שאלת סקר

O r a c l e

New member
../images/Emo75.gifשאלת סקר../images/Emo45.gif

כמו שאתם שמים לב, אני מנסה בכל כוחי לעודד את הפורום שמת לנו בין האצבעות ואפילו לא לאט... אז נסו להתגייס ולהחיות קצת את המקום הזה עד שאלאניס תועיל בטובה לשחרר משהו חדש (או לפחות עד ההופעה הקרבה בניפ טאק
). אז בואו נגיע לעיקר: כמו שראיתי פה, אנשים נוטשים את אלאניס עם הזמן, אבל בכל זאת אני בטוח שעדיין יוצא לכם לשמוע אותה מתישהו- הרי אהבה למוסיקה לא פשוט נעלמת כלא הייתה, נכון?
אז הסקר המאולתר הזה הוא:
לאיזה שיר של אלאניס, כל שיר שהוא, אתם מתחברים בימים אלו הכי הרבה?
חייב להיות לפחות אחד שמתאר פחות או יותר את מה שהולך לכם כרגע בחיים. יהיה נחמד אם גם תסבירו למה ולא סתם תשאירו שם של שיר ותלכו.
ונו, יאללה, כדי למשוך עוד אנשים- מלבד אלאניס, איזה שיר של אומנים אחרים, הכי מתחבר אליכם כיום? אני מקווה שזה יפיח קצת רוח חיים פה, כניראה שאני מקווה ליותר מידי אבל אני לא מתכוון להתייאש! שתפו פעולה- בבקשה!!! ליאור

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif אני בתקופת פיונה אפל..

אז a mistake the child is gone paper bag EM [אקסטרודנרי משין.
] אממ..הרבה.
וכל מיני תחושות שונות.
מבחינת אלאניס..
אני לא יודעת.
אולי אממ..hand in my pocket ו thank you אין לי כוח להסביר.
וגם. בלה. לא הפסקתי לשמוע אלאניס לחלוטין..פשוט קצת לא מתאים לי עכשיו..
שתוציא כבר משהו חדש ומעולה!!
זהו.
לא רוצה לפרט על חיי..

Jagged chaos

New member
../images/Emo122.gifאני בתקופת פרל ג'ם

לא שמעתי אלאניס איזה שנה בשביל לקבל תרפיה מהמוזיקה שלה.... אז הבחירה הפכה להיות "אוביקטיבית" לגבי מה אני חושב שהשירים המבריקים שלה - the couch, one, unsent

Rוית

New member
אני לא שומעת משהו קבוע בזמן האחרון

גם לא את אלאניס.. אבל בדיוק היום שמעתי שיר שאני מאוד מאוד אוהבת והוא תמיד נוגע בי ואתם מכירים שיש שיר נוגע כזה שלא שמעתם הרבה זמן ואז פתאום אתם שומעים?
בכל מקרה, השיר הוא של להקת lifhouse אבל הם הוציאו אותו כשהם עוד היו ידועים בתור blyss (כן כן, ככה. יש סיפור מאחורי הטעות כתיב הזאת, נדמה לי כבר היתה להקה בשם bliss אז הם אילתרו, או משהו כזה.) ולשיר קוראים Storm והוא פשוט מדהים.. ממליצה בחום בכלל על ליפהוס.. הם מהרשימה אמנים המובילה שלי...

AlanisJunkie

New member
אני לקחתי סיבוב חד לאייטיז

לאיזור הפופ המגניב וההמוני, וכרגע אני בעיקר שומע את מדונה בשיריה המוקדמים. EVERYBODY פשוט מדליק, Causing A Commotion בכלל מהמם ועוד ועוד. לא שירים עמוקים כמו אצל אלאניס, ממש לא - אבל פשוט שירים כיפיים, וריקודים מהממים, וכרגע זה מה שעושה לי את זה. :) פשוט נורא כבד לי כרגע להתעסק בטקסטים, אלאניס-טורי-פיונה וכו' עדיין אהובות עלי מאוד, וכרגע לקחנו הפסקה שני הצדדים. :) שיר של אלאניס שמאוד התגעגעתי אליו בימים ועושה לי טוב להאזין לו הוא you learn. :)

Jagged chaos

New member
חחח יוסי ../images/Emo47.gif

איש מלך אתה למרות שאני אנטי-אייטיז
מכיר במקרה את bird of paradise (סנוו וויט) ו-everybody's gotta learn sometime (קורגיס)?... שני השירים ממש טובים מהאייטיז.... ואתה לא אמור להיות רוקר כמו שמגדירים ילדים בכיתה ח-ט' שאומרים "פאק!! הוא שומע אלאניס מוריסט!
איזה רוקר מסריח" (אצלי אמרו את זה תמיד הערסים שהפכו לסטלנים בגיל 16)....

אני בזמן האחרון שומע המון

GOLDFRAPP להקה מדהימה וממולצת לכווולם!!! מישהו מכיר\שומע?

