תלתלית

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

"ראיתי אנשים עוברים חיים ביחד חשבתי על הרגל חשבתי על הכרח ולא יכולתי אז להאמין שפעם יהיה יפה גם ככה. כי איך יכולתי אז בכלל לדעת שאוהב אותך כל כך ברחוב החנויות פותחים מוקדם בבוקר החנוונים הציעו תקוות בתשלומים קנינו אושר בקופסת זהב עם ריח שעלתה נורא ביוקר ורוב הזמן היא נעולה,כי המפתח מסתתר אי שם בפנים תן לי רק סרטים עם סוף בטוח סיפור פשוט תפור בין צחוק ובין דמעות כי לפעמים אני חושבת - אם תלך לי - ובוכה בין השמיכות הו אלוהים, שמה שיש לי ימשך לי שישאר לי עוד מתחת לריצפה במרתפים שלנו חבלים סבוכים קשורים בין הגזעים פעם הייתי מקלפת את הטיח לראות דברים שלא רואים עכשיו כיסינו את החושך בשטיח זה הרבה יותר נעים. ראיתי אנשים עוברים חיים ביחד ולא יכולתי אז בכלל לדעת שאוהב אותך כל כך"...
שתהיה שנה טובה לכל חברי הפורום היקרים, שתהיה שנה נפלאה גם לריטה היקרה ולרמי משי ונעם, שתהיה שנה של רוגע ומוסיקה נהדרת. שמחתי להכיר כאן אנשים מקסימים ויקרים.אני מאחלת לכל אחד מכם רק טוב. שתהיה שנה נפלאה הלוואי, שנהיה לראש ולא לזנב

actress

New member
לכל הפורום המקסים שנה טובה ומתוקה

מהפורום השכן שנה טובה ומתוקה שנה של חלום שנה של שלום שנת פריחה שגשוג ואהבה ובעיקר הצלחה

שנה טובה לכולם!

אני רוצה לאחל לכולם.שיהיה לכם שנה טובה ופוריה ,עם המון אהבה ואושר בחיים.הרבה בריאות ,אחווה בחיים. שיתגשמו כל משאלותיכם!(כמו שאני הגשמתי את החלום הגדול שלי- הופעה עם ריטה). שנה טובה שיהיה לכם כדבש.
מאחלת קרן אלפסי

yoramor1

New member
לכל המעריצים/מעריצות/חברים/חברות...

זהו, השנה תכף נגמרת לי, עוד רגע מתחילה לה שנה ואני לא מפסיק לשיר "כל שנה מתחילה, בסימן שאלה..." אז מה נשאל? ומה נבקש? הנה כמה בקשות לשנה חדשה ונקיה, ואם אפשר אז אנא אלוהים, תעשה שיהיה לנו קל ו... שיהיה לנו טוב, רק טוב, כי באמת מגיע לנו! שנאהב יותר כי רק באהבה נשיג באמת את מה שאנו שואפים וזה לא סתם משפט דביק כדי שיהיה לאחרים מה להגיד. שנפסיק לריב, ולכעוס וסוף סוף נבין שגם לאלופים מותר לטעות. שנבין שחלומות הם לא רק מושג ואם מתעקשים מספיק הם אפילו מתגשמים. שאיש או אישה ובטח ילד וילדה לא יבואו הביתה למקרר ריק או יד מכה. שנאהב את עצמנו קצת יותר השנה, ונאמין שרק שינוי בתפיסה יביא הגשמה. שהחיילים שלנו יחזרו בשלום הביתה לאמא. שיהיה להם קל ובעיקר בטוח. שלשחר שלי תמיד יהיה חיוך ענקי של צחוק מתגלגל על הפנים מרוח. שלעשות אהבה יהיה משהו מתוק וקסום ולא רק דביק ומזיע. שהציונים של כולם ישתפרו לפחות ב-X בריבוע. שכל ה"גנרלים בצמרת" יבינו שקיצוץ זה דבר רע שמשאיר עוד בטן רעבה. שמלחמת כוחות ומעמדות יתחלפו בפרחים ונשיקות. שריטה שלנו לא תפסיק לרגש ולהפתיע . ואלוהים אם אפשר, שיהיה לה רק טוב, וכוח בשביל מעריצים כמוני שלמרות הופעה של שעתיים ויותר עוד ממשיכים לעמוד ליד הרכב ביציאה ולהפריע. שמילי עם החיוך הכי מתוק בעולם, תמשיך לחייך לי בהופעות, ותסבול אותי למרות כל שיחות הטלפון המתקרצצות. שמשפחת הליקון תהיה מאושרת ותמשיך להיות חזון עבור כל אלו שחולמים להיות בצמרת. ששיקאגו יהיה מחזה מנצח, שלכל המשתתפים יהיה קל מבדר ושמח. שמה שיש לי ימשך לי ושמיקי שלי ישאר לי עוד. שלכל מעריץ ומעריצה יהיו ימים שטופי אור. שצחר ימשיך לנהל את הפורום בהצלחה. ושמיכל תמשיך להסכים לקבל מאמרים שלי לעמוד הפתיחה. שנהיה אדיבים יותר כלפי אחרים ושניתן מעצמנו במקום רק לקחת ונשמור על העולם הענק הזה כי אחרי הכל אין חיים במאדים. יש לי עוד מיליון בקשות לאלוהים ולשנה החדשה, זה פשוט מתחיל להראות לי קצת חוצפה להפיל הכל בנשימה אחת. אז חברים ויקירים, שתהיה לנו השנה הכי טובה. אוהב, יהורם אור. מיק ושחר גם...

