שאלון מכיוון ש..

../images/Emo76.gif שאלון מכיוון ש..

עכשיו בוקר ועוד מעט אני הולכת לביצפר ובנתיים ממש משעמם לי ויש לי השראה אזז.. הינה הוא: באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? ובשיעור האחרון? האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? אם כן אז איך קוראים למורה? מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מביאים בקבוק מים? איזה תיק יש לכם? הולכים לבד לביצפר או עם מישו? מגיעים בהסעה או ברגל? סידרתם כבר ת'ילקוט? היו אתמול שיעורים? הרבה? סיימתם אותם? אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש
סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? אם כן איזה ובאיזה ימים? איך קוראים למחנכת? זהו... נגמרה ההשראה..=/ ביוש'!

D o o S h a

New member
../images/Emo76.gifשלדגגג

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? רבע לשבע בערך איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? לשון! בעע ובשיעור האחרון? של"ח האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? למדתי אם כן אז איך קוראים למורה? פסי. שהיא ב-מ-ק-ר-ה המורה שלך! מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חומוס, טחינה, גבינות, ריבה, שוקולד, חביתה.. כל מה שבא מביאים בקבוק מים? יא איזה תיק יש לכם? תכלת ואדום הולכים לבד לביצפר או עם מישו? עם חברה מגיעים בהסעה או ברגל? הסעה חוזרת באוטובוס סידרתם כבר ת'ילקוט? אתמול בערב היו אתמול שיעורים? כן! הרבה? כןןן! סיימתם אותם? כן!!!!!! האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא! גם אצלך לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? נוע"ל וג'אז היום אם כן איזה ובאיזה ימים? אמרתי. איך קוראים למחנכת? זיוה

../images/Emo39.gifעונה

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? 7 איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? --- איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? חשבון ובשיעור האחרון? שפה האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? לא אם כן אז איך קוראים למורה? --- מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חומוס מביאים בקבוק מים? כן איזה תיק יש לכם? קדס הולכים לבד לביצפר או עם מישו? עם מישו מגיעים בהסעה או ברגל? ברגל סידרתם כבר ת'ילקוט? כן היו אתמול שיעורים? כן הרבה? לא סיימתם אותם? ברור אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? לא היום אם כן איזה ובאיזה ימים? יום ראשון ויום רביעי איך קוראים למחנכת? מירי

מיקמיק 1

New member
עונה..

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה?אני כמה ב-7:00 ומארגנת עד 7:30 ובשבע וחצי אני הולכתת לחטיבה איזה כיתה אתם(אם בכלל...)?ז' איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום?ערבית ובשיעור האחרון?ערבית האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני?לא אם כן אז איך קוראים למורה?.. מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?גבינה צהובה מביאים בקבוק מים?כן איזה תיק יש לכם?תיק בצבע כתום.. הולכים לבד לביצפר או עם מישו? אני הולכת עם חברה שלי מגיעים בהסעה או ברגל?ברגל סידרתם כבר ת'ילקוט?כן היו אתמול שיעורים?כן הרבה?לא סיימתם אותם?כן אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר?לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים?לא אם כן איזה ובאיזה ימים?.. איך קוראים למחנכת?רונית זהו... נגמרה ההשראה..=/ ביוש'!

NiKi†a

New member
ME?

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? 7:35 איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? י"ב איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? ספרות ובשיעור האחרון? תנ"ך האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? בכיתה ו' היו לי 2 שיעורים על זה. אם כן אז איך קוראים למורה? לא זוכרת..... מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? אוכל מביאים בקבוק מים? לא איזה תיק יש לכם? אדום-שחור קשוח עם פאץ' של צ'ילדרן
הולכים לבד לביצפר או עם מישו? ממ יש אוטובוסים..אז עם עוד הרבה מישו
מגיעים בהסעה או ברגל? בהסעה סידרתם כבר ת'ילקוט? לא היו אתמול שיעורים? לא הרבה? סיימתם אותם? אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? לא אם כן איזה ובאיזה ימים? איך קוראים למחנכת? שלומית.

