שנה טובה! שתהיה שנה שקטה ונעימה והכי חשוב - שמחה. אז מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה?
D dana2909 New member 2/10/05 #1 ../images/Emo75.gif שנה טובה! שתהיה שנה שקטה ונעימה והכי חשוב - שמחה. אז מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה?
ה האגס 1 New member 3/10/05 #3 מה אאחל לעצמי? למצוא אהבה שתתאים לי באמת ושאשאר איתה גם אחרי השנה הבאה ולהגיע סוף סוף לעבודה שאותה אני רוצה כבר הרבה זמן - עבודה ברדיו. ומה תאחלו לעצמכם?
מה אאחל לעצמי? למצוא אהבה שתתאים לי באמת ושאשאר איתה גם אחרי השנה הבאה ולהגיע סוף סוף לעבודה שאותה אני רוצה כבר הרבה זמן - עבודה ברדיו. ומה תאחלו לעצמכם?
S shellyland New member 3/10/05 #6 שנה טובה ושאלה יותר מעניינת: מה תאחלו לחבריכם לפורום? איחולים ספציפיים לחברים ספציפיים. יש כאלה?
ח חמורים חושבים New member 3/10/05 #7 אני מאחל לפנתר שנה של חיי חברה תוססים ועשירים, ושייקח את הבעסה בסבבה.
S shellyland New member 3/10/05 #8 אני מאחלת לזאת שבהריון שיעבור הכי בקלות שאפשר, שתהנה מהחוויה ושתלד תינוק יפה ובריא. בערב ראש השנה הבא הוא כבר יהיה בן 3 חודשים! (או היא)
אני מאחלת לזאת שבהריון שיעבור הכי בקלות שאפשר, שתהנה מהחוויה ושתלד תינוק יפה ובריא. בערב ראש השנה הבא הוא כבר יהיה בן 3 חודשים! (או היא)
ח חמורים חושבים New member 3/10/05 #9 אני מאחל לעצמי שימציאו עבורי כפתור Fast Forward שאיתו אעביר הלאה במהירות מירבית קטעים משעממים, מדכאים ומעצבנים בחיים.
אני מאחל לעצמי שימציאו עבורי כפתור Fast Forward שאיתו אעביר הלאה במהירות מירבית קטעים משעממים, מדכאים ומעצבנים בחיים.
ה האגס 1 New member 3/10/05 #14 ולך אני מאחל שדרכך החדשה תצליח, ושמה שהפריע לך בחיים עד היום כבר לא ייתקיים יותר
G giulietta New member 3/10/05 #13 שנה טובה../images/Emo48.gif מאחלת (לי ולכל מי שרוצה) שיעבור מהר ובקלות