שנה טובה

גלי®

New member
לפורום אגדות רוק,

פורום שנות השישים (448) מאחל שנה מתוקה מ
...

melancholy man

New member
שרשור שנה טובה

נתחיל מעכשיו למה לא?. שנה טובה לכולם, אתם מוזמנים לברך את הפורום ובאיו בשנה טובה ושאר ירקות ממין זה. ושתיהיה לכולם שנה מצויינת
!|

LadyG

New member
בוס...

מה אתה אומר על השנה טובה של גלי? בדיוק בזמן....היה או לא היה. האם נחתו האמריקאים על הירח או הכל המצאה של אולפני הוליווד שמוקמו באזור 51? ובלי שום קשר, שנה טובה ומתוקה לכולם פה. טוב שאתם קיימים. מקווה להרבה פרוייקטים בשנה הבאה ולהרבה שרשורים מגניבים, ושנלמד הרבה האחד מהשני.

ThePiper

New member
שנה טובה ומתוקה כג'ימי פייג'!

אין לי משהו מיוחד לאחל שלא אחלתי ביום ההולדת, אז שנה טובה לכל חברי הפורום המוצלח הזה. בהצלחה לכל המתגייסים החדשים, לכל התלמידים, המורים וההורים. שנה טובה גם לכל אגדות הרוק למיניהן, ונשיקה גדולההה ומתוקהההה לכולם!!

melancholy man

New member
הגלויה והירח

האמת שגלי הייתה חמודה במיוחד וביקשה אישור לשים את השנהטובה בפורום כך שראיתי אותה כבר לפני כמה ימים וחשבתי על השיחה שהייתה לנו על קונספירצית הנחיתה על הירח, שבעיקר משעשעת אותי, אבל אולי לא זה המקום. בכל מקרה, רציתי לאחל לעצמי דווקא שגם בשנה הקרובה הפורום הזה יהיה מלא באנשים שאני אוהב וכיף לי לכתוב להם ולהתכתב איתם. אני לא יודע למה אבל אני אוהב את החודש הזה, אולי זה ריבוי החופשים, כי זה בטח לא לפגוש את כל הדודות ("נו מתי נקבל ממך הזמנה", אתה יוצא עם מישהי"...) בארוחות מעיקות

../images/Emo75.gifשנה טובה לפורום היקר../images/Emo99.gif

שתהיה לכולם כאן שנה באמת טובה!
שכל מה שתרצו יתגשם לכם
עם הרבה מוזיקה טובה כמובן
- הנושא שלשמו התכנסנו כאן
{מוסיקה טובה לא כולל את יובל לוריא ?!?!-2 נק' למי ששמגלה מי זה } אוהבת את רובכם {הגדול } וברכה אחת אישית לבוס היקר שלנו
- אוהבת אותך מאוד!
מאיה

Miss CB

New member
זה ששר "דקה אחת"

חחח זה הכי הרבה שהצלחתי לגלות
וכן, שנה טובה, מלאת מוסיקה טובה וכו וכו לכולם!

melancholy man

New member
ועכשיו רק צריך לברר

מה זה "דקה אחת"
אגב, לא יודע מה איתכן אבל אותי הצחיק שיש מישהו שלא רק שמר על אלבום האירובזיון שלו מ 58 אלא אפילו מצליח להקשיב לו בבוקר. מסוג הדברים שאם הייתי שומע בבוקר יותר מפעם אחת, טד באנדי וצ'רלס מנסון היו נראים כמו דיאנה רוס והסופרימס לידי.

GeForce 5

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo75.gif

מכיוון שלא ראיתי כאן איחולי [URL='http://']שנה טובה[/URL], הרשיתי לעצמי לפתוח הודעה שכזו.... טוב, אז שתהיה לכולכם [URL='http://']שנה נפלאה[/URL] עם המון רוק טוב, ולעצמי אאחל שהשנה יהיה לי יותר זמן לבקר כאן, כיוון שבשנה שחלפה לא הרביתי בביקורים....

meindelbium

New member
../images/Emo74.gif

בתוך גופי המיוסר שלא ידע טיפת מוסר הכל נשפך כמו דבש וזה פורטיס למי שלא זיהה (המממ...כולם?) מקווה שלכולנו תהיה שנה טובה

Paranoid Y

New member
שנה טובה, שנה מצויינת...

שתהיה אחלה שנה!! ושיבוא כבר החורף!! יאללה!! שנה טובה:>

artvandaly

New member
אושר

MSN 8 with e-mail virus protection service: 2 months FREE* http://join.msn.com/?page=features/virus

Another Girl

New member
שנה טובה לכם, שכנים יקרים ../images/Emo13.gif

שתמשיכו גם השנה להתעסק במה שאתם יודעים לעשות הכי טוב,והוא-להרחיב את אופקינו ללא היכר... שנה טובה ומוצלחת

subotaj

New member
שנה טובה!../images/Emo55.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo168.gif

למעלה