מתנות חג

../images/Emo75.gifמתנות חג../images/Emo75.gif

אפשר לקבל רעיונות שאינם כלים או יין? אני ממש מתלבטת מה להביא לאחותי שיש לה כמעט הכל. יש תקווה?
תודה

KarinDi

New member
רעיונות

תפו יקרה! סליחה שהברזתי לך השבוע מהפינה, היו לי הרבה מחשבות, אבל עד שהן נתגבשו להודעה כבר הייתי חולה ולא היה לי כוח להגיב לנושא כבד כזה... לגבי רעיונות: - אני תמיד שמחה לקבל מאכלים איכותיים/תוצרת בית: רטבים איכותיים במיוחד, שמן זית וחומץ בלסמי, עוגיות או ריבות תוצרת בית בצנצנת יפה, גרנולה (בעלי שמח, אני לא אוהבת) - לוח שנה- שולחני, למקרר או לקיר, עם תמונות נוף יפות, תמונות מצחיקות או תמונות של בני משפחה- תמיד צריך כזה. אפשר גם לוח עד, אפילו יותר שימושי - כרטיסים למופע שמעניין אותה - ספר טיולים או אטרקציות - צנצנת נשיקות עם הדפסה (אם תרצי אשלח לך קישור)- אני מתה על נשיקות מרנג! - משחק אימון- זה כמובן תלוי באחותך, אבל יש היום כמה משחקים שאני באופן אישי הייתי שמחה לקבל - מצעים נעימים (אני מאוד אוהבת את המצעים של מילגה. יקר אבל מדהים) - לוח מודעות/מתלה לדואר/מתלה למפתחות - עציץ תבלינים משהו בכיוון?

תודה ענקית../images/Emo203.gif

מכל מה שמנית הרוב לא אקטואלי. היא מושבניקית. ואשת העולם. חלק מגדלים במקום או הורי שגם הם מושבניקים. ריבות בית זה המפעל של אמא הבן שהוא מדריך טיולים מקצועי ומטיילים איתו לא מעט (גר עם משפחתו בבית לידם )
מה שאשמח לקבל עוד מיידע: משחק אימון ונשיקות מרנג בהדפסה.
תרגישי טוב יקרה

KarinDi

New member
פרטים

לא ממקור ראשון! - משחק אימון: יש כמה סוגים של כמה חברות, למשל זה - נשיקות: הנה אתר נחמד, גם כאן יש כמה אפשרויות...

eyaling

New member
איזה עצות שימושיות את נותנת , פורום מעולה

מאוד נהניתי כאן , בזמן במועט שביקרתי פה :)

KarinDi

New member
נשמח אם תשאר!!!

תודה על המחמאות! נשמח לשמוע מהרעיונות המקוריים שלך ולתרום אם תצטרך!

את יכולה להזמין לה

את יכולה להזמין לה עיסוי בבית או בחוץ, להרגע אחרי כל הלחץ של החג.

../images/Emo207.gif סוגי דיאלוג../images/Emo204.gif

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2087&MessageId=144879857 אם התמודדתם בחיים עם דיאלוג שהקשה עליכם לנהל שיחה גלויה ונכונה? האם מצאתם עצמכם מתנהלים בדיאלוג מטיף ומתנשא מול אדם? נותן שרות למשל? האם אנו יכולים לשלוט ולבחור את צורת הדיאלוג שלנו בכל זמן או ארוע נתון ולא ליפול לתכתיב של מי שמולנו? עד כמה אנו מודעים שסופו של הדיאלוג מותנה בסוג הדיאלוג בו נבחר להשתמש טרם נקלענו לתוכו?
מצפה לכם הבקר בפינה יוצאים מאזור הנוחות
תודה

למעלה