סקר סופ"ש

YA2007

New member
../images/Emo75.gif סקר סופ"ש ../images/Emo74.gif

והפעם:
שיר השבוע של יהודית:
שיר השבוע הישראלי:
"מה שהיה, כמו לא היה"- רגע שהיה השבוע ותרצו לשכוח/להדחיק:
"מי יאיר לי את הדרך ועליי ישמור"- מי האדם ששימח אתכם השבוע:
"ממלמלת לעצמי מין מנטרה כזאת"- משפט השבוע:
"בלילות הסתיו נופל ביערים עלה לא נראה"- אוהבים/שונאים את הסתיו:
"משנה לשנה אני הולכת ונרגעת"- תוכניות לראש השנה:
"חושבת איך כמעט היה וכבר עבר"- האירוע הטוב של השבוע:
"ומענן תרד עלינו קשת"- ציפיות ואיחולים לשבוע הקרוב: שיהיה לכולנו סופשבוע קריר ונעים

"אני פתוחה לרוחות, חשופה לסופה..."

שיר השבוע של יהודית: "ליבי אומר" שיר השבוע הישראלי: "כמה טוב שבאת הביתה" / אריק איינשטיין (למרות שרק מחר אני נוסעת לראשונה מזה שבועיים). "מה שהיה, כמו לא היה"- רגע שהיה השבוע ותרצו לשכוח/להדחיק: ההתפטרות הנוראית שלי והיחס המגעיל שקיבלתי. (כמובן שתוך שעתיים וחצי התחננו שאני לא אלך
) "מי יאיר לי את הדרך ועליי ישמור"- מי האדם ששימח אתכם השבוע: (לקח לי זמן לחשוב מאיפה המילים האלה...
) היו הרבה :) ורובם כאן. אחת העיקריות היא ליבי, שהייתה לנו וואחד שיחה מלב אל לב באמצע הלילה
"ממלמלת לעצמי מין מנטרה כזאת"- משפט השבוע: "אל את פנייך תהפכי"... של יענקל'ה רוטבליט, מ"שיר השבוע של יהודית" שלי
"בלילות הסתיו נופל ביערים עלה לא נראה"- אוהבים/שונאים את הסתיו: חולעעעע על הסתיו (ונהיית חולה ממנו). "משנה לשנה אני הולכת ונרגעת"- תוכניות לראש השנה: ביתתתתת!! משפחה! יש לי חופש! "חושבת איך כמעט היה וכבר עבר"- האירוע הטוב של השבוע: עשיתי מטווח עם עוזי... (הנשק, לא הבנאדם), יריתי 50 כדורים ושמרתי את המטרה כאן אצלי בשביל להתגאות באיזה מגניבה אני (פגיעות אדירות). "ומענן תרד עלינו קשת"- ציפיות ואיחולים לשבוע הקרוב: קודם כל - איחול לכולם! שנה טובה ומצויינת, הרבה הגשמה עצמית והמון המון אהבה. ושיהיה שבוע מגניב :)

YA2007

New member
"סתיו, סתיו, סתיו" ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של יהודית: "סנטה קלרה" (שודר הבוקר ברדיו
) שיר השבוע הישראלי: "אמצע ספטמבר", גלי עטרי רגע שארצה לשכוח: כמה קטעים לא נחמדים בכלל בעבודה
האדם ששימח אותי השבוע: כמה אנשי מינהלה נחמדים במיוחד באוניברסיטה שעזרו לי לארגן מערכת לשנה הקרובה
משפט השבוע: "אתה זקוק לחופש הזה", ששמעתי מכמה אנשים קרובים
יחס לסתיו: הוא פשוט הגיע בזמן...בייחוד הסתיו הירושלמי, קר במיוחד כמו שאני אוהב
תוכניות לראש השנה: לחזור הביתה מהחופשה, לנוח, לישון וללכת להופעה של נורית גלרון בירושלים
האירוע הטוב של השבוע: או שמא האירוע ההזוי- ראיתי ארנב ענק מסתובב ברחוב ליד הבית בשעת לילה מאוחרת
ציפיות ואיחולים לשבוע הבא: לנוח באילת
כמה שאפשר, לצבור אנרגיות לשנה החדשה ולתקופת החגים
שבת שלום ושנה מעולה לכולנו

אנוכי

שיר השבוע של יהודית: סיפור מותם של עלמה ועלם שיר השבוע הישראלי: לילה/שלום חנוך "מי יאיר לי את הדרך ועליי ישמור"- מי האדם ששימח אתכם השבוע: נור "בלילות הסתיו נופל ביערים עלה לא נראה"- אוהבים/שונאים את הסתיו: העונה האהובה עלי "משנה לשנה אני הולכת ונרגעת"- תוכניות לראש השנה: פסטיבל בקיבוץ

ToMeTiN

New member
שבת שלום, שלום שבת?

