יום ראשון

o Unicorn o

New member
../images/Emo75.gif יום ראשון ../images/Emo75.gif

עוד שבוע חדש בבית ספר... איך היה היום? ( :

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifהתחלתי היום ב8:45

ספורט - עשינו מתיחות ויצאו לי מלא קליקיםXD לשון - שיעמום כמובן . יהיה לנו מבחן עוד שבועיים והוא ביום חמישי אז הוא בטוח יפול על השעות של המגמה
,באסה. ביולוגיה - חפירות על חומר שאני לא מבינה . לשון - שיעמום . ביולוגיה - חפירות . תנ"ך - שיעמום & חפירות XD . אנגלית - פתחו קבוצה חדשה באנגלית [5] כי היה יותר מידי תלמידים אז עברתי.. והמורה החדשה ממש סתומה
. קוראים לה בילי. היא רוצה שנעשה חוצצים לשיעורי בית ועבודות כיתה וכל מיני דברים אז חברה שישבה לידי התחילה להגיד שהרעיון דבילי. יעני ד-בילי, אז התפקענו מיזה כל השיעור XD . וגם בגלל שאני עכשיו עם מורה אחרת אז יוצא במקום שעתיים היום ושעתיים ביום שלישי אנגלית העבירו לנו שעה מהיום -ליום שני.... אז יוצא 3 ימים ברצף אנגלית:(( ואז סיימתי ב2:45 וחזרתי עם עוד 2 בנים מהכיתה שלי הביתה.. היה מצחיקD: זהו

asaf105

New member
יום ממש סיוט!

אתמול קודם כל לגבי השביתה, היה אמור להיות אצלי שביתה, אפילו כולם בשכבה שלי התקשרו ב-10-11 בלילה למוקד ואמרו שיש שביתה, אבל פתאום בחצות התקשרו שוב ואמרו שאין שביתה! אז כבר הלכו לי כמה שעות שינה וקמתי לבצפר עייף מת! אז בקושי חצי כיתה הגיעה היום, שעה ראשונה למדנו של"ח, שנייה שעת חינוך, שלישית רביעית ערבית(היינו רק 10 ילדים בנים בערבית, כל הבנות שהגיעו לכיתה שלי היה להם באותן שעות אמנות), חמישית אנגלית, ושישית היסטוריה הכי מעצבן מיום שישי חטפתי כאבי גרון נוראיים, וזה הורג אותי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאתמול בלילה

הלכתי לקנות בגדים לראש השנה עם אמא שלי ואחיות שלי. חזרנו ברבע ל-11, בזמן לראות בוסטון ליגל. ואז עוד הייתי צריכה ללכת להתקלח ולסדר תיק ועוד ועוד. לא עשיתי שיעורים להיום אבל שטויות. חוץ מזה שכמעט נרדמתי כל היום, היה בסדר
מחר הצגה של תיאטרוןD:

JeykinsN

New member
וואי היום הארוך בחיי ../images/Emo178.gif

ומבחינת לימודים- כולה ארבע שעות למדתי היום, ובכל זאת.. גווד איך איך השארתי לעצמי כ"כ רבה שיעורים ?!
אני מפחדת שאני לא אחזיק מעמד בחמש יח' מתמטיקה הנוראיות האלו...

JeykinsN

New member
../images/Emo6.gif האמת נראה לי אני אצטרך בקרוב...../images/Emo122.gif

larisa125

New member
לא הייתי בבית הספר היום...../images/Emo54.gif

קמתי בבוקר וכמעט נפלתי , הייתה לי סחרחורת נוראית. חשבתי שזה בגלל שכל יום שבת, במשך 12 שעות רק ישבתי מול שולחן ועשיתי שיעורים של בר אילן וניזונתי מחבילת קרקרים וזהו, אבל אחרי שאכלתי ארוחת בוקר, הרגשתי שהכל תקוע לי בגרון וזה לא נשאר שם הרבה זמן אם אתם מבינים למה אני מתכוונת
אז בקיצור, ישנתי כל הבוקר, הלכתי לבר אילן וזהו. וסליחה על התיאור המגעיל

noam270

New member
למה ימי ראשון הם תמיד כל כך מתישים??

שעה ראשונה- ספרות: המורה הרגילה שלנו לא הגיעה, אז באה מורה אחרת לספרות ולמדנו איזה שיר.. בסך הכל זה היה נסבל
שעה שנייה- ערבית: היא משעמם, כי זה ערבית, אבל גם את זה שרדתי
שעה שלישית- פסיכולוגיה: היה נחמד!!
עשינו שיעור על מהי פסיכולוגיה וכל זה, למרות שזה תיאורתי, זה דווקא מעניין... שעה רביעית- היסטוריה: המשכנו ללמוד על חורבן בית ראשון ועל גלות בבל, זה היה... מעניין.. בערך
שעה חמישית- ספורט: היה שיעור מעצבן בבריכה, שאחריו היינו במקלחות עם בנות מכיתה ז' שלא הפסיקו לצרוח ולהתלהב מעצמן יתר על המידה
שעה שישית- גיאומטריה אנליטית: בגלל הבנות מכיתה ז' אני וחברה שלי איחרנו לשיעור.. לא שהפסדנו כל כך הרבה, כי המורה חזרה על השיעורי בית שלא היה לי איתם בעיות, אז פשוט ישבתי שם וניסיתי להקשיב... אני עובדת בימי ראשון, אז יוצא שיש לי איזה 15 דקות להיות בבית, ואז לצאת.. בעבודה היה נחמד, עטפנו ספרים, שזה סוג של תרפיה מהיום המתיש, וסידרנו מדפים.. הבעיה היחידה הייתה שאני ממש לא מרגישה טוב ובכל פעם שהתכופפתי כאב לי הראש בטירוף
הוו! חפרתי!!
אבל תסלחו לי, נכון? **מחר אני נוסעת עם הכיתה לתערוכה הזו של הגופות בחיפה, כי אנחנו מופתניקים
אם אני אחזור בחיים, אני אכתוב איך היהXD

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifחחח בריכה?

את מופתניקית ואת לומדת גיאומטריה אנליטית עכשיו?? אני לומדת את זה עכשיו וזה כזה איכסה :( ואני לא במופת..

noam270

New member
האמת? למדנו כבר שנה שעברה../images/Emo6.gif

פשוט לא אמרו לנו שזה גיאומטריה אנליטית... אבל עכשיו במתמטיקה זה לא קושר למופת, כי אנחנו מחולקים לפי היחידות...

asaf105

New member
בריכה????

בחיים שלי לא שמעתי שבשיעור ספורט גם נמצאים בבריכה ממתי שיעורי ספורט הם בבריכה?? יואו זה הכי כיף!! ככה לא מזיעים בכלל

JeykinsN

New member
כ"כ מקנאה, אנחנו עוד לא התחלנו ערבית../images/Emo69.gif

מעצבנים. אני גם ממש בלחץ שבסוף בכלל לא יפתחו, כי יהיו כ"כ מעט תלמידים לזה. (ברצינות) כי אף אחד לא נראה לי הולך לזה חוץ ממני, וכן יש מצב שאני היחידה מכל השכבה, אתם לא יודעים איזה פסה זה נחשב אצלנו..

למעלה