ל א ק י

New member
../images/Emo98.gif

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? 7 ככה.. איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? יב' איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? היה שיעור שהתבטל :X ואז תנ"ך ובשיעור האחרון? תנ"ך, שהתבטל
האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? שעה או שתיים שנה שעברה אם כן אז איך קוראים למורה? המחנכת.. מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? כלום מביאים בקבוק מים? כה, למי יש כח לעלות קומות כדי לשתות איזה תיק יש לכם? תיק הולכים לבד לביצפר או עם מישו? אם פוגשים מישו בדרך.. אם כי בד"כ מסיעים אותי מגיעים בהסעה או ברגל? ^ סידרתם כבר ת'ילקוט? לא? היו אתמול שיעורים? נראה לי הרבה? מאיפה לי סיימתם אותם? לא התחלתי אותם.. אני לא בטוחה שיש סיבה להתחיל אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ או שלא P: האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? לא אם כן איזה ובאיזה ימים? איך קוראים למחנכת?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? חטיבה... 7 איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? ט' איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? מתמטיקה ובשיעור האחרון? מדעים האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? חח בטחח רק בבצפר שלנווו אם כן אז איך קוראים למורה? מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חומוס מביאים בקבוק מים? לא איזה תיק יש לכם? ג'נספורט הולכים לבד לביצפר או עם מישו? לבד מגיעים בהסעה או ברגל?לפכעמים ככה ולפעמים ככה סידרתם כבר ת'ילקוט? כן היו אתמול שיעורים? כן הרבה? לא סיימתם אותם? לא התחלתי אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? לא אם כן איזה ובאיזה ימים? איך קוראים למחנכת? שמרית

../images/Emo110.gif

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? כשיש לי שעת אפס 6 וברגיל 7 איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? ח' איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? היה לי היום אמממממממ בשעה הראשונה חינוך
ובשיעור האחרון? ביולוגיה האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? למדנו אם כן אז איך קוראים למורה? שכחתי תשם שלה
זה היה בכתה ה' ו-ו'
מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לוידעת.. אבל אני בדר"כ לא אוכלת
מביאים בקבוק מים? כן איזה תיק יש לכם? חחחחחחחחחח תיק מתפרק
קניתי אותו והחלק העליון נקרע! מחר אני הולכת לקנות תיק חדש
הולכים לבד לביצפר או עם מישו? חברה מגיעים בהסעה או ברגל? ברגל סידרתם כבר ת'ילקוט? חחחח למחר? לא היו אתמול שיעורים? כן הרבה? כן
סיימתם אותם? לא אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? לא אם כן איזה ובאיזה ימים? ^ איך קוראים למחנכת? ריטה

baril

New member
../images/Emo80.gif עונהה =]

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה?עשרים לשמונה איזה כיתה אתם(אם בכלל...)?ז'. =\ איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום?ממממ... אימון בוקר [[ אני בכיתת ספורט ]] ובשיעור האחרון?מתמטיקההה
האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני?למדנוו אם כן אז איך קוראים למורה?שרית נראה ליי מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?שוקולדד..
מביאים בקבוק מים?כהה איזה תיק יש לכם?קוויקסליבר הולכים לבד לביצפר או עם מישו?עם אמא =] מגיעים בהסעה או ברגל?עם אמא =] סידרתם כבר ת'ילקוט?לא היו אתמול שיעורים?כן לצערי הרב הרבה?כןן סיימתם אותם?כןן אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר?לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים?יש לי אימונים אם כן איזה ובאיזה ימים?כן כל יום איך קוראים למחנכת?אלונה

