סופ"ש קסום!

../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש:אין. שיר/י השבוע לא של נייטוויש:כל השירים מהאלבום החדש של קמלוט. חרשתי עליו כמו מטורפת. אמן/אלבום השבוע:
Kamelot-Poetry For The Poisoned משהו טוב שקרה השבוע:הוא היה קצר. משהו רע שקרה השבוע:אנשים אכזבו אותי. אבל נו, מה חדש? תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:אין ממש. ספר/סרט/סדרת השבוע:סרט-נערה עם עגיל פנינה, המתאבק. סרטון השבוע:הסרטון של הבולדוג הצרפתי המתוק בשער של תפוז. משחק השבוע:אין המלצת השבוע:תאכלו עוגת ביסקוויט
ציטוט/י השבוע:לא זוכרת תמונת השבוע:אין מה אתם שומעים עכשיו?Masterplan-Under The Moon אחר:............ שאלת השבוע - איזו מטרה הייתם רוצים להעמיד לעצמכם לשנה הקרובה?להתקבל ללימודים...נראה לי.

:)

אמן/אלבום השבוע: WLB של טאריה משהו טוב שקרה השבוע: חופש של 4 ימים
הגיעו 2 מחשבים עובדים לביתנוער במקום 2 מקולקלים. נטע התווסף להדריך איתנו (בו'-ז'), 3 מדריכים עדיפים על 2.
אוכל טעים בבית.
משהו רע שקרה השבוע: פפף, בלגן עם המשמעת עם הילדים. P: וסתם כל מיני תחושות. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: 5 ימים רצופים עם הילדים בפעם הראשונהX_X מקווה שיהיה טוב, שילך חלק, שהם יתחילו לשים עלינו ולהקשיב לנו, שנצליח לעמוד בכל המשימות שלנו השבוע. |: ספר/סרט/סדרת השבוע:
גלגולי לשון/גיא דויטשר / - /
הטופ מודל 15! או.סי קצת, ועדון לילה למרות שהיה "המיטב". מקווה שיצא לי לראות עדי אשכנזי הערב. המלצת השבוע: להיות אסרטיביים. ציטוט/י השבוע:
טל על החתולי ה100מם שלו: איזה יצור שמן וחמוד אפשר להכין ממנו תבשיל קדרה קספרי ;_;
"מתי זה קרה?%$&YTRמיך (מיך XD זה כמו מוך רק קטן XDD)" יש כמה של ילדים או של הצוות מהשבוע אבל הם לא רשומים אצלי אז אני אנסה לזכור :{
מישהי: ~ילד אחד~ סיפר לי היום שדוד שלו מצא לבנה מהירח על חוף ים ברוסיה, אבל זה סוד. טוב אני לא זוכרת עוד. :{ מה אתם שומעים עכשיו? System - Chester Bennington אחר: יו, איזה שבוע קשה הולך להיות. ואיזה מכוער זה שיום כיפור יוצא על סוף השבוע! הורס את כל הסופ"ש. שאלת השבוע - איזו מטרה הייתם רוצים להעמיד לעצמכם לשנה הקרובה? להיות מדריכה טובה (עם כל מה שזה כולל בתוכו). הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

לא הולך ../images/Emo6.gif

השבוע אנחנו לא בביתנוער ביום חמישי אז יש לי עוד זמן לארגן את זה. בטעות רק היום שלחתי אימייל לזה של החוגים של המוזאון, נראה מה עוד אפשר לעשות. וצריך לחפש מקום שיוכל לתרום ציוד מעבדה כזה או משהו בסגנון :{ אני מקווה השבוע להכין את השיעורים הראשונים של החוג בעזרת זו מהקומונה שמבינה בצילום.

LadySilkworm

New member
נגמר הסופ"ש :'(

שיר/י השבוע של נייטוויש: אין שיר/י השבוע לא של נייטוויש: the clash- spanish bombs, wrong 'em boyo, london calling אמן/אלבום השבוע: the clash - london calling משהו טוב שקרה השבוע: חופש של ארבעה ימים, כמובן. ומחשבות ושאיפות חיוביות לקראת השנה החדשה..אני מקווה שזה רק יישאר ככה בינתיים. משהו רע שקרה השבוע: אוקיי, השלושה ימים שהייתי בהם בבסיס היו די נוראים וזוועתיים, ואני יודעת שאין לי מה להתלונן כי אני כל יום בבית וכו' וכו' אבל עדיין... תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: מקווה לשבוע טוב, מתכננת לקנות כמה דברים וללכת לסרט, חרדה שהשבוע יהיה זוועתי בצבא, ואני בעיקר מצפה לרמת שביזות מצד אנשים אחרים בצבא ברמות די גבוהות. אני ממש מקווה שיהיה לי שבוע יותר טוב. כי זה יהיה די מבאס להתחיל שנה חדשה בעצבים ובמתח ותסכול. ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- בדם קר\טרומן קפוטה; סרט- הקונצרט; סדרה- אין. סרטון השבוע: אין. משחק השבוע: bejeweled blitz אבל ממש קצת המלצת השבוע: חופש, אממ, ובדם קר של טרומן קפוטה ציטוט/י השבוע: אין תמונת השבוע: אין מה אתם שומעים עכשיו? טלוויזיה אחר: למה נגמר השבוע למה. שאלת השבוע - איזו מטרה הייתם רוצים להעמיד לעצמכם לשנה הקרובה? להתגבר על פחדים. לא בא לי לפרט.

../images/Emo24.gif

(זה שאת כל יום בבית לא אומר שהשירות שלך מדהים ושמגניב לך בבסיס, וזה לא אומר שכל מי שלא עושה יומיות סובל יותר ממי שעושה יומיות. ובכלל, תמיד יהיה מי שסובל יותר היכנשהו בעולם, זה לא אומר שאסור להתלונן
)

yael627

New member
אני לאהוב את שירה. ../images/Emo23.gif

יהיה בסדר
תזכרי שאת תמיד תמיד תמיד יכולה להתקשר, לסמס, או סתם לשלוח יונת דואר שתתנגש לי בחלון :)

למעלה