אז גמאני יגיד גמר חתימה טובה וצום קל! אני גם צמה חחח רציתי לצום מהיום (אני בדיאטה) אז חברות שלי צעקו עליי חחחח הם אמרו שאני עוד אתעלף... למה את לא צמה הדרו'ש?..! חחחחחח את לא עומדת בזה בטח הא? אני כבר מכיתה ד' צמה...
שאפילו שיש את המסורת הזאת של לצום וכל זה אני לא מאמינה שצום יכול איכשהו לכפר על חטאים... ואני מכירה הרבה דרכים אחרות לכפר על החטאים... (בכל מקרה אנלא נועלת נעלי עור חוץ ממגפי רכיבה...)
יש ימים שלפני המוות שמתחרטים על מה שלא עשינו... אבל אז מאוחר מידיי... אז באמת, לפני שיהיה מאוחר כדאי לאנשים לצום, אבל אם לא בא לה אז היא לא חייבת, היא פשוט תעשה מה שמתחשק לה! היא לא חייבת לצום, ואם היא לא מאמינה בזה אף אחד מלבדה לא יכול להבין אותה...כל אחד ודעתו--> אני לא שופטת אף אחד, חוצמזה זה לא אומר שהבנאדם הוא לא אחלה של בנאדם אם הוא לא מאמין במשהו...
אבל יש המון אנשים שבימייהם האחרונים לחייהם מאוד התחרטו על דברים שהם לא עשו... אולי את תביני את זה בבוא הזמן--> ושוב, אני אומרת שאני לא שופטת אף אחד, כל אחד והשיקולים שלו....
אני לא אבין את זה בבוא הזמן. כמו שאת לא תביני בבוא הזמן על מה אני מדברת. את באמת מאמינה שהדבר האחרון שבן אדם חושב עליו כשהוא מת זה" יו למה לא צמתי ביום כיפור?"
כיפור אלא על החטאים שהוא עשה, אבל ברצינות איך יש לאדם נשמה? אין יש לו רגש ומוח? מה, זה יכול להיות מולקולות? כאילו ברצינות, מי עשה שיהיה לנו עצים, פירות ואדמה? או שמיים כל כך גבוהים? מי? החייזרים?
לכי תלמדי ביולוגיה זה עוזר. לפני הכל היה ים בתוך היה היה פלקנטון שביצעו את הפוטוסינתזה הראשונה בעקבות הפוטוסינתזה נוצרה האטמוספרה ואז היה אפשר לנשום וככה נוצרו עוד חיים.