!!!! יום שישי - אילת!!!!!!!!!!1111אחדאחד...וגם פה אני יראה את אוררר!!!!! יום שבת - חוזרים מאילת!!!
ויום אחרון שאני יראה את אור!
בכל הימים שאני יראה את אור [!!!!] אני יבלה בקלאב הוטל במקום במקום המסריח שאמא שלי תקעה אותנו! (
כי גמלי יש אמא קמצנית!!) אור תכניס אותי!

black rock star

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

יום ראשון -חוג ריקוד יום שני - 7 שעות
בוהווו וחוג בערב יום שלישי - חוג ריקוד
יום רביעי -חוג בערב
יום חמישי -אולי רופא שיניים יום שישי - בית
יום שבת - כנ"ל

ענבר85

New member
my week

יום ראשון -ביצפר ואז אימון כדורסל יום שני -בצפר, חוג אורגנית, שיעור "ניסיון" בגיטרה ואאז אולי אני אשחק כדורסל יום שלישי -בצפר ופעולה שמחליפים את הגרעינרים..עצווב לי.. יום רביעי -ח-ו-פ-ש-!!!! לישון לישון לישון לישון יום חמישי -אצל המשפחה כנראה יום שישי -משחק כדורסל יום שבת -בטח בריכה ולישון וואיי..ניהיתי חולת כדורסל

AnGi14

New member
עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif

יום ראשון -אחרי שחזרת ימבצפר היית יצריכה לסבול ת'מנקה שלנו שנותנת הרגשה של "עופי מפה את מפריעה לי" והבן הקופיף שלה בא לעזור לה... ובערב אימון שהיה מעפן... יום שני -בחווה
יום שלישי -בחווה
וחברות מהשחייה באות לישון אצלי. יום רביעי -בבוקר נוסעים להרצליה לים לשחייה שם של ה2 קילומטר עם חבר מהצבא של אבא שלי, אבא שלי ושתי חברות מהשחייה...וערב חג עם כל המשפוחה
יום חמישי-נוסעים לטיול ג'יפים יום שישי -טיול ג'יפים יום שבת -טיול ג'יפים התמונה הזו קרעה אותי!! XDD

AnGi14

New member
חחח גם אותי ../images/Emo109.gif

חברות שלי חושבת שזה פוטושופ... אבל זה לא...

falloutgirl XD

New member
זה כן..

העובדה שזה מתרחש במציאות אבל עוד לא הספיקו לצלם את זה, לא אומרת שהתמונה הזאת אמיתית
ביל עוד יצא מהארון יום אחד, אתם תראו

pit i love youu

New member
שלי , לא משהו

יום ראשון - לסוע לקריון לקנות בגדים . איזה אמא חמודה יש לי יום שני - רופא שיניים , לעשות גשרר
יום שלישי - לבוא לבית ספר שכולם יראו את הגשר חעחע ומבחן במתמטיקה
יום רביעי - ראש השנה לא?! אז להיות בבית ולנקות כל המשפחה באים אלינו! אין לי כוח אליהם! :\ יום חמישי - לנקות את מה שמהשפחה השאירה חח זה שני הצדדים מה לעשות
יום שישי - לסוע לסבתא , כמו תמיד לא משו חדש ( לי ) יום שבת - מסיבה נה נה סופסוף אני מתה כבר לא היה חודשיים מסיבות! וזהו שבוע עמוס.. אני הולכת להתכונן ולמתמטיקה מחרר

S h A y K i

New member
אהעמ טובעונה :]

יום ראשון - אימון כדורגל ראשון D: יום שני - בייביסיטר = מאני מאני מזומניייי
יום שלישי - שופינג עם חברה יום רביעי - ערב חג D: יום חמישי - מתחילה לשפץ ת'חדר שלי :] יום שישי - לאדעת עדיין. יום שבת - כנ"ל.

למעלה