m o g b a l 5

New member
אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? אני קם בשבע וחצי ואני יוצא בשמונה (כי אני מתחיל בשמונה ורבע.. איזה כיתה אתם(אם בכלל...)?ז' איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום?חינוך ובשיעור האחרון?אזרחות האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני?יש דבר כזה בכלל
אם כן אז איך קוראים למורה?....... מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? שוקולד או טונה (יאמיי........) מביאים בקבוק מים?כן איזה תיק יש לכם?של בילה בונג הולכים לבד לביצפר או עם מישו?מסיעים אותי מגיעים בהסעה או ברגל?מסיעים אותי רבאק.. סידרתם כבר ת'ילקוט?לא.. היו אתמול שיעורים?אתמול לא היום כן הרבה?אבל לא היו אומרים לכם
חח.... סיימתם אותם?אבל אומרים לכם שלא היה
אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר?לא עכשיו לילה/ערב יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים?כן אם כן איזה ובאיזה ימים?חוג ריקודים כאלה אבל של בנים לא של בנות (אבל אפשר גם בנות) ובימי שלישי וחמישי איך קוראים למחנכת?של הכיתה שלי
אילנה פרי

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? חטיבה, חטיבה... אנחנו מתחילים ב-8, שזה אומר שאני קמה בחמישה ל-8 ומאחרת
כרגיל
איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? ח'.. איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? היום היה לשון
מחר יותר גרוע: הסטוריה
ובשיעור האחרון? ספורט.. האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? לא
אם כן אז איך קוראים למורה? :| מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת אוכל.. מביאים בקבוק מים? לא.. איזה תיק יש לכם? שחור ושקסי של פומה
הולכים לבד לביצפר או עם מישו? באוטובוס
מגיעים בהסעה או ברגל? באוטובוס ציבורי, עירוני, משותףף..
סידרתם כבר ת'ילקוט? לא
היו אתמול שיעורים? כןן.. הרבה? כ-ן סיימתם אותם? לא.. לא התחלתי
גם אין לי כוח לעשות.. אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא. יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? מחר מתחילה תיאטרון
אם כן איזה ובאיזה ימים? מחר מתחילה תיאטרון
חח איך קוראים למחנכת? אבישג

עונה

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? 7 וחצי ככה... איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? שלישי-מדעי הטכנולוגיה רביעי - מתמטיקה ובשיעור האחרון? שלישי ספורט רביעי ערבית שאין לי מחר
האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? לא... אם כן אז איך קוראים למורה? מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת בדרך כלל מביאים בקבוק מים? לא... איזה תיק יש לכם? תכלת של אולסטאר הולכים לבד לביצפר או עם מישו? לבד מגיעים בהסעה או ברגל? רגל סידרתם כבר ת'ילקוט? כה
היו אתמול שיעורים? אמממ לא נראה חלי הרבה? סיימתם אותם? אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? לט אם כן איזה ובאיזה ימים? == איך קוראים למחנכת? אתי זהו... נגמרה ההשראה..=/ ביוש'!

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? בשעת 0 קמה ב6, ביום רגיל ב7. איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? ט איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? הממ היה:p היה..אממממ..אה! ספרות. ובשיעור האחרון? גמרא. האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? לא למדנו. אם כן אז איך קוראים למורה? .. מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? שוקולד/חומוס מביאים בקבוק מים? התחלתי לאחרונה, כי אם אני לא מביאה אז אני פשוט לא שותה ועכשיו אני סובלת תתוצאות-כאבראש.. איזה תיק יש לכם? ירוק הולכים לבד לביצפר או עם מישו? לבד מגיעים בהסעה או ברגל? אין הסעה, פשוט אוטובוס סידרתם כבר ת'ילקוט? חחח רק בבוקר היו אתמול שיעורים? לאדעת הרבה? לאדעת סיימתם אותם? :X אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? לא ממש, יש בימי שישי. אבל גאד, איזו טחינה!! אם כן איזה ובאיזה ימים? .. איך קוראים למחנכת? איילת

Thade

New member
עונה

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? 7:00 איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? ט' איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? היה ספורט
ובשיעור האחרון? אנגלית
האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? לא
אם כן אז איך קוראים למורה? - מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא אוכלת בבצפר. מביאים בקבוק מים? כן. איזה תיק יש לכם? כחול. הולכים לבד לביצפר או עם מישו? לבד. מגיעים בהסעה או ברגל? ברגל. סידרתם כבר ת'ילקוט? לא. היו אתמול שיעורים? כן. הרבה? לא. סיימתם אותם? לא. אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/: חעחע
האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא. יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? לא. אם כן איזה ובאיזה ימים? - איך קוראים למחנכת? אהובה.