The Juck

New member
../images/Emo19.gifמדהים../images/Emo99.gif

שנה טובה גם לך,מיקי ושחר

יהורם היקר

שתהיה גם לך שנה מופלאה עם שינויים לטובה והמון הצלחה בדרכך החדשה. שהלב הגדול שלך יכיל רק דברים טובים ובלי טיפת כאב.. ד"ש לכל בני הבית... אני !!!

אופס

כמובן שנה טובה לכל קוראי הפורום הזה, תרגישו טוב, תעשו חיים, תדעו לקבל בחיוך כל דבר (גם אם ברע הראשון הוא כואב) עם כל כל הלב.. אני

yoramor1

New member
אני לא יודע מי או מה...

כבר התייאשתי מלנסות להבין או לגלות מי אתה, אבל תודה על כל מה שאתה תמיד מביא בדברים שלך, הלוואי והייתי יכול להחזיר לך את כל הטוב הזה שאתה מדבר עליו. אולי תזדהה סוף סוף? שנפגש לאיזה "ארטיק?" מקסימום נשאר עם המקל.... שנה טובה. יהורם אור.

מקל של ארטיק?

זה מה שאתה מאחל לי? אתה לא חייב לדעת הכל ואם אנשים נותנים לך מחמאה, תגיד תודה יפה ותהנה ממנה. לפעמים זה לא ממש חשוב מאיפה מגיעות המילים הטובות, השאלה מה עושים איתן. יש כאלה שיקחו את המילים ובגלל שהם לא יודעים מה המקור, יזרקו הכל הצידה. יש כאלה שידעו לבנות את עצמם הלאה ולהתחזק מכל מילה חמה. כמה פעמים ריטה אמרה מילים חמות בהופעה לכל הקהל והרגשת שזה מיועד ממש בשבילך? היא אמרה את זה מכל הלב, ושלחה את זה למאות ואלפי אנשים בשניה אחת, אתה בטוח לקחת מזה את מה שאתה צריך לאותה שניה. אז תדע לקבל מחמאות ולא חשוב מי כותב אותן. שתהיה לכולנו שנה מאושרת ומלאה בהפתעות נהדרות... אני

yoramor1

New member
סליחה? מה רע במקל של ארטיק?

יש לך מושג כמה דברים אפשר לעשות עם מקל של ארטיק? זה אולי נשמע טיפשי אבל זו יכולה להיות מתנה ענקית. אני לא יכל להגיד מאיפה אבל מישהי חכמה מאוד למדה אותי את זה. גם אני חשבתי בתחילה שמקל של ארטיק הוא מתנה טפשית עד שהיא פקחה את עיני ולמדה אותי שגם דברים שנראים לכאורה קטנים ולא ממש חשובים יכולים להיות מקוריים ומיוחדיים. ואולי כבר תגיד מי אתה, מאסתי במשחק הזה. לא רוצה יותר!!! לא משחקים ושברו את הכלים. ושוב תודה על המילים החמות. שנה טובה, יהורם אור

באמת..

אולי תמצא משהו קצת יותר רציני... חשבתי שאתה חכם, כנראה טעיתי. תשאל את מיקי על רעיונות יותר טובים... אני

yoramor1

New member
שאלתי...

מאיפה אתה מכיר את מיק? ומה זה הזלזול הזה בחכמתי? יש לי דבר אחד להגיד לך מר אדון אם אין אני לי 1, רק הטובים והחכמים, השנונים, המתוחכמים והיצירתיים במיוחד ימצאו מה לעשות עם מקל של ארטיק וזאת למדה אותי גדולה ממני. חוץ מזה שהייתי רושם לך את כל הרעיונות מה לעשות עם מקל של ארטיק אבל אחרים עוד יגנבו את אלו ויחברו מזה ספר.... אז בבקשה ממך, הזהר בלשונך. שנה טובה, יהורם אור.

lovely pinky

New member
מה הולך פה, יש מכות?!../images/Emo122.gif

חברים, חג היום, נא להירגע.. מילא לריב על משהו חשוב אבל על מקל של ארטיק...?

yoramor1

New member
יקירי שלי...

מקל של ארטיק הוא דבר מאוד חשוב. ודי לחכימה ברמיזה...

למעלה