שנה טובה פורום "ראש גדול" (1140) מאחל לכם שנה טובה, מתוקה, פורייה ומוצלחת!|דגש| פורום "ראש גדול".
י ילד רע 15 New member 21/9/06 #1 ../images/Emo75.gif שנה טובה ../images/Emo37.gif פורום "ראש גדול" (1140) מאחל לכם שנה טובה, מתוקה, פורייה ומוצלחת!|דגש| פורום "ראש גדול".
../images/Emo75.gif שנה טובה ../images/Emo37.gif פורום "ראש גדול" (1140) מאחל לכם שנה טובה, מתוקה, פורייה ומוצלחת!|דגש| פורום "ראש גדול".
מ מאור כהן1 New member 22/9/06 #2 ../images/Emo86.gifהאלופה מסתיימת...../images/Emo86.gif האלופה מסתיימת... ומתחילה עונה חדשה! שנה טובה ומתוקה מפורום 1500
../images/Emo86.gifהאלופה מסתיימת...../images/Emo86.gif האלופה מסתיימת... ומתחילה עונה חדשה! שנה טובה ומתוקה מפורום 1500
G Galaxy Girl New member 22/9/06 #3 שאלה ../images/Emo13.gif האם יש איזושהי דרך ליצור קשר עם דרור נובלמן דרך כתובת אימייל או כתובת מעריצים? שנה מתוקה לכלם! נעמה
שאלה ../images/Emo13.gif האם יש איזושהי דרך ליצור קשר עם דרור נובלמן דרך כתובת אימייל או כתובת מעריצים? שנה מתוקה לכלם! נעמה
ק קלמנטינה מיכל New member 23/9/06 #9 ../images/Emo220.gifאת יודעת (או מישהו אחר פשוט לא היה לי כוח לסגור את ההודעה הזאת ולפתוח חדשה ואני מניחה שאת תדעי ) מתי מתחילה העונה השנייה של האלופה? מיד אחרי שזאת נגמרת או לא?
../images/Emo220.gifאת יודעת (או מישהו אחר פשוט לא היה לי כוח לסגור את ההודעה הזאת ולפתוח חדשה ואני מניחה שאת תדעי ) מתי מתחילה העונה השנייה של האלופה? מיד אחרי שזאת נגמרת או לא?
נ נעה של ה י ם New member 23/9/06 #10 לא מיד אחרי, כי עוד לא התחילו לצלם/לכתוב אותה. לדעתי היא תתחיל מתי שכל הטלנובלות מתחילות, בסביבות מרץ-אפריל.
לא מיד אחרי, כי עוד לא התחילו לצלם/לכתוב אותה. לדעתי היא תתחיל מתי שכל הטלנובלות מתחילות, בסביבות מרץ-אפריל.
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 22/9/06 #4 גם לכם../images/Emo9.gif../images/Emo74.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
H hello1212 New member 22/9/06 #5 ../images/Emo74.gifשנה טובה מקומונת צחוקים דאחקות קומונת צחוקים דאחקות