יyלושקי

New member
>,<

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? אני קמה ברבע לשמונה ומתחילה ללמוד ב8 ועשרים.. P: איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? ח' >< איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? אמממ.. X__X לשון ובשיעור האחרון? לשון? ס.ס עזבו לא זוכרת האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? לא אם כן אז איך קוראים למורה? לא מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת סנדוויץ' מביאים בקבוק מים? לא איזה תיק יש לכם? דבילי הולכים לבד לביצפר או עם מישו? 2 מישו מגיעים בהסעה או ברגל? רגל סידרתם כבר ת'ילקוט? כע היו אתמול שיעורים?כע הרבה?כע סיימתם אותם?לא אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ ח האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לאא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? לאא אם כן איזה ובאיזה ימים? לאאאאא איך קוראים למחנכת? סמדרר

Rocking Diva

New member
עונה../images/Emo70.gif

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? 6.25 איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? ז,2 איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? מחר: בינתחומי ובשיעור האחרון? תרבות ישראל האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? רק התחילה השנה, וזו השנה הראשונה בחטיבה אם כן אז איך קוראים למורה? מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? peanut butter, פסטרמה, טונה או גבינה מביאים בקבוק מים? כע... התעלתי על עצמי! הבאתי גם ice tea! איזה תיק יש לכם? המממ.. שחור עם קצת אדום כהה? הולכים לבד לביצפר או עם מישו? אבא שלי מסיע אותי ואת שתי החברות שלי מגיעים בהסעה או ברגל? מכונית סידרתם כבר ת'ילקוט? לא היו אתמול שיעורים? כן הרבה? קצת... במיוחד באלגברה סיימתם אותם? לא חחח אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ אני מתה מפחד האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא, עכשיו ערב יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? יש לנו מופ"ת וגם דוברי אנגלית ואני משתתפת בשניהם אם כן איזה ובאיזה ימים? ראשון וחמישי עד 15.00 ושני עד 14.30 איך קוראים למחנכת? עינת ג.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? אם אני מתחילה בבוקר, ב-5 וחצי. אם אני מתחילה יותר מאוחר, ב-7. איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? י'. איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? מחר, נו. אמאמ, אזרחות. ובשיעור האחרון? שלש שעות ציור. האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? יש לנו הרצאות כל חודש. אבל עוד לא התחילו. אם כן אז איך קוראים למורה? - מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת סנדוויץ'. אם אני סופר רעבה ויש לי כח אני קונה במכונות או משהו. מביאים בקבוק מים? לפעמים. אם יש אחד במקרר או באמת זכרתי להכין. איזה תיק יש לכם? אאוטדור רגיל. הולכים לבד לביצפר או עם מישו? הביה"ס שלי בכלל בעיר אחרת. נוסעת עם אמאבא כי צריך שני אוטובוסים וזה סתם סיפור על הבוקר. מגיעים בהסעה או ברגל? באוטו. סידרתם כבר ת'ילקוט? לא. היו אתמול שיעורים? אממ, כן. הרבה? כן, אבל בהיסטוריה הוא פשוט נתן את אותם השיעורים וזה. סיימתם אותם? עוד לא. נשאר לי חצי בהיסטוריה ועוד לעשות בביו'. האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא. יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? גניקולוגית? אני קצת גדולה לחוגים. אם כן איזה ובאיזה ימים? - איך קוראים למחנכת? סימה.

../images/Emo76.gif אממממממ..

תיראי.. אני מציעה לך לפתוח לזה תגובה חדשה ולא לתקוע את זה באמצע שאלון של מישהו! זה לא ממש קשור וזה הורס את השירשור.. אז תפתחי הודעה חדשה ונגמר הסיפור!

למעלה