שנה טובה

ycyclop

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה

שתהיה שנה טובה לכל חברי הפורום שתמיד יהיה לנו זמן לשחק שמתיד יהיה לנו עם מי לשחק שנוכל לצרף עוד ועוד אנשים לקהילה. ושכל צרותינו יהיו איזה משחק לשחק המפגש הבא,

backdoorslam

New member
Fantasy Flight פורצים קדימה!

עכשיו הם מוצאים את גירסאת הלוח למשחק המחשב המצליח Warcraft. לפי סקירה ראשונית נראה שמדובר בהסבה למשחק המד"ב שלהם Twilight Imperium. ביחד עם A game of thrones נראה שכדאי לשים עין על החבר'ה האלה.

ycyclop

New member
אני לא מתלהב

המוטיבים שהפכו את המשחק למשחק מחשב כל כך מוצלח, לא ישוחזרו במשחק לוח ולכן הדברים היחידים שישארו זה שמות של כוחות, השם של המשחק ואולי הצורה של הכוחות והאיורים על הקלפים. לכן למכור משחק רק ע"פ שם של משחק אחר ממדיה אחרת פשוט לא עושה לי את זה. אני אחכה לביקורות ולתגובות שישפטו אם זה משחק טוב או לא. בכלל אני חושב שהולכת להיות הצפה של משחקי לוח מבוססי משחק מחשב שאחרי שיראו כי טוב (civilization הפך לאחד ונמכר לא רע ושם המוטיבים של המשחק קרובים יותר למשחק מחשב המקורי) בס"כ רוצים לנצל את שם המותג לעשות עוד כסף

ננסק

New member
אה, אבל יש תקדים.

לא מזמן יצא Warcraft RPG, המרה רשמית של העולם של בליזארד לצורת D&D. כמובן שחששתי מאוד כששמעתי על כך, כי המרות ממדיה למדיה הן, כמו שאמרת, לרוב פשוט עוד צורה של מרצ'נדייזינג. מצד שני, משחק התפקידים שמבוסס על -הסרט- של "שר הטבעות" נחשב למאוד מוצלח. קראתי את Warcraft RPG, וקראתי ביקורות עליו, והדעה המשותפת היא שמדובר במשחק איכותי ותרגום נאמן ומוצלח של המקור לצורת משחק תפקידים. לכן, אני כבר פחות סקפטי מבעבר. נכון, לא אותם אנשים עומדים מאחורי כל אחת מהיוזמות, אבל עדיין - פחות סקפטי. בכלל, למרות שהמרת סרטים למשחקי מחשב נחשבת לאחד האסונות הגדולים של חובבי משחקי המחשב, אני נשאר אופטימי ומקווה שלא זה יהיה המצב בהמרות מדיה לצורת משחקי הלוח.

backdoorslam

New member
ויש אפילו עוד תקדים

כמו שאמרתי, המשחק מבוסס על הצלחה קודמת בשם Twilight Imperium - משחק שאני אישית טמנתי אותו ברשימה הלבנה.

ובנוסף

סיפרתי כבר קודם שיש לי מכר אינטרנטי במחלקת משחקי הלוח של פנטזי פלייט, ואני שומע (אוקיי, קורא) אותו מדבר על הנעשה שם כל יום. אז נכון שבשביל לעשות כסף צריך להצמיד מותג ידוע למשחק, אבל ממה שהוא מספר נראה שהאנשים שם משקיעים את כל הלב בלגרום שהמשחק יהיה *טוב*.

למעלה