סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo75.gifסקר חדש../images/Emo75.gif

עבר קצת יותר מחודש מאז הסקר האחרון בפורום והגיע הזמן לסקר חדש- איזה פורמט אתם הכי אוהבים
מעדיפים את איידול, דה וויס או אקס פקטור? הצביעו, השפיעו וספרו למה
בסקר הקודם בחרנו את האלבום שאנחנו הכי מחכים לו. קלי קלארקסון קיבלה הכי הרבה קולות
האלבום שלה ייצא ב-24 לאוקטובר.
לכל מי שהצביע

X פקטור

אני אוהבת שיש אפשרות לכל הגילאים להתחרות וגם להרכבים, אבל אני לא מכירה את ההמשך של התכנית, כי זאת הפעם הראשונה שאני רואה, אז אין לי מושג מה קורה בשידור החי, בינתיים אני יותר אוהבת אותה. את איידול אגב אני יותר אוהבת מTHE VOICE

Mikey Weiss

New member
!!!!!!! זה הפורמט שהתחיל במקביל לאיידול

ורץ באיזה שמונים אלף מדינות בעולם, כולל השתי עונות של פיים אקדמי בבריטניה, וכל העונות של תכנית ריאליטי השירה הכי טובה אוור, אופרסיון טריונפו (סטאר אקדמי הספרדי), והיה מעולה גם בגרסא הצרפתית שלו והביא כמה כוכבי ענק לצרפת. http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Academy#Star_Academy_around_the_world

Mikey Weiss

New member
אה, ואקס פקטור, בקלות.

הפורמט של The Voice מטופש לדעתי וממש לא היה לי כוח לתכנית. ואת הפורמט של איידול תמיד שנאתי. זה בין אקס פקטור לסטאר אקדמי אצלי, כשהאקס פקטור מנצח כי אני חושבת שמבחינת גיוון מוזיקלי בכל הארצות שזה היה בהן זה אפשר הכי הרבה גיוון ואנשים מעניינים, ואני ממש אוהבת את הקטגוריה של הלהקות. פחות בבריטניה (ובטח גם ארה"ב), אבל ברוב הארצות קטגוריית הלהקות היתה תוספת ברוכה שהביאה הרבה דברים מגניבים ומקוריים לתכנית.

is00

New member
The Voice.

לשם שינוי פורמאט בלי השלב המגוחך, הארוך והמ-ש-ע-מ-ם של האודישנים והניפויים עד ל"נבחרת" והכי טוב - המאמנים שלטעמי עושים את ההבדל! אז מה אם הגיוון של הכישרונות לא כזה גדול? בינתיים אנחנו רואים כמה "כוכבים" צמחו מ-AI ו- TXF אחרי שהעונה הסתיימה.

jess r

New member
איזה כוכבים צמחו מTV?

עוד מוקדם בכלל לדבר על צמיחה, אבל ההימור שלי הוא שלא יהיה הבדל משמעותי בין איך שתראה הקריירה שלהם ולאיך שנראת הקריירה של יוצאי איידול וכדומה.

is00

New member
לזה צריך לתת זמן.

ל- AI היו 10 שנים, ל- TV רק עונה אחת. צריך לחכות ולראות.

Mikey Weiss

New member
אבל זה בגלל שזה היה ממש טרי אז, כל העניין של

איידול. זה כבר לא עובד ככה.

LeAnnDylan

Well-known member
אל תמעיטי בערכה../images/Emo69.gif

קלי הצליחה להוכיח את עצמה הרבה מעבר לשעה שאחרי הזכיה באיידול.

Mikey Weiss

New member
למה להכניס לי מילים לפה? לא קשור למה שאמרתי

קלי מדהימה והייתה הפייבוריטית שלי אז ואני מתה עליה, אבל זה לא קשור לדיון כאן. אי אפשר לצפות ממישהו מThe Voice שיפרוץ במהירות שבה קלי פרצה, אפילו אם מדובר באותה רמת כשרון. לא שזה לא אפשרי, אבל שמונים עונות של תכניות כשרונות אחרי איידול 1, האלמנט של צריכה מיידית של קהל בגלל ההצלחה באיידול כבר לא קיים. אני לא יודעת להגיד לך שקלי היתה מצליחה באותה מהירות - או בכלל - אם היא היתה משתתפת באמריקן איידול 7. המציאות היום היא שונה ממה שהיתה אז.

