צום קל לכולם!

nookit

New member
חחחח תודה ו...

אז גמאני יגיד גמר חתימה טובה וצום קל! אני גם צמה חחח רציתי לצום מהיום (אני בדיאטה) אז חברות שלי צעקו עליי חחחח הם אמרו שאני עוד אתעלף... למה את לא צמה הדרו'ש?..! חחחחחח את לא עומדת בזה בטח הא? אני כבר מכיתה ד' צמה...

Hadar Depp

New member
אנלא צמה בגלל ש...(תהיו במתח)

שאפילו שיש את המסורת הזאת של לצום וכל זה אני לא מאמינה שצום יכול איכשהו לכפר על חטאים... ואני מכירה הרבה דרכים אחרות לכפר על החטאים... (בכל מקרה אנלא נועלת נעלי עור חוץ ממגפי רכיבה...:p)

nookit

New member
חחח אבל מתוקה

זה מענה את הגוף, את עוברת יסורים בגללל החטאים שלך... וזה זה מזה קשה להבנה... אבל אם יסבירו לך את זה טוב אני מאמינה שאת תצומי איי פעם :)

Hadar Depp

New member
אני חושבת שאולי אני ינסה מתישו לצום

אבל אולי אפילו שאני אצליח לצום ישמצב שאני לא יבין בשביל מה עשיתי את זה... אני יכולה לצום גם בלי סיבה...לא אכפת לי איזה יום זה..

Hadar Depp

New member
למי אמרת?...

אני שמעתי את הביטוי וגם מאמינה בו... זה האנשים האחרים מנסים להטיף לי שאני צריכה לעשות את זה כי מסורת...ובלה בלה בלה...

nookit

New member
את צודקת אבל...

יש ימים שלפני המוות שמתחרטים על מה שלא עשינו... אבל אז מאוחר מידיי... אז באמת, לפני שיהיה מאוחר כדאי לאנשים לצום, אבל אם לא בא לה אז היא לא חייבת, היא פשוט תעשה מה שמתחשק לה! היא לא חייבת לצום, ואם היא לא מאמינה בזה אף אחד מלבדה לא יכול להבין אותה...כל אחד ודעתו--> אני לא שופטת אף אחד, חוצמזה זה לא אומר שהבנאדם הוא לא אחלה של בנאדם אם הוא לא מאמין במשהו...

Hadar Depp

New member
אף פעם לא מאוחר לצום..

וזה באמת החלטה שלי... אבל תאמיני לי שעוד הרבה אנשים מאמינים שזה לא יעזור אם תצום ביום כיפור או בכל יום אחר...

מאיפה? כבר מתת שאת יודעת?

כל אדם הוא אחראי לגופו לך אין שום זכות להגיד לאנשים מה כדי להם ומה לא. אמונה זה דבר אישי מאוד. חבל ש90 אחוז מהמאמינים לא מבינים את זה.

nookit

New member
נכון...

אבל יש המון אנשים שבימייהם האחרונים לחייהם מאוד התחרטו על דברים שהם לא עשו... אולי את תביני את זה בבוא הזמן--> ושוב, אני אומרת שאני לא שופטת אף אחד, כל אחד והשיקולים שלו....

מותק אני אתאיסטית

אני לא אבין את זה בבוא הזמן. כמו שאת לא תביני בבוא הזמן על מה אני מדברת. את באמת מאמינה שהדבר האחרון שבן אדם חושב עליו כשהוא מת זה" יו למה לא צמתי ביום כיפור?"

Hadar Depp

New member
תכלס...

יש הרבה דברים אחרים לחשוב עליהם לפני אתה מת... (לא שאני יודעת..אבל ככה אני חושבת...)

nookit

New member
הוא לא חושב למה הוא לא צם ביום...

כיפור אלא על החטאים שהוא עשה, אבל ברצינות איך יש לאדם נשמה? אין יש לו רגש ומוח? מה, זה יכול להיות מולקולות? כאילו ברצינות, מי עשה שיהיה לנו עצים, פירות ואדמה? או שמיים כל כך גבוהים? מי? החייזרים?

אבולוציה עשתה לנו את הדברים האלה

לכי תלמדי ביולוגיה זה עוזר. לפני הכל היה ים בתוך היה היה פלקנטון שביצעו את הפוטוסינתזה הראשונה בעקבות הפוטוסינתזה נוצרה האטמוספרה ואז היה אפשר לנשום וככה נוצרו עוד חיים.

nookit

New member
אההה וזה מה שגורם לנו

לחשוב, להריח, לטעום, להנות, לחבק ולהתרגש?

המוח שלנו גורם לנו חמודה

אלו פעולות שכל יונק פשוט מבצע. ואפילו עופות ובע"ח אחרים ושוב אני ממליצה לך לקחת שיעורי ביולוגיה

למעלה