O r a c l e

New member
מכיר שיר אחד

הידוע שלהם לפחות אצלי... strict machine ולא אהבתי אותו.

O r a c l e

New member
קצת פספסנו את הרעיון פה...

כי בסוף יצא שלא אומרים על שיר של אלאניס אלא על אומנים אחרים...

smgfan

New member
אני בתקופה האחרונה

לא שומעת שירים ממש - אם כבר אז בעיקר שאקירה (2 האלבומים האחרונים שלה מדהימים!! במיוחד הספרדי
) שיר של אלאניס שנורא עושה לי את זה עכשיו זה - Uninvited - בלי קשר שהוא שיר פשוט ענק! הוא גם מתאים למה שאני עוברת כרגע - אז זה הרבה יותר חזק!!

infatuation

New member
אני אני שומעת אלאניס!!!

חחחח טוב לא בקביעות אבל אם אני כבר מכניסה דיסק למחשב זה אלאניס. ולאחרונה אני במצב רוח לSFIJ באופן כללי. חודש קצת עצבני ולא נעים עובר עלי. עבודה מעצבנת עם שעות חרא, ומרגיש לי קצת כאילו כולם מתים לי. זה התחיל מהחתולות שלי, וסבתא שלי, והכלבה שלי, ועכשיו סבא של חבר שלי... וכרגע נמצאת בטיפול נמרץ אמא של בנזוג של אמא שלי. קיצור אני בחצי שנה ה אחרונה מחכה כל הזמן ל-טלפון... לא באמת בצדק זה פשוט נראה לי טראומה כזו:/ קיצר... קקה.

SPFAN

New member
אני שומע עכשיו אוונסנס, בעיקר :)

פתאום חזרתי אליהם, אחרי שנה בערך שהדיסק היה מונח בקופסא שלו בשלווה על המדף. כנראה שזה בגלל הדיסק החדש שעומד לצאת, עשה לי חשק לשמוע אותם שוב
וכרגע... בעיקר מתחבר לImaginary וMy Immortal. שירים מדהימים, כאלה עם מלא זיכרונות מאחוריהם
ואצל אלאניס בעיקרון עכשיו אני שומע את כל SFIJ
אבל זה בגלל שבניגוד לרוב האנשים פה, אני לא וותיק בהיסטוריה שלי עם המוזיקה של אלאניס
את SFIJ קיבלתי רק לפני חודש, אני עדיין בתקופת השמיעה הראשונית עד שאני אכיר את כל השירים

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gifsupposed אלבום מבריק...

הכי טוב שלה לטעמי... אם תשמע אותו באוזניות תוכל לגלות בהמון שירים קולות מגניבים שלא שמעת.... נסה את זה ב-one, can't not , front row.... אנסנט בכלל שומעים צלילים שלא שמעת לפני... אלבום אחד האנדרייטד וטוב שכך...

SPFAN

New member
תמיד אני שומע דיסקים בהתחלה

רק בדיסקמן עם אוזניות
זה פשוט נותן לי להתרכז יותר במוזיקה, לא שזה פשוט יהיה ברקע.

SPFAN

New member
SP זה סימפל פלאן ../images/Emo13.gif

נו, מעריץ של סימפל פלאן. (אל תשאל/י
)

Jagged chaos

New member
סימפל פלאן....

שייכת לאותו ז'אנר להקות פאנק אמריקאיות צעירות שאני לא יכול לסבול
... יחד עם סאם41, אבריל לאבין, גוד שארלוט... מה שרע בלהקות האלו זה שנשמע כאילו מקסימום האיידולים המוזיקאליים שלהם הם בלינק182...ובמקרה כזה...זה ממש רע

o0Invisible0o

New member
בגלל שכמעט ולא דיברנו על אלאניס..

אני אנצל את השרשור בשביל לשאול על להקה אחרת- ג'טרו תול או איך שלא כותבים את זה בעברית..
מה דעתכם עליהם?
ידיד שלי התאהב. ויש לו בדר"כ טעם טוב.
אבל עליכם אני סומכת יותר.

isw

New member
אם זה כבר הפך לשרשור המלצות אז אני

חייבת להמליץ לכם על להקה קנדית בשם great lake swimmers ואלבומם [השני] הנפלא bodies and minds. מוזיקה שקטה כזאת שגיליתי את האמת לפני די הרבה זמן אבל רק לאחרונה התחלתי לשמוע ברצינות והיום קניתי את הדיסק- שלדעתי ניתן להשיג כמובן רק בתו השמיני... בכולופן- ממש ממש מומלץ תנסו! אה וגם- רג'ינה ספקטור- אז שמעתי את הדיסק החדש שלה והוא ממש כייפי- כאילו לא עמוק כמו האלבומים של פיונה אבל בהחלט מאוד מזכירה אותה בקול ולפעמים בסגנון- כדאי. זהו- שנה טופה לכולם!!

למעלה