LeAnnDylan

Well-known member
איידול

חייבת לציין שמאוד כיף ומרענן לי לראות את הפורמט של האקס פקטור אבל בעיניי עצם העובדה שמספר הקבוצות והאוברז הוא קבוע מראש, זה מכניס אנשים שלא בהכרח היו מגיעים לתוכניות החיות כ"ברירת מחדל". ז"א אם באיידול היו יכולים להיבחן אנשים בכל הגילאים, אני לא חושבת שג'וני לדוגמה, היה מגיע לטופ 24 אפילו. לט אלונג טופ 12. וגם הקבוצות לא בהכרח מדהימות או טובות יותר מאמני סולו. הפורמט של איידול מיושן ו"מרובע" אבל אני אוהבת אותו (כל עוד זה לא טופ 36) בכל אופן הפורמט של האקס גם טוב ונחמד בעיניי ואני מחבבת אותו אבל אין כמו איידול. את הפורמט של The Voice אני שונאת.

LeAnnDylan

Well-known member
מכל בחינה אפשרית

בעיקר בגלל שעוד לא הספקתי ליהנות מהמתמודדים וכבר התוכנית נגמרה. אני לא זוכרת אף אחד משם בגלל שהכל כל כך מהיר ונורא קשה לי להיקשר למתמודדים לאחר התוכנית כשלא הספקתי לראות מי הם ומה הם שווים. אני לא אוהבת שהמאמנים לא מתפקדים גם על תקן שופטים ולא נותנים למתמודדים ביקורת בונה או מעירים להם על ביצוע גרוע. ושלב הראש בראש לגמריי מיותר מבחינתי. בוא נאמר שאם צריך לבחור משהו שאני כן אוהבת בפורמט זה יסתכם בשתי מילים: בלייק שלטון.

נוש14

New member
אוי אני ממש צריכה לחשוב על זה...

מבחינתי זה בין THE VOICE לTXF. איידול מבחינתי קצת מיצה. לTHE VOICE יש קונספט מרענן שממש התלהבתי ממנו בהתחלה אבל אחרי האודישנים כבר נהיה שם די בלאגן מה שגרם לי לנטוש באמצע וTXF מעניינת אותי נכון לעכשיו אבל זה ממש ההתחלה אז אי אפשר עוד לדעת... טוב, יאללה. נלך על TXF. אצה להצביע

jess r

New member
איידול לנצח ../images/Emo47.gif

באקס פקטור יש יותר מידי זקנים, וחלק מהקטע של לראות את התוכניות האלו זה להזיל ריר על זמרים צעירים וחתיכים (טוב נו... זמרות
), חוץ מזה שבהוליווד יש תאריך תפוגה לזמרים\שחקנים וכו', והוא מגיע בערך בגיל 30 (בהנחה שלא התפרסמת לפני ואתה כבר מישהו מוכר בגיל הזה). אכזרי - אבל זו המציאות ולא נראה לי שאקס פקטור תשנה אותה. בקשר ללהקות - מה שאני אוהבת באיידול זה שאפשר לעקוב אחרי מישהו ולהתאהב בו ולהיקשר אליו ואני לא רואה שזה קורה לי עם להקה. כאילו לא רואה את עצמי שלהקה תהיה הפייבוריטים שלי, אז לא חסרות לי הלהקות בפורמט של איידול. "דה וויס" יותר מידי מתיימרת להיות משהו שהיא לא מבחינתי (כל ה"אנחנו טובים מאיידול, אודישנים עיוורים וכו' וכו"'), בסופו של דבר הקהל מצביע והקל לא עיוור, והשופטים שם ממש לא לטעמי - אדם לוין ילד בן 12, בלייק שלטון טיפש, סי לו קריפי וכריסטינה... לא מזיזה לי כזה. נראת קצת צבועה. וכמו שדילן אמרה התוכנית קצרה מידי. איידול - כן, היא ערימת קיטש אמריקקי, מסחטת דמעות, הפקה אובר דרמטית, שופטים לא הוגנים ולרוב חסרי תועלת וריאן סיקרטס אחד - אבל היא מצחיקה, היא קיטשית ברמה הנכונה, היא מעצבנת בטירוף באופן שלא הייתי מסוגלת בלעדיו, היא מבדרת בטירוף גם כשהיא לא קולעת לטעמי והכי חשוב - היא מגיעה בתוספת "איידולוניס", ו, לפחות ב-2 העונות האחרונות, זאת היתה סיבה מצויינת לראות איידול.

למעלה