שיר השבוע של יהודית - "בעדן ילדים". החתימה של מיכלי עשתה לי חשק לראות את "ילדות" אבל לא היה לי זמן, אז הסתפקתי בבעדן ילדים שיש לי במחשב:) שיר השבוע ישראלי - "שוקו חם" - שוקולד מנטה מסטיק. אלבום השבוע (כן, הוספתי, אז מה?
)- "תיכף אשוב" חוה אלברשטיין. משפט השבוע - "הירח אוהב לאהוב אוהבים" (מתוך "היה או לא היה" שכתב אלכסנדר פן) אוהבים/שונאים את הסתיו - אוהבת מאד תוכניות לראש השנה - אין משהו מיוחד... ציפיות לשבוע הקרוב - לסיים (סוף סוף) את הפרוייקט איחולים לשבוע הקרוב - שנה טובה:)

ToMeTiN

New member
תיקון משפט../images/Emo9.gif

"הירח אוהב לאהוב אהובים"

אני

שיר השבוע של יהודית: "טיול בשדירה".. שיר השבוע הישראלי: "ערב עירוני" "מה שהיה, כמו לא היה"- רגע שהיה השבוע ותרצו לשכוח/להדחיק: חח אולי הרגע שבו הודיעו לי שיש לי בשבוע הבא מבחן על חצי מהתנ"ך?! "מי יאיר לי את הדרך ועליי ישמור"- מי האדם ששימח אתכם השבוע: [מאיפה השורה הזאת?] החברות! כל כך התגעגעתי להווי של ההפסקות.. "ממלמלת לעצמי מין מנטרה כזאת"- משפט השבוע: אל תיתן לאף אחד להלחיץ אותך! "בלילות הסתיו נופל ביערים עלה לא נראה"- אוהבים/שונאים את הסתיו: כל מה שקשור בקור ואפלוליו גורם לי עצב. כן- גם הלילה.. "משנה לשנה אני הולכת ונרגעת"- תוכניות לראש השנה: אין משהו מיוחד בינתיים.. "חושבת איך כמעט היה וכבר עבר"- האירוע הטוב של השבוע: ירדתי ל4 יחידות מתמטיקה! וגיליתי במקרה איך מֶנָקְדִים במחשב.. "ומענן תרד עלינו קשת"- ציפיות ואיחולים לשבוע הקרוב: שימשיך כמו שעכשיו... להית', הלכתי לראות עדי אשכנזי!!!

PianoGirl20

New member
עונה, בתקווה שכאב הראש ייעלם..

שיר השבוע של יהודית: בך לא נוגע שיר השבוע הישראלי: עוד ניפגש. "מה שהיה, כמו לא היה"- רגע שהיה השבוע ותרצו לשכוח/להדחיק: האמת שהיו לא מעט כאלה השבוע, אבל מעדיפה להשאיר בצד. "מי יאיר לי את הדרך ועליי ישמור"- מי האדם ששימח אתכם השבוע: האמת?... מיכל ממש שימחה אותי, (ואני לא מעתיקה ממנה!) פשוט באמת הייתה לנו שיחה ממש טובה השבוע וזה עשה לי טוב, במיוחד שהייתי קצת מדוכאת. "ממלמלת לעצמי מין מנטרה כזאת"- משפט השבוע: "בלילות הסתיו נופל ביערים עלה לא נראה"- אוהבים/שונאים את הסתיו: באופן עקרוני אני בנאדם של קיץ ואביב, שמיים כחולים ולבלוב, אז הסתיו זו עונה שקצת פחות מדברת אליי, אבל בזמן האחרון אני כבר קצת מתגעגעת ומחכה שזה יגיע...מקווה שהפעם גם יהיה סתיו/חורף רומנטי לפחות..
"משנה לשנה אני הולכת ונרגעת"- תוכניות לראש השנה: כבר לתכנן?... כשזה יגיע נראה...בטח לאכול הרבה גפילטע פיש או משהו כזה... "חושבת איך כמעט היה וכבר עבר"- האירוע הטוב של השבוע: עשיתי שופינג עם חברה ויצאתי עם כמה בגדים יפים שנראים עליי ממש טוב, ומבחינתי זה כבר אירוע. (אני בדרך כלל שונאת לקנות בגדים וגם לא מוצאת כלום..). "ומענן תרד עלינו קשת"- ציפיות ואיחולים לשבוע הקרוב: פשוט להרגיש טוב, פיזית ונפשית. אמן!!!

PianoGirl20

New member
חח, רציתי לרשום

מיכלי, אבל בסוף הורדתי את ה-י' כי אני לא רגילה לקרוא לאנשים בשמות חיבה...אבל מעכשיו את רק מיכלי! רישמית!...

למעלה