יום שלישי

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo75.gifיום שלישי../images/Emo75.gif

שיר השבוע שלכם: הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע: איידול\רוקסטאר השבוע שלכם: סתם תמונה\ כתבה או משהו חביב... אני מניחה שעכשיו שיש לפורום יותר חברים פעילים, אולי זה יהיה שרשור ארוך יותר.

SHTRUDIDI

New member
אני אתחיל...

שיר השבוע שלכם: My love-Justin Timberlake הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע:לא ממש ראיתי אבל האודישן של ליסה טאקר לא מפסיק להתנגן לי בראש. איזה אודישן מדהים. מרוקסטאר אני נשארת עם ריאן וLOSING MY RELIGION המדהים. הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע:LOSING MY RELIGION של ריאן, DON'T PANIC של לוקאס. איידול\רוקסטאר השבוע שלכם:כריס כמו תמיד ולוקאס. סתם תמונה\ כתבה או משהו חביב... תמונה של לוקאס בהופעה.

מרי לי

New member
כשראיתי את לוקאס בפעם הראשונה

ממש התמקדתי ב \/ הזה שהוא עושה עם הגבות שלו פה בתמונה רואים את זה עכשיו אני איכשהו אוהבת את זה כי זה הוא ... קשה להסביר...
הוא בסדר

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אממ..קצת קשה

כי רוב השבוע הייתי בבי"ח אבל ננסה שיר השבוע שלכם:אמממ...אממ... אביב גפן-קרן אור הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: Dilana-Mother Mother הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע: כנ"ל וגם Storm-WYWH איידול\רוקסטאר השבוע שלכם: סטורם לארג'!!

מרי לי

New member
MOTHER MOTHER ../images/Emo99.gif ועוד משהו

מסתבר שהיא הקליטה כבר את MOTHER MOTHER כשהיא היתה ממש בתחילת הקריירה שלה (אל תצפה לאיכות טובה.....) אני כ"כ אוהבת את ההופעה הזאת שלה
אגב אם לא שמת לב היא חוטפת מההההזה מכה מהמיקרופון בסוף ההופעה הזאת שים לב http://www.dilanarox.com/ כנס לDISCOGRPHY למטה (ה-D הגדול למטה) ושם יהיה כתוב MOTHER MOTHER היא תהיה בתמונה עם צמות כאלה - מוזר קצת אבל חמוד... ואפשר לשמוע את השיר)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif עברתי ניתוח

גם פספסתי את ההצגה שאני מתכונן אליה כבר חודשיים בדיוק באותו יום תקפו אותי כאבים עזים /: אבל ב"ה עוד נציג אותה בעוד מקומות

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תודה מותק ../images/Emo24.gif

הולקוס שהתפוצץ כנראה שאני גם אמות בגיל צעיר *8*

SHTRUDIDI

New member
החלמה מהירה!!!../images/Emo24.gif

אני מקווה שתחזור לעצמך במהרה! תרגיש טוב!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif החלמהירה!

קיצור.
כדי שההחלמה תהיה עוד יותר מהירה! ואני מקווה שיצא לך להעלות את ההצגה הזו עוד מיליארדי פעמים. אל תדאג, יהיה טוב, רק תנוח ותחלים ותבריא וזהו. D:

darklighter

New member
../images/Emo201.gifהחלמה מהירה../images/Emo70.gif../images/Emo201.gif../images/Emo101.gif

ואל תהיה עצוב על ההצגה יהיו עוד הזדמנויות הבריאות שלך יותר חשובה

מרי לי

New member
עוד איזה חודש זה יהיה../images/Emo41.gifיום שישי../images/Emo41.gif

שיר השבוע שלכם: HEY YA OBADIA PARKER מקווה שאייתתי נכון - הקאבר של השיר של אאוטקאסט שמישהי בפורום שמה פה ואני שומעת אותו עוד מאז הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: שני שהירים שלוקאס שר השבוע - גם המקורי וגם של בון ג'ובי היה ענק
הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע: LADYLIKE - תודה לקפיטו איידול\רוקסטאר השבוע שלכם: אני רוצה להגיד דילאנה אבל לוקאס הוא של השבוע סתם תמונה\ כתבה או משהו חביב... אני מניחה שעכשיו שיש לפורום יותר חברים פעילים, אולי זה יהיה שרשור ארוך יותר

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif פעם ראשונה שלי. ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם: בגלל שאלות כאלו אני לא ממלאת שאלונים כאלו.
אין לי שיר מוחלט. הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: מה שהיה בטלוויזיה.
הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע: אני שומעת כל מיני הופעות, יש לי באמ.פי, אבל יש לי חשק מיוחד לשמוע את Livin' on A Prayer של לוקאס. הוא עשה מזה משהו מקסים. איידול\רוקסטאר השבוע שלכם: לוקאס.

darklighter

New member
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת../images/Emo190.gif

(רציתי לנסות לראות אם זה יכנס לי גם) שיר השבוע שלכם: אין לי שיר ספציפי יש הרבה. הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: מה ששודר... הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע: LADYLIKE של סטורם...מצטרפת לתודות לקפיטו
איידול\רוקסטאר השבוע שלכם: כריס דילאנה ומאגני. סתם תמונה\ כתבה או משהו חביב... LATER

למעלה