כנס פתיחת שנה

../images/Emo75.gifכנס פתיחת שנה

איך אתם מסכמים את הכנס? מה היה טוב? ומה פחות? כתבו כאן כל מה שעולה לכם...

כן, האמת תהיתי לאן כולם הלכו...../images/Emo4.gif

חברים יקרים, חייב לומר שהיה לי מרגש, ואחר ומלהיב להיות איתכם בשבת הזאת, לחזור לקלב"שים של התנועה, לעונג ובכלל לשבת של התנועה... בהחלט מרגיש ש" איתם משהו הולך להתחיל שונה ממה שהיה ..." (ס. יזהר) את הביקורות שמענו והפנמנו, ונעבוד ביחד איתכם כדי לראות איך אפשר לחזק ולבנות את השכב"ג גם כשכבות נפרדות וגם כשכבה גדולה אחת.. שכבת י'- אני רק רוצה לאחל לכם המון בהצלחה, מקווה שחוויתם קצת הרגשת שכב"ג, וגם מוטיבציה להמשיך... ועוד מילת תודה גדולה להלל ונועם המטורפים, סחטין על השיחוק עם הכנס... שבוע טוב לכולנו יאיר

Tiki Torch

New member
קצת באיחור סיכוםכנס

כבר כמה ימים חשבתי איך הכנס הזה היה בשבילי. נשארתי אחרי הכנס הזה בתחושה מאוד מעורבת של טוב ורע גם יחד.הגעתי בכנס הזה לכמה מסקנות די משמעותיות לגבי עצמי ומיקומי בתנועה.(תתפלאו כמה אפשר ללמוד ביומיים בין ריצה אחרי מישהו עם סנפיר ו10 ניי ניי ניי בארוחת בוקר) אף פעם לא ראיתי כניסה כזאת מקורית לשכב"ג או לשכב"צ כמו שהיה בכנס הזה ואני די בטוח שזה הזוי לשכבת י' אבל גם די מגניב. אפרופו שכבת י' הייתם ענקים!תרתי משמע!50 אנשים!הייתם הרוב המוחץ של הכנס וממש נהנתי לראות את כל הפנים החדשות שהגיעו לשכב"ג ואת כל האנשים המגניבים החדשים שהגיעו. אחד החסרונות הכי בולטים בכנס היה שכבות יא' ויב' שפשוט לא היו קיימות בצורה משמעותית היינו רק 25 אנשים זה בדיוק גודל של כיתה אחת .אני יודע שיש הרבה יותר אנשים בשכבות האלה בתל"ם ולמרות שהם לא באו כל אחד בגלל הסיבה האישית שלו היה כ"כ מבאס לראות שהשכב"ג היה רק י' ולא היה יא' ויב' כמעט אף אחד לא ציפיתי שיהיו כ"כ מעט. אני יוצא מהכנס הזה עם תחושה ממש טובה של תקווה ואופטימיות זהירה לשנה יותר טובה בתל"ם,שנה של צמיחה ולמידה והעיקר עשייה